VELIKOSRPSKI PROJET: PUPOVAC, VUČIĆ I DAČIĆ HUŠKAJU SRBE PRAZNIH DŽEPOVA DA PRIKRIJU KRIMINAL I SVOJE PUNE DŽEPOVE

0
2089

Pupovac već godinama maltretira javnost sa politikom ugroženih Srba, koju je promovirao kako bi nesmetano  pljačkao državni proračun. U mnogim tekstovima pisali  smo tekstove sa dokumentima o njegovom kriminalu, ali DORH nije reagirao na tekstove. Nenad Vlahović podnio je čak 5 kaznenih prijava sa dokumentacijom protiv Pupovca, dok se mediji zabavljaju prepucavanjem Orepića i Pupovca oko ćirilice u Vukovaru.

U svim “vodećim” medijima ova tema se proširila nakon našeg teksta o kriminalu Pupovca. Zašto? U slučaju da se počne odmatati klupko, mnogi “domoljubi” stati će uz bok Pupovcu, jer Pupovac je igračka medija u slučaju da netko otkrije vezu Pupovca i vodćih stranaka u zemlji. Tada korumpirani mediji odmah okreću priču na nacionalne sukobe, ali do sada niti jednom rečenicom nikada Pupovac nije odgovarao za protudržavno djelovanje, kao i njegov slugan u HND-u Saša Leković.

I dok Srbi misle da im je najbolje uz Pupovca, Vučića i Dačića, nego uz naše muljatore, promotrimo što to čine Pupovac i ekipa…

Dačićev bivši šef kabineta optužen za odavanje tajne Šarićevoj grupi

Tužiteljstvo za organizirani kriminal optužilo je  bivšeg šefa kabineta ministra unutrašnih poslova Branka Lazarevića i još trojicu okrivljenih zbog odavanja policijskih informacija o praćenju i prisluškivanju pripadnika njegove grupe Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina i pranje novca.

Dačićev savjetnik Tončev radio za kriminalca

Biznismen Ivica Tončev, savjetnik za nacionalnu sigurnost premijera Srbije Ivice Dačića, bio je poslovni partner crnogorskog kriminalca Branislava Šaranovića, ubijenog 2009. godine u Beogradu, stoji u istraživanju Centra za istraživačko novinarstvo (cins) Nezavisnog udruženja novinara Srbije koje je urađeno za tjednik NIN.

Zet Ivice Dačića, Igor Braunović, zarađuje 154.000 dinara mjesečno u JP “Srbijašume”, ali na posao ne dolazi svaki dan.

Novi dokazi o bliskim vezama vrha vlasti s kriminalcima i narko šefovima ne smiju biti ponovno iskorišteni za unutarnje političko pregrupiranje i novu podjelu plijena, vlasti i moći, kao što se do sada uvijek događalo.

Snimci susreta jednog visokog političara s narko bosom ne diskreditiraju samo njega , nego pokazuju da je cijela vlast korumpirana iu dosluhu s kriminalom. Pokret “Dosta je bilo-Saša Radulović” zahtijeva da tužiteljstvo hitno ispita veze politike i kriminala, u svjetlu novih dokaza. Sve dok se to ne dogodi imaćemo političare koji su samo produžena ruka kriminalaca i marionete tajnih službi, koje ih ucjenjuju inkriminišući dokazima.

Afera “Banana”, odnosno dokazi da je potpredsjednik Vlade i šef srpske diplomacije Ivica Dačić u bliskim vezama s kriminalcem, osuđenim na 11 godina zatvora za šverc kokaina, poznati su javnosti već nekoliko godina, a ipak to nije spriječilo Aleksandra Vučića da dijeli vlast s njim. Isto kao što je afera “Kofer” izgleda Dačiću bila preporuka da ga Tadić postavi za ministra policije. Da li to ukazuje da su i Vučić i Dačić u istim vezama s kriminalom, ili da kriminalci preko njih dvojice i njihovih drugara iz vlasti vuku glavne poluge u državi, ili Vučić vlada tako što sličnim dokazima ucjenjuje sve svoje partnere iz vlasti, ili svima njima vladaju tajne službe u čijem su posjedu ti i slični snimci? Sva ova pitanja su legitimno postavljena u javnosti i sva vode ka istom zaključku – vlast je u Srbiji duboko kriminalizovana, a političari iz samog vrha nisu u mogućnosti odlučuju samostalno, a ponajmanje da odlučuju u korist građana Srbije.

– Na stol, pred Vučića, stavljen je papir s 10 imena iz vrha srpske vlasti. Pored svakog imena nalazio se naziv banke, broj računa i kretanje salda. Uz dva imena navedeni su i nazivi casina u Chicagu, preko kojih su “opran” novac koje su ti Vučićevi ljudi od najvećeg povjerenja iznosili iz Srbije. Na posebnom dokumentu, uz Vučićevo ime navedena je ista vrsta podataka s istaknutom cifrom od 750.000 dolara, koliko ima u jednoj banci. U kratkom monologu, bez upuštanja u raspravu, američki diplomat je obavijestio Vučića da te financijske transakcije njega i njegovih suradnika za sada neće biti predmet službene istrage, ali da će do nje sigurno doći ukoliko se ponovi odstupanje od zahtjeva koji stižu iz Washingtona. Na trećem papiru koji je tom prilikom uručen Vučiću nalazilo se obavijest o potezima koje Srbija mora povući kako bi se hitno priključila NATO savezu. Ni o toj temi nije bilo diskusije – tvrdi za “Tabloid” odlično obaviješteni izvor.

Ovako to rade ugroženi Srbi oko Pupovca:

Analizirajući službene dokumente zaprimljene putem Zakona o pristupu informacijama, utvrdili smo porazne činjenice koje su običnom čovjeku nepoznate i nedostupne.

Podaci se odnose na 2012.godinu, koja je bila predmet obrade temeljem službenih izvadaka Zagrebačke banke d.d., Trg Bana Jelačića 10, Zagreb.

Obzirom da prema podacima banke, Srpsko narodno vijeće ( SNV) posjeduje nekoliko poslovnih računa, ovdje prikazujemo podatke samo sa jednog računa i to : HR8423600001101506511, čija je BANKOVNA KARTICA  u 2012.godini dobrano pregrijala zagrebačke bankomate (u Preradovićevoj ulici br.6 , Gajevoj ulici br. 5, Neboder Ilica br.1 , Savski gaj IX i dr).

Tko posjeduje službenu bankovnu karticu i tko se istom služi , nije teško predpostaviti.

Na navedenim bankomatima u 2012.godini sa predmetnog računa u gotovini je podignuto ukupno vrtoglavih 397.400,oo kn. Vrlo interestantna navika odnosi se na pojavu da su iznosi u jednom danu podizani nekoliko puta u visini 2000 – 5000 kn (dokaz: izvod 168. od 06.06.2012. – čak 4 puta ). Uzmemo li u obzir da većina građana Hrvatske nema tolika mjesečna primanja , kolika „ugroženi Srbin“ na dnevnoj bazi podiže u gotovini, još je strašnije sve ovo. Također je vrlo interesantno da se kartica „peglala“ u prosjeku skoro svaki drugi dan ili pak ako uzmemo odnos broj dana u godini  i gore navedeni iznos , dobićemo „visoko dostignuti“ prosjek od cca 1100 kn SVAKI DAN!

20160729_141347 20160729_141313 20160729_141248

Sukladno sadržaju , želimo podsjetiti da je ne tako davno bivša ministrica kulture „pala“ za „peglanje“službene kartice i za iznose puno manje od gore navedenih, te podnijela ostavku   pod pritiskom javnosti  i zbog istih je pokrenut krivični postupak.

Biti će zanimljivo pratiti ovaj opisani primjer koji je puno strašniji od navedenog.

U koju svrhu i namjenu su novci poreznih obveznika trošeni , podatke nismo dobili unatoč našem traženju , a što upućuje na osnovanu sumnju da je pojedinac/ci iste utrošio/li u osobne potrebe , svoje i drugih osoba.

Koliko je novca na opisani način „realizirano“ sa ostalih računa u narednim godinama , tek ćemo doznati.

SNV posjeduje i devizni račun , a dali su tijela SNV-a , Predsjedništvo ili Skupština ikada razmatrala poslovanje s tog računa na koji pristižu ne tako beznačajne devizne donacije.

Pored stotine bankovnih izvadaka u prilogu dostavljamo nekoliko , kao dokaz činjeničnom stanju što se sve radi s novcem poreznih obveznika.

Vjerujemo da ovi podaci neće doživjeti sudbinu podataka RBA banke o tajnoj štednji!

Mislim da svaki Srbin zadojen velikosrpskim projektom neka prvo provjeri ove podatke, svoj bankovni račun i shvatiti će da debeli džepovi njih trojice i njihovih jataka  se pune huškanjem Srba na Hrvate, nacionalnim nemirima, a prosječni Srbi u principu ne brani svoju braću preko Drine, već lopove u svojim redovima, koji su slizani sa hrvatskim lopovima, a ratna huškanja skreću pažnju sa zajedničkog kriminala.

I.D.

HOP portal