LOKALNI PROSTAK PETRINA POČEO KAMPANJU GLUMEĆI BOGA DOK NAROD GLADUJE!

0
2450

Bogovi su pali na tjeme. Poznati primoštenski skupljač kaznenih prijava – kako kaže sam; ima ih oko 600 – odlučio je iz sebe napraviti božanstvo koje politički slijede otpadnici iz Živoga zida, ostarjeli titin komunistički direktor i naš diplomat, koji se kao i Sinčić bavi falsificiranjem skupština te burek majstor koji je postao zlatar, a koji o udbi zna više od Manolića (o kojoj drugi zlatari nemaju nikakvo predznanje nakon završene obrtničke škole)…

screenshot revolucija.info/tacno.net
screenshot revolucija.info/tacno.net

Povodom skorašnjeg postavljanja kipa Gospe na brdu Kremik iznad Primoštena, osebujni načelnik općine Stipe Petrina odlučio je mještane i goste ove subote iznenaditi velikim svjetlosnim spektaklom. Iz mora je za početak kampanje izašao “Petrina” s porukom “ČOVJEK KOJI POKREĆE”, nama se više čini da POKREĆE podjele, psovke i vrijeđanje, ali uz 600 kaznenih prijava živi kao bubreg u loju… U prijevodu na narodni jezik: ima zaštitu režima… da je  opasan  HDZ-u i SDP-u odavno bi ležao u zatvoru, kao i njegov mentor Pašk Kačinari, koji kao zlatar zna više o UDBI od samog Manolića…narodski rečeno: možeš ih u tančine poznavati samo ako si dio sustava. Za njega pak novinar M.M. tvrdi da je bio diler heroina, a Petrinu njegov sumještanin Šarić, član HOS-a  pak smatra prevarantom, čovjekom koji s HOS-om nije imao previše, a koji se sad osvećuje na hosovcu Šariću.

Vjerojatno je Petrina odlučio podignuti kip Gospe nakon što je bacao križeve u smeće… da dobije koji glas kršćana, a kako vidimo, poput naciste Hitlera promidžbom sam glumi Boga. Okupilo se oko njega poprilično društvo jugonostalgičara, Pupovčevih stipendista, a svi oni imaju jednog te istog Boga, Josipa Broza, kojem se klanjaju. Tko plaća ovo bahaćenje provincijalnog prostaka Petrine?

14172054_2229234697217669_19918242_n

HOP portal