KLEMM I MILANOVIĆ ODIGRALI IGROKAZ DA IZ KOMUNISTE MILANOVIĆA NAPRAVE ULTRADESNIČARA

0
5551

Jutarnji list se raspisao o sastanku Milanovića i branitelja. Baš kao u slučaju Prgometa i Milanovića, nakon “TAJNOG SASTANKA”, procurila je snimka razgovora u javnost. Milanović je rekao “kako je Srbija skupina jadnika, BiH nikakva država, a braniteljima savjetovao da “ne mole oko razgovora sa Vučićem” u toj snimci. Još da je na snimci izgovorio “za dom spremni”, čovjek bi pomislio kako je Pavelić izašao iz groba. Malo se Milanović pravio mutav, a znao je da ga snimaju, što je i sam priznao na kraju, pa je stari pokvarenjak odlučio sam sebi preko Jutarnjeg napraviti PR kao najveći desničar.

Nije jasno kako su branitelji poslije Savske 66 i rata s vladom Zorana Milanovića, onog istog koji ih je zatočio u crkvi sv. Marka i zapovjedio njihovo batinanje, došli do točke da traže upravo Milanovićevu pomoć u svezi progona hrvatskih branitelja u Srbiji. Pregovarače je predvodio Josip Klemm umočen u mnoge afere, čovjek koji je u svojoj tvrtci zaposlio bivšeg srpskog teroristu Dugošiju, a neki pričaju kako se zauzeo da i sin tog teroriste nađe posao u policiji općine Vrginmost. Upravo taj isti Klemm je nakon pada Milanovićeve vlade i njegovog ministra branitelja Freda Matića, a za kojeg se još uvijek ne zna da li je ratovao u Vukovaru ili se skrivao u podrumu, organizirao pijanku u svojoj vikendici, znači s Fredom Matićem – i time popljuvao godinu dana braniteljskih prosvjeda!

Čemu ovaj cirkus sa braniteljima pred izbore?

Upravo zato kako bi se preko ‘Jutarnjeg’ ojačao položaj Milanovića i njegovih aferaških ministara IZ PROŠLE VLADE, koji su doslovno pljačkali proračun, i to usprkos tome što svakim danom imamo sve više saznanja kakav je ološ vodio zemlju 4 godine. Izlaskom afera na vidjelo neokomunistička propaganda je morala iz jednog sterilnog jugoslavenčine Milanovića napraviti ultradesničara… ‘neće proći’ rekli bi ortodoksni komunisti… ‘nemamo svi mi pileće pamćenje, onaj koji od Milanovića traži pomoć nije ništa bolji od Milanovića’ – rekao nam je jedan istaknuti branitelj.

Milanović u svojoj predizbornoj kampanji tvrdi da je Hrvatska nastala na temeljima antifašizma u Drugom svjetskom ratu, a istovremeno kaže da mu je dosta priča o prastarim ratovima. Znači, Domovinski rat iz kojeg je konačno stvorena hrvatska država je neki “prastari rat” kojeg se ne treba više ni spominjati, nego najbolje zaboraviti, a Hrvatsku je valjda stvorio – Tito i komunistička partija?!

U nekoj uređenoj državi bi ovakve izjave mogao izricati samo neki maloumnik iz ludnice zatvorenog tipa, ali u ovoj državi takav tip predvodi kao neku koaliciju, koja se još naziva “narodnom”…

HOP portal