KOMEDIJA: HRT-ov ZUBER KRIVOTVORIO DIPLOMU I NAKON IZBACIVANJA S HRT-a UŠAO U POLITIKU

0
4426

Robert Zuber i Pedja Bajović razmišljali su o osnivanju nove stranke,  zgodnog imena za nju,  Sasvim mala stranka, ili SMS. Kako bi ostvarili što je više moguće uspjeha u svojem budućem političkom životu, djeluju na više fronti. Na kraju je stranka ipak ostvarena.

Na nastupnoj konferenciji za novinare koja je održana u bajkovitom istarskom gradiću Bale, čelnici i njihovi dužnosnici predstavili su sasvim novu Sasvim malu stranku, poznatiju kao SMS.

Medijima su se predstavili Tomislav Pulić, predsjednik stranke, Robert Zuber, potpredsjednik stranke, Vojo Šiljak iz Ministarstva Božjih pripravnika, Tomislav Pavleka iz Ministarstva pomorstva, otoka i koncesija te Biljana Čakić iz Ministarstva sreće, koje pokriva financije, prirodne i umjetne resurse.

Nakon živozidaškog cirkusa koji predvodi nezavršeni student Sinčić, novi politički cirkus pokreće i Zuber, novinar s HRT-a poznat po dosadnim programima, bezidejnim emisijama i falsificiranju vlastite diplome. Poput Sinčića koji falsificira skupštine, HRT-ov novinar je falsificirao diplomu visoke stručne spreme i primao na HRT-u godinama ogromnu plaću na osnovu spreme koju uopće ne posjeduje. Poput srednjoškolaca Matije Babića, Saše Lekovića, Domagoja Margetića i drugih, i ovaj srednjoškolac neokomunističkih pogleda na svijet već godinama truje hrvatsku javnost s jugoslavenskim socijalističkim tezama, dobro podučen od kumrovečke škole i sadašnjih hrvatskih komunističkih aparatčika tezom “snađi se druže”, pa se snašao i Zuber krivotvorivši svoju diplomu. Umjesto da se njime bavi DORH, Zuber je osnovao novu stranku koja će širiti njegov “moral” na političkoj sceni.

Zanimljivo je ponašanje bivšeg ravnatelja HRT-a Radmana koji je Zuberu isplatio i odštetu za odlazak s HRT-a iako je ovaj neosuđeni prevarant falsificirao svoju diplomu i naveo da ima visoku stručnu spremu. Inače, Zubera je na HRT doveo Dubravko Merlić.

HOP portal