PERO KOVAČEVIĆ POKRENUO PRAVAŠKU HRVATSKU- MEDIJI U PANICI GURAJU NEOKOMUNISTIČKU MLADEŽ PROTIV PRAVAŠA

0
4215

Kakav plasman očekujete na izborima u rujnu?

Imam puno upita,medija i mnogih,o tome kakav plasman očekujem na izborima 11. rujna-evo što kažem: Sve je na biračima i na njihovoj svjesnosti. Ako žele pomoći sebi i onima koje vole, moraju prvo mudro izabrati, podariti svoje povjerenje i pomoći meni i mojoj listi da ih predstavljamo u Saboru. ili mogu ostati u tupilu i spiralno se spustiti u posljednja tri kruga crnila i pakla do kojih vladajući spiralno spuštaju hrvatski narod svojim prljavim namjerama i nesposobnošću. U 5. sazivu Hrvatskog sabora sam bio biran u 2. Izbornoj jedinici. Bio sam i ostao najaktivniji saborski zastupnik svih saziva Sabora. Jedini sam održavao uredovne dane za građane u 2. izbornoj jedinici,imao sam ukupno 120 uredovnih dana primio preko 10 000 građana i djelatno im pomogao u 90% slučajeva. Jedini sam jamstvo sa svojom listom da će hrvatsko pravosuđe biti reformirano po njihovoj mjeri i u njihovu korist. Imam pripremljen i novi zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji,upravo na veliki broj traženja branitelja. Prihvatio sam i nosim listu Domovinske koalicije u 2. Izbornoj jedinici kao neovisni kandidat intelektualac. Svoje domoljublje pokazujem djelima. Ponosan sam na činjenicu da sam bio dio timova obrane genarala Gotovine,Čermaka i Markača koji je na sudu u Den Haagu obranio Hrvatsku i generale. Sad sam u timu obrane generala Praljka. Jedini iz Hrvatske na Međunarodnom sudu u Den Haagu imam priznat status pravnog eksperta za hrvatsko nacionalno zakonodavstvo. Možda sam optimist kad se nadam da građani dati svoj glas promišljeno i oslanjajući se na rezultate nečijeg rada, nego slijepo zaokružiti ime jedne od dvije velike stranke koje sustavno uništavaju budućnost naše djece. Novi izbori su nova prilika za građane da spoznaju svoju moć, ali i odmaknu se od ideoloških šablona i počnu vjerovati ljudima i djelima iza kojih stoje. Nudim bitnu novinu u ovim izborima,što nitko drugi nema.Naš program je pretočen u zakonske tekstove.Također razobličujem “Andersenove bajke” političkih protivnika i njihova lažna obećanja i vodim pozitivnu kampanju.

KAKO ĆEMO POMOĆI BLOKIRANIM GRAĐANIMA

Dok drugi politički tamaci pričaju blokiranim Andersenove bajke,ja pišem zakone.Gotov je 101 zakonski tekst za pomoć blokiranim.. U Hrvatskoj je 328.788 blokiranih građana koji su dužničkom ropstvu zbog važećeg Ovšnog zakona i lihvarskog kamatarenja ovršne mafije.Blokirani građani su bankama, odnosno ovršiteljima, dužni oko četiri milijarde kuna, i taj dug nezaustavljivo raste. Zbog lošeg Ovršnog zakona, broj blokiranih u stalnom je porastu. Tako će za osam mjeseci broj blokiranih porasti za 40.000 građana. Programi naših političkih takmaca ne daju jasan i konkretan odgovor kako to kane riješiti,kako kane pomoći blokiranim građanima u dužničkom ropstvu.Dapače,oni uopće nemaj program za blokirane,imaju “dobre želje” za dobivanje glasova blokiranih. Mi imamo program pretočen u zakonski tekst,odgovore, rješenja i mehanizme za odblokiranje blokiranih, sadržana u Prijedlogu Zakona o izmenama i dopunama Ovršnog zakona s konačnim Prijedlogom Zakona. Iznosim najvažnije odrednice: – Stupanjem na snagu Zakona o izmjenama i dopunama Ovršnog zakona uvodi se moratorij na izvršenje ovrha blokiranih građana od 6 mjeseci; – Blokiranim se otpisuju se sve kamate i troškovi ovrhe; – Uvodi se moratorij odnosno poček od dodatnih 6 mjeseci i propisuje obročno otplate za blokirane sukladno primanjima blokiranog građana; – Uvodi se postupak funkcijske odgovornosti svih sudionika u ovršnom postupku koji su provodili lihvarsko kamatarenje u korist ovršne mafije.Javni bilježnici će po službenoj dužnosti morati paziti i pratiti je li došlo do zastare za pokretanje i vođenje postupka. Zakon se upućuje u proceduru za donošenje po hitnom postupku,danom konstituiranje novog saziva Hrvatskog sabora. izvijestio je javnost Pero Kovačević.

I dok mediji guraju nesvršenog studnta Sinčića, koji eksplatira i svoje tek rođeno dijete u kampanji, falsificira skupštine, Petrinu koji baca križeve u smeće, te naziva birače HDZ-a nacistima, Pero Kovačević bez takvog neokomunističkog cirkusa i vrijeđanja primjerenog samo za Milanovića i ovim njegovim trabantima nudi rješenja i brojke, ono čega se neokomunisti plaše više nego da im pokucaju pravi vlasnici stanova iz 1945. godine na vrata.

 

HOP portal