SKANDAL: SRBIJA IZDALA DIPLOMATSKU PUTOVNICU ŠEŠELJU I UZNEMIRILA REGIJU

0
3349

Prvi objavljujemo vijest: Šešelj je dobio srpsku diplomatsku putovnicu. I na taj način ima poseban status  na svojim putovanjima. Srpski zločinac i politički klaun kao i svaki bivši komunist itekako je zabrinut otkrićima lopovluka u obje zemlje i ovom provokacijom Srbija želi skrenuti pažnju sa zajedničke zločinačke organizacije, koja pljačka narode ex Jugoslavije. Pred  same Hrvatske izbore namjerno se dižu tenzije kako bi opljačkan novac bio siguran u majčici Rusiji,a lopovi svojim “domoljubljem” osigurali vlast, jer dok traje zlostavljanje javnosti iz Srbije malo tko pita za ovršni zakon, RBA zadruge, INA-u i osiromašenje građana u Hrvatskoj.

čedo 2

Šešelj je najavio put u Zagreb. Neki veliki zviždači već su presretni kod nas, možda mu još neke dokumente o kriminalu kod nas ustupe i uđu sa njim u žikino kolo…Ionako će dokumente Šešelj  koristiti samo za ucjene i klaunske ispade.

http://hop-portal.com/2016/07/20/seselj-preko-zagrebackog-zlatara-rusi-zagrebacku-banku/

EU puna razumijevanja i ljudskih prava ovog srpskog zločinca i mentalnog idiota pustila je na slobodu. Njegovi pomagači i zločinci Nikolić i Vučić koji su hraračili po Hrvatskoj dali su mu diplomatsku putovnicu. Bilo bi dobro da naprave diplomatsku putovnicu i Vasiliju Vidoviću njihovom zajedničkom tjelohranitelju, koji je poznati koljač iz Škabrnje ( za kojeg samo naš DORH ne zna), pa da njih dvojica putuju hrvatskim terenom gdje su klali i ubijali Hrvate.

HOP portal