SLAVKO KULIĆ I PUPOVAC BILI SU IDEOLOZI KUMROVEČKE ŠKOLE, ‘KUMROVEČKI KADROVI’ DANAS VODE POLITIKU I MEDIJE

0
3628

SPECIJALNI RAT PROTIV HRVATSKE KAKO BI SE UNIŠTILA DRŽAVA

Hrvatska tzv. desnica sastavljena od bivšeg komunističkog kadra ne zna se nositi sa sdpeovom školom propagande i manipulacije na tzv. ljevici.

Zadnjih dana često na televiziji vidimo scene iz proslave Oluje u kojima se pali srpska zastava i koristi pozdrav “Za dom spremni”. Te dvije scene koriste se protiv Hrvatske na međunarodnom planu. Razlog je jednostavan, prosrpski mediji prokrenuli su hajku protiv HDZ-a i branitelja. Tako da mediji u Srbiji i Hrvatskoj na potpuno isti način prenose činjenice. Paljenje srpske zastave smatraju svi velikim incidentom. Ipak prešućuju mediji redom Šešeljevu najavu paljenja hrvatskih zastava u Bačkoj palanci na dan Oluje. Ova najava je bila povod svi ostalim emocijama.13936535_1742942565950498_329956294_n

Na Trgu bana Jelačića pokušale su protuhrvatske udruge napraviti skup protiv Oluje dan prije proslave i tu činjenicu zaboravlja medijska scena, a jedna među organizatorima je i Mirjana Mirt koja se slikala sa četničkom kapom na glavi. Poznata je i po huškanju građana na protest protiv branitelja u Savskoj 66.

mirt2

Što je prethodilo svemu? Danonočno huškanje Vulina, Dačića i Vučića protiv akcije Oluja i laži kako su Srbi protjerani sa ratnih područja, iako je svima jasno da u otišli jer su zvjerskim metodama ubijali sve Hrvate sa toga područja, otimali imovinu i silovali, a njihova komanda je izdala zapovijed za evakuaciju. O svemu tome naši mediji niti riječ poslije incidenata u Kninu.

13884535_1758301411125138_1689917999_n

Ne treba ni kazati koliko iritira i skup u Srbiji na kojem je sudjelovao Kumrovečki “đak” Pupovac i podržao ratno huškanje Vučića protiv Oluje i prijetnje ratom u slučaju sličnog scenarija protiv Srba.

smrdljivci

Kada saberemo sva ta zlostavljanja javnosti i ponižavanja građana Hrvatske ovih dana, a koje su srpske jedinice klale i ubijale 4 godine rata, mislim da jedna zapaljena zastava se morala dogoditi iz čistog bijesa naroda koji je masakriran u 4 godine rata, a sada ga masakrira medijski ološ i srpski ološ na vlasti u Srbiji, a poglavito je znakovito zlostavljanje po medijima, jer naši mediji zajedno sa srpskim medijima navijaju za srpske zločince na vlasti u Srbiji.

Slučaj Thompson na koncertu u Kninu je klasična udbaška kuhinja podmetnuta iz kumrovečke škole… Ako pjesma nije zabranjena, kao i njeni stihovi nema razloga kažnjavati pjevača za stihove u njoj. On je pjevao ono što je pjevao već godinama, pa prema tome ili je kršio zakon godinama ili je policija izvela udbaški cirkus za izbore, kako bi pomogla sdpeu da dođe na vlast, a ostale prikazala kao fašiste. Čista instrumentalizacija policije u političke svrhe. Sam ministar policije Orepić je kazao da se trebaju povjesničari i političari dogovoriti jeli pozdrav “Za dom spremni” ustaški ili nije. Naši i strani mediji govorili su da je pozdrav ustaški, a ministar ne zna kakav je to pozdrav…čisti kaos. Kako je onda kažnjen Thompson ako ministar ne zna kakav je pozdrav? Na osnovu čega? Dražen Keleminec oslobođen je krivnje i dokazao je na sudu da pozdrav nije ustaški,a i same jedinice  HOS-a, koje nisu procesuirane niti za jedan zločin, nosile su taj natpis na odorama u ratu…Puno nejasnoća. No krenimo redom.

Sve je počelo u Kumrovcu 1981. kada je Ivica Račan i ekipa oko njega napravila školu za ispiranje mozga. U toj školi ispiralo se mozak, plasiralo se laži, hvalila se partija koja je 1945. pobila preko 250 000 Hrvata, pokrala svu privatnu imovinu, iselila židove iz svojih imanja, te srušila sinagogu u Karlovcu i Rijeci,a za sve zločine okrivila ustaše. Čemu je postajala partijska škola, ako smo imali i tada fakultete indoktrinirane komunizmom? Danas njihovi kadrovi drže sve pozicije u medijima i vlasti. U ekonomiji bio je glavni Slavko Kulić u kumrovečkoj školi, tada je predavao marksističku priču, danas je eminentni stručnjak i spasioc na svim tv ekranima. Poslije Kumrovca Kulić odlazi u šuvarovu stranku SRP…

Pupovac je predavao filozofiju, danas nam prodaje muda pod bubrege i krade državni proračun, a Srbi umiru u neimaštini, baš kao i Hrvati uz njegovu svesrdnu pomoć, dok on uživa u svojim velikim novcima na naš račun. To nam je antifašistička borba dala, frazere koji ništa za državu nisu učinili.

U toj se školi učilo se o političkim sustavima, socijalizmu u svijetu, ekonomskoj politici, povijesti KPJ, općenarodnoj obrani i osnovama marksizma – kaže jedna od bivših zaposlenica.

– Ocjene su bile opisne – objašnjava Milorad Pupovac, jedan od predavača u školi.

Uz njega, tamo su se u raznim trenucima kao predavači i mentori pojavljivali Žarko Puhovski, Davor Gjenero, Tomislav Jantol, Dušan Janjić, Branko Caratan, Ciril Ribičić, Slavoj Žižek, Lev Kraft, Radovan Vukadinović, Borut Pahor, Milan Kučan te, naravno, cijela ondašnja politička garnitura poput Stane Dolanca, Lazara Mojsova, Kire Gligorova i drugih koji su držali predavanja polaznicima škole. Čak se i Furio Radin pojavio tamo, ali su on i njegovi kolege sociolozi, psiholozi i politolozi u stvari samo koristili prostor u Kumrovcu, gdje su se bavili ondašnjim istraživanjem o položaju, svijesti i ponašanju mladih Jugoslavije. Bilo je to negdje 1985. godine.

– To su bile godine drukčijih razmišljanja, Kumrovec je bio ‘otvoren’, a atmosfera je bila opuštena, ničega prisilne naravi – sjeća se Radin.

– Nije se padalo, polaznici nisu dobivali ocjene kojima bi se pokazivalo da nisu zadovoljili, tako da je bilo samo nekoliko slučajeva da su polaznici krenuli u školu, a nisu je završili – prisjeća se Pupovac.

Dragutin Ulama kaže da je atmosfera koja je dolazila iz škole u selo Kumrovec bila pozitivna. – Polaznici su održavali na životu i lokalne gostionice – prisjeća se općinski načelnik Ulama i dodaje da je neki major učio zagorske klince karate.

Pupovac je, osim što je predavao filozofiju, političke partije i političke pokrete, organizirao i projekcije filmova koje socijalistički sustav nije mogao podnijeti na ulici. Tako je pustio film Živojina Pavlovića “Doviđenja u sljedećem ratu”.

– Organizirao sam i projekciju Gavrasova filma ‘Priznanje’. To je bio film koji je u većini socijalističkih zemalja bio zabranjen jer se u priči o iznuđivanju priznanja kritizira staljinistički poredak. Diskusija o filmu trajala je cijelu noć – sjeća se Pupovac.

Davor Gjenero pojavio se kao jednomjesečni mentor.

– To je bila super tezga za mjesec dana jer sam zaradio dvije plaće – kaže Gjenero- piše o toj školi Jutarnji list.

Koji je zaključak? U Kumrovcu se selektirao kadar za upravljenje zemljom. Ne može kadar koji je lažirao povijest, zanemario mnoga klanja i otimačinu partizana danas uspješno voditi Hrvatsku, ako je pokrao i upropastio Jugoslaviju. Tko laže taj i krade. Danas kadar iz te škole krade po svojim državama i sve svaljuje na ustaše. Narod to vidi. I dosta mu je velikosrpstva i lopovluka. Naši mediji pomažu u opstanku ove kumrovečke zločinačke organizacije. Vučić, Dačić i Nikolić pljačkaju Srbiju i za uzvrat brinu za Srbe i štite ih od ustaša…ne može bolje! 

http://hop-portal.com/2016/08/05/donosimo-daciceve-afere-kriminalac-dacic-brine-zbog-govora-kolinde-ali-ne-brine-o-svome-lopovluku/

http://hop-portal.com/2016/07/28/vuciceva-pljacka-srbije-koristi-se-za-politicki-rat-sad-a-i-rusije-u-ex-jugoslaviji/

Antifašisti u Hrvatskoj ovako izgledaju;

http://hop-portal.com/2016/07/09/pitanje-milanovicu-kako-je-tvrtka-bez-zaposlenih-bez-telefona-bez-e-mail-adrese-s-javnosti-nepoznatim-vlasnikom-pobijedila-na-natjecaju-za-zracnu-luku-zagreb/

http://hop-portal.com/2016/07/15/mesic-dobio-pozajmicu-od-direktora-air-serbia-za-parlamentarne-izbore/

http://hop-portal.com/2016/07/05/vesna-pusic-zabranila-austrijsku-istragu-oko-rba-zadruga-zbog-kceri/

Tko je bio tjelohranitelj Vojislava Šešelja u svim političkim kampanjama prije Haaga? Vasilije Vidović , zločinac koji je klao po Škabrnji, Stupnom dolu i okolici Sarajeva. Taj zločinac nikada nije zatražen od naše vlasti zbog procesuiranja, a osim nas ne sjećam se da je itko ikada pisao u Hrvatskoj o njemu.

Tada su uz Šešelja bili među radikalima Vučić i Nikolić u društvu koljača iz Škabrnje.  U Vukovaru Hrvatska ima veće gubitke nego u cijeloj Oluji obje strane, materijalna šteta ogromna, nestalih preko 1000, ubijenih oko 2000 , civila, žena djece, a  isto prešućuje srpska strana da  je zarobljene hrvatske civile odvela u bosansku posavinu raditi na srpskim imanjima kao roblje godinama. Danas Srbi nakon 17000 ubijenih hrvatskih građana raspravljaju o Oluji. 

Ozdravljenje cijele regije počinje kada se konačno ugasi kumrovečka škola i njen kadar prevaranta i lopova koji i danas vladaju Hrvatskom, Srbijom i ostatkom ex Jugoslavije. Prodaju priču o ustašama 1981 godine i 2016. godine, a sve su pokrali komunisti, što su  naslijedila njihova djeca. Novinari Kuljiš,  Stanković, Leković(“Govana se ne bojim jer jedino što govna mogu jest da smrde a to se rješava tako da začepiš nos kad kraj njih prolaziš. Ali priznajem da mi je drago (koliko god to bilo zapravo strašno) što, stjecajem okolnosti, moja majka, kći i unuk (koji su kao i ja rođeni i žive u Hrvatskoj) nemaju moje prezime.

Drago mi je zbog njih, ne zbog smradova…”,-tako piše predsjednik HND-a o hrvatskim novinarima)

, Trbovićka, glumac Bitorajac ( rođak generala Mamule ) u prvom su planu, sve potomci JNA oficirčuga. U politici svi su kadrovi izdanci kumrovečke škole, a na vodećim mjestima djeca udbaša i komunističih nalogodavaca Josipović ( sumnjiči se za ubojstvo obitelji Ševo), Milanović, Plenković, Karamarko, Mesić, Lončar drma MVP-a. U privredi Končar (bio u Lepoglavi), Štrok (hoteli), Mišćević (sin titova generala, glavni za Inu u Mađarskoj), u principu sav kapital u Hrvatskoj drži komunistička elita koja je propagirala proletarijat, a danas radništvo,  usput se obogatila na račun proletera i otete imovine od građana.

Igor Drenjančević