Kolinda G. Kitarović najopasnija prijetnja SDP-i!

0
801

Kolinda-Grabar-KitarovicKolinda G. Kitarović najopasnija je  prijetnja SDP-i i zato je na vjetrometini medijske zbilje. Kada krenete u analizu svih izjava vodećih dugoprstića, dolazimo do zaključka kako je Kolinda G. Kitarović neprimjeren izbor. Josipović bi onako onako mlitav bolje rješenje za ovu vladu. Lijenu vladu. Kraj njega su spavali zimski san o srpskoj državi u Hrvatskoj, ali sa Kolindom koja nešto i hoće raditi, teško će se dogovoriti. Žena je neprimjerena jer zna strane jezike, ima diplomatsku prošlost i magistica je po zvanju. Ne treba nam to. To je neprimjereno. Ona je radila u NATO paktu, to grize naše domoljube, ali nije grizlo Stanimirovićevo djelovanje među teroristima…Rkmanovo… to je prihvatljivo. Oni mogu u vlast, neki mogu u policiju ravno sa terorističkog placa. Kolinda je sumnjiva. Kome? Bivšem propalom svećeniku Leki, zbrisalom diplomati u vrijeme rata Milanoviću i tajnici četnika Jove Raškovića, Milanki Opačić. Nije im po mjeri. Razlozi idu jako daleko. To je prva osoba bez komunističke prošlosti, a njene su veze očito jake van naših granica. I to posrbice smeta. Oni bi sa zločincima plesali kozaračko kolo, a Kolinda je šlosera Tita proglasila zločincem. I to je grijeh, jer je  Srbima napravio dobro, protjerao je milijun Hrvata, a ostale je Milošević htio potamaniti uz pomoć Jugoslavenske koljačke armade. Kada ni u tome nisu uspjeli, onda su angažirali posrbice Mesića i Josipovića da dovrše plan Velike koljačke zemlje Srbije. I Kolinda je to spriječila bar za tren, okrenula državu od feudalne Srbije prema Americi. Male srbofile to  je jako dirnulo i sada grakću kako postajemo američko roblje… kad su nas klali Srbi nismo bili roblje, slobodnom voljom to su činili?!

SDP-i jednostavno se žuri što prije izaći na izbore, jer je trend očajan, izmišlja se porast BDP-a, izmišlja se oprost dugova  pod preverznim uvjetima, sve da se anaulira prednst HDZ-e. Pobjedom Josipovića sve bi bilo lakše, pobjedom Kitarovićke svaka greška SDP-e i njenih grešnika izaći će na površinu. Ona se nametnula kao borac, pa su sdepeovi mlitavci ustuknuli. Nismo skloni niti jednoj prosudbi, ali sada će mnoge loše stvari izaći na površinu. I zato ona sdepeovim posrbicama smeta.

Ured u Visokoj ulici je za stalne staze najbolje rješenje, blizu je javnosti, blizu je vlade, blizu je Sabora.  Predsjednik mora biti blizu naroda. I to je u konačnici dobro. Pomirba svih i stavljanje svih građana pod političku kapu Hrvat je hrabrost kojom će izdajice isto izaći na vidjelo. Nitko ne brani naciju, ali američki model, po kome su svi Amerikanci je najbolje riješenje i za Hrvate. Srbi konačno trebaju postati politički Hrvati. 500 godina je bilo dosta cirkusa sa Srbima.

borna

hop-portal.com