Zastrašujuće zapušten Jarun, Bandiću preostaje otvaranje kupališta na fontanama

0
2256

Neki dan Bandić je prozvao novinara kako ne shvaća da razgovara sa budućim premijerom i kao takav ne može postavljati pitanja kako želi, već očito premijerska pitanja.

Inače Bandić već odavno ima pun autobus svojih novinara poslušnika koji trčkaraju za njim, budućim premijerom i postavljaju unaprijed dogovorena pitanja.

Mi Bandiću nećemo postavljati pitanja, već javnosti dati fotografije na uvid. Na Jaranu se vijori plava zastava , a stanje je više nego očajno. Na jednoj od glavnih perjanica zagrebačkog turizma vlada zapušteno ruglo.

Iako fontane krase jedan od ulaza u grad, rijetko su posjećene, dok prljavi i zapušteni Jarun krase izmeti na plaži, na otoku Trešnjevka zapuštena plaža za invalide, šuma lopoća na nudi plaži, uništen bazen za neplivače i uz to opasan za maloljetnike, jer je ulaz zatvoren sa opasnim šiljcima, a trule grede posvuda vire u zaokruženoj  žabokrečini bazena.

jarun 5
Pačji izmeti

jarun jarun 2 jarun 3 jarun 4

jarun 5

Posebno opasan za djecu je bazen za neplivače  sa opasnim šiljcima i trulim gredama unutar kojeg je žabokrečina. Sve u skladu sa političkom žabokrečinom i političkim obećanjima “premijera”.

bazen bazen 2bazen 0bazenbazen 2

 

HOP portal