PLJAČKA PRORAČUNA: PUPOVČEV SNV I SKD PROSVJETA SU BLAGAJNA POJEDINACA, DOK OSTATAK SRBA KOPA PO KONTEJNERIMA

0
2732

Pregledom izvoda Zagrebačke banke u svezi poslovanja Srpskog narodnog vijeća (SNV) došli smo do podataka koje želimo podijeliti i javno kako bi se konačno otkrio srpski antifašizam, od kojeg većina Srba nema ništa, a manjina jako dobro živi.

Na tim izvodima našli smo mnoga imena koja nemaju veze sa SNV-om, a neka imena su zanimljiva jer se mogu dovesti u vezu sa jedni manjim dijelom rukovodstva srpske zajednice, koji dijeli novčanu dobiti među sobom. Tako je žena urednika Novosti Đikića na tome platnom spisku, izvjesna Ena je tako svaki mjesec dobivala 12 000 kuna za autorski honorar 2012. godine! Na kraju je urednikova žena doselila iz Splita u Zagreb i ima 7500 kuna plaću. Nije jasno kako su autorski honorari plaćani 5000 više nego kada se trajno zaposlila u toj organizaciji bogatih srpskih pojedinaca. Rade Dragojević nekada glavni sekretar SKD Prosvjete razišao se sa voždom Pupovcem, nije niti u SNV-u niti Prosvjeti, ali dobiva plaću 8250 kuna. Dužnosnik Višnjić je popravio vozilo SKD Prosvjete i nakon toga ga prodao svojoj ženi. Popravak je išao na račun Prosvjete. Vozilo je prodano ženi za sitan novac. Zbog toga Višnjić je morao odstupiti. Koliko je takvih situacija u Prosvjeti, SNV-u o kojima DORH ne zna ništa?

sale kurtonZanimljive su i transakcije gradskog vijeća Srba grada Zagreba na čijem čelu je bivši novinar HRT-a Saša Milošević suđen za dilanje droge i Milorada Pupovca i SNV-a . U tim transakcijama prebacivalo se i do pola milijuna kuna, a prema našem izvoru, neki novac nikada nije pronađen… sam Milošević ne želi dati svoje izvješće javno, zatraženo od njega.

Svi ovi srpski antifašisti zabrinuti su za stanje u zemlji, ali vjerojatno zato što su im smanjene dotacije, prosječni Srbin koji glas za Pupovca jednako loše živi kao i prije, a jedino što im kontinuirano daje “srpska elita” je  svakako doza mržnje prema Hrvatima. I prazan džep.

vlahovic2Na drugoj pak strani domoljubi hrvatski sve čine preko korumpiranog sudstva da osude Nenada Vlahovića koji već godinama ukazuje na kriminal Milorada Pupovca, a na taj način svaki od njih spašava sebe, jer i oni imaju umoćene ruke u sav taj lopovluk. Tako se brže bolje domoljubni portal Direktno požurio bez znanja Nenada Vlahovića, jedinog predstavnika Srba, koji izvješćuje javnost o tim događajima, objaviti njegove kaznene prijave protiv Pupovca i na taj način Pupovcu daje potrebno vrijeme da se sabere u svezi svoje obrane, a zagrebački gradonačelnik, koji je sam pozvao Vlahovića na svoju izbornu listu prevario je Vlahovića i nije ga stavio na listu, te je time izbacio Vlahovića iz izborne trke i pomogao Pupovcu.

U principu kontrolirana politička scena dopušta samo kriminalcima stupanje na scenu i naravno njihovim poslušnicima.

HOP portal