SKANDAL: HRVATSKOJ POLICAJKI SRBI PRIJETE SUSPENZIJOM JER JE ISTRAŽIVALA ČETNIKOVANJE PO BANOVINI!

0
39819

MILAN BUSIĆ, Srbin iz Perne – legla svih sadašnjih četničkih svinjarija i orgijanja na Banovini, kojeg smo neki dan objavili sa kokardom, bio je meta istrage rijetko hrabre policajke na Banovini: Katice Federbar. To je izuzetno uznemirilo četnike iz njihovog najvećeg legla Perne te su organizirano preko svojih odvjetnika pritisnuli hrabru policajku zbog “uznemiravanja”, zbog kojeg joj ove spodobe prijete suspenzijom, kao da smo u četničkoj Hrvatskoj.

Možda i jesmo kada branitelj Klemm zapošljava četnika Dugošiju u svojoj tvrtci, a država njegova sina u policiji! U takvoj konstelaciji četničkih snaga, ova policajka je opasna ustaškinja, kako kaže ovaj četnik početnik.

Iz Perne je i glavni srpski četnik u izbjeglištvu Miodrag Linta, koji vodi Biro Krajine u Beogradu, leglo zla sa tzv. vladom Krajine u izbjeglištvu i diplomatskom putovnicom ulazi u Hrvatsku da bi sijao mržnju.

SMEĆE ČETNIČKO
KUM BOBIĆ

On često financira ovakve četničke nakaze u Hrvatskoj, a ove spomenute su od prije poznate iz Rujevićevog slučaja fašističkih ispada četnika ovoga kraja.

Na sramotu države Hrvatske, iz Perne je i Rkman, dožupan Sisačko-Moslavački isto član sao krajinskih zločinačkih tvorevina. Objavu Busića i njegovo omalovažavanje policije dajemo u cijelosti, kako bi svatko još normalan u ovoj zemlji konačno uvidio kakva smo spradačina od zemlje postali uz ove sdp-hdz klaune na Banovini. U linku koji prilažemo se jasno vidi koliki četnički kapacitet ima Busić, koji sve naziva ustašama dok se iživljava onako hrabar kao i svaki četnik na ženi, koja je očito puno hrabrija od njega, te četnikuje po facebooku;

Zasto lažu nam u lice plaču naše oranice
Zasto opet kad svane zora ovaj narod u svijet mora
04.08.1995 Nikad zaboraviti vam neću kao ni 1941 !!!
busić
Piše nacionalist Busić
“Evo da se da još jedno priopćenje za širu javnost koja prati ovaj slučaj kao i ostale koji se događaju na ovim prostorima gdje se bude neki duhovi prošlosti veliča ustaštvo širi mržnja i unosi nemir među stanovništvo i stvara nepotrebna netrpeljivost između dva naroda koji žive ovdje sa istim problemima ekonomske i financijske prirode ali pošto neodgovorni političari na tome grade karijere i skupljaju političke poene to utječe i na ove slabo ili donekle polupismene ljude sto i nije toliko čudno da se u ovom mom slučaju neradi o policijskoj službenici Katici Federbar koja vrši teror koristeći svoju poziciju u Mup-u maltretrajući me nametanjem svojih nekih pravila pritom uskraćujući sva moja ustavom zagarantirana prava i ignorirajući sve navedene moje činjenice na koje sam ukazivao prvenstveno na stotine pretnji smrću koje se javno objavljuju i pozivaju da se to odradi i ubije Milan Busić to ste čitali i ignorirali !? Jel tako!?SMEĆE ČE
Kad smo došli do ustaskog pozdrava “Za dom spremni” vas odgovor mi je bio da si ti iz Like i da ti je djed bio ustaša i da si i ti Za dom spremna kao hrvatica i svi ostali sto si isticala u više navrata i na više mjesta!? Jel tako gospođo Federbar !? Vaše ispitivanje je više ličilo na Gestapovsko nego na normalno za jednu demokratsku državu članicu eu. Napisali ste mi neku prijavu sramotnu koje bi se postideo svaki normalan Hrvat sto je vasa najveca sramota jer il ste jako zlonamjerni ili jako nepismeni da ne raspoznajete kape i simbole!? Pa sta da vas sutra neko pošalje da uhapsite željezničara a vi uhapsite npr poštara jer ima sličnu kapu i oznaku na njoj!? Ali vašu pamet sam vidio i večeras na zboru u Pernoj gdje sam namjerno naručio pivo gucnuo par gutljaja jer sam znao vaš sledeći potez odmah ste zvali patrolu da me dočekaju u Starom selu gdje sam kod granične policije prvi put bio alkotestiran gdje sam naravno napirio 0,00 promila i smijao se a oni su slijegali ramenima jer smo svi znali o cem se radi i bili su korektni a ja sam se naravno vratio i naručio opet pivo i nasmijao vam se u lice tako da eto vidite da sam daleko intelegentniji nego sto vi mislite
busić 2?Znam da cete ujutro ovo čitati pošto sam vam ja opsesija razlog vi znate mozda sam vam se i sviđao ali nisam bio svama pa mi se sad osvećujete ko zna uglavnom tu stupidnu prijavu poparajte da je niko nevidi da se ne sramotite a nadležna tjela će nadam se odraditi svoj posao jer biće podnesen podnesak na vaše postupanje u Sisak i Zagreb pa se nadam da cete se kao sto ste rekli Za dom spremna vratiti u to selo iz Like na ognjište pogojnog djeda Ustaše sa kojim se ponosite i početi se baviti nekim drugom poslom jer ne samo da bi trebali biti suspendirani nego i krivično prijavljeni i osuđeni ! Tako da ovo vam neće proći Grb Republike Srbije nije četnička kokarda ja nisam četnik niti ću ikad biti naučite te razlike naučite da poštujete nacionalne manjine i njihova prava bicete dosta pametniji i cjenjeni kako u društvu tako i duhovno jer mržnja i opsesija su opasne bolesti!!! Eto toliko sad od nas ovaj profil koriste ljudi sa više kontinenata kojima je stalo da istine i pravde i koji će pomoći da se ovaj apsurdno-sramni slučaj završi kako treba i dolikuje jer za koji dan izaće i razne grupe na internetu “Svi smo mi Milan Busić” tako da znate da Milan Busić nije sam i da ce brzo završiti taj vaš podmukli naum!!! Za istinu i pravdu spremni!!! “-ovako to piše ovaj verbalni četnički zlostavljač.
Kako doznajemo od naših izvora, ovaj verbalni zlostavljač prijetio je policajki i ubojstvom. Njegovi susjedi govore da je otprije poznat kao nasilnik, što je osjetila i jedna konobarica na svojoj koži. Svu hrabrost četnikovanja.
HOP portal