HOP

PETROV I OBOŽAVATELJ TITA I SEVERINE PETRINA ZAPOČELI POLITIČKI KUPLERAJ, KOJI SMETA ‘ZIDAŠIMA’

Kupleraj hrvatske politike se nastavlja Božo Petrov i Stipe prostak Petrina su zajedno. Samo im još fali Severina.

O Boži Petrovu prostak Petrina je rekao nedavno; “Prevarant koji je po nalogu upropastio odličnu ideju. Tuđi projekt, tuđa ideja. Jadno! Svojstveno onima iz Hrasta!”

Naravno ovaj prostak i ljubitelj druga zločinca Tita je rekao  da nikad ne bi mogao ići u koaliciju sa Petrovom, a sad bi ova dva  uhljeba saborske stolice, pa su se složili uz sav moral bivšeg hadezeovca  i današnjeg mostaša bez mostarine Prgometa i njegovo moralno zanovijetanje.

Petrina cijeni žene kao što je Severina,  “žena u svakom pogledu, bez obzira na sve. Mada mi njeno pjevanje doslovno ide na živce osim pisme ‘Dalmatinka’ i ‘Virujem u te”…, a o Titu da i ne pričamo…”Tuđman je bio loš čovjek u dobrom vremenu, a Tito dobar čovjek u lošem vremenu i njemu trebamo zahvaliti za stvaranje temelja današnje hrvatske države pa zato izričito kažem, Tito!”. Poslije sve demantira i svima dobro. Malo lažem, malo vrijeđam, malo psujem i koaliram sa svima za stolicu u Saboru…

Mostovi, živi zidovi, čini se da bi ovi tragikomični likovi trebali otvoriti građevinsku tvrtku i početi bojati tunele, jer im farbanje građana i ne ide nešto uspješno, uz svu podršku korumpiranih medija.

Evo javnosti na uvid i stav živozidaške elite i njihov rječnik u svezi gostovanja Petrova kod Stankovića, uz jedan naš mali komentar; mediji uvijek izaberu neku novu stranku za promociju, pa je sad došao na red MOST kod korumpiranih i kontroliranih medija, iako ima preko 150 drugih stranka…

Provincijalci Petrov i Petrina nove su zvijezde naše provincijalne i prostačke politike za medije. Kako imaju prostačku spiku mogli bi sa živozidašima, Petrov ionako voli kada ga vrijeđaju.

Pročitajte ove gadarije primitivnog živog zida i čovjek se pita kakve razlike ima između njih i Petrine? Postajemo li zemlja prostaka i luđaka?

Ljudi, Božo Petrov će biti u Nedjeljom u 2, unatoč svim onim komentarima. Recimo Stankoviću šta mislimo o tom potezu. Pa neka briše komentare ako ima volje.

TV emisija · Sviđa mi se: 29.885