U Rovinju mediji slavili ‘region’

0
1144

rovinj_12U Rovinju je održan ovaj vikend skup medijskih faca regiona na prostoru stare tvornice. Velika pompa, malo kvalitete i puno nekvalitetne muzike. Pavić sa novim projektom nakon propasti  EPH-a grupacije bio je centralna figura. Večernji list, Poslovni list,  HRT-a, kao vodeći mediji zaposjeli su Rovinj.

Na samom ulazu na skup   se jasno razaznala sprega velikih medijskih imena i poznatih tajkuna. Sponzor skupa je bio Adria grupa, famozni TDR je u toj grupaciji, koji je upropastio kompletnu industriju cigareta, u našoj zemlji, a danas je najjači u regiji i vrlo mu je bitna medijska suradnja. Kakve nebuloze pišu naši vodeći mediji i koji su interesi njihovih sponzora vidi se svakodnevno. Saada smo i dobili potvrdu zašto naši vodeći mediji lažu-

Tajkunima je stalno napameti region jer se tako umreženi kapital kontrolira, a novinari su medijski manipulatori, koji svojim lažima pokrivaju priču o regiji, a sve u zaštitu tog kapitala. Nekada je Rovinj bio odredište srpske elite, a sada je to meka srpskih novinara i gle čuda baš se i Pupovac tamo našao.

hop