HOP

‘Nova ljevica’ i Igmanska inicijativa za spajanje u Srboslaviju djeluju na osnovu ukradenog novca iz sukcesije?

Rada Borić, Nadežda Čačinovič, Nikola Devčić, Dragan Markovina, Zoran Pusić i Vesna Teršelič osnovali su Novu ljevicu, stranku koja baštini titoizam, nakon što su sustavno muzli naš proračun i punili džepove kunama.

Podršku novoj stranci izrazili su i bivši predsjednik Ivo Josipović, saborski zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh ( lažni Nijemac, otac Edhem), saborski zastupnik i čelnik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac ( predavač na kumrovečkoj školi) i Vjeran Zuppa, a u publici su viđeni  Čedo Prodanović i Jadranka Sloković, Daniela Trbović, Vojo Šiljak, Damir Markovina, Lana Barić, Vili Matula i Sanja Sarnavka.

Na pregovorima o sukcesiji od 14. svibnja do 25 svibnja 2001. godine u Beču pao je dogovor o raspodjeli dobara bivše države Jugoslavije. Pokroviteljstvo nad pregovorima je s britanske strane vođeno od sir Arthur Wattsa. Sam sporazuma je parafiran 29. lipnja iste godine. Tonino Picula potpisao je ugovor s hrvatske strane.

file:///C:/Users/Admin/Downloads/2004.%20(2).pdf

Na drugoj strani u to vrijeme pak jača tzv Igmanska inicijativa koja želi korak po korak integraciju razjedinjenih “jugoslavenskih republika”, a koja djeluje kroz “Igmansku Inicijativu” nazvanu u znak sjećanja na događaj iz travnja 1995.godine, kada je nakon 48 sati putovanja grupa 38 intelektualaca,  iz Srbije i Crne Gore, predvođena pokojnim profesorom Miladinom Životićem, preko Igmana, ušla u Sarajevo koje je bilo pod teškom artiljerijskom i snajperskom vatrom od strane Vojske Republike Srpske.

Srpski i crnogorski intelektualci su shvatili da gube rat rat i krenuli su u neke druge inicijative kako bi diplomatski stvorili novi okvir za dogovor. Inicijativa počinje biti zanimljiva u vrijeme stolovanja SDP-a , odnosno nakon smrti F. Tuđmana,  a prvi puta baš se ozbiljnije sastaje u Zagrebu. I od tada pa do prije par dana u Beogradu stvaraju koncept regije. Peta inicijativa održala se u rodnom kraju bankara Franje Lukovića, u Kotoru, što je posebno zanimljivo.

Gotovo nezapaženo je prošlo kroz medije sastančenje oronulih komunista i njihovih kumrovečkih učenika prije mjesec dana u Beogradu. Tako su prije par mjeseci u Beogradu na skupu srboslavena došli vječni šef MVP-a Hrvatske Budimr Lončar, Tomislav Jakić savjetnik Mesića i čovjek koji je najmanje napravio za srpsku zajednicu, a najviše za svoje poslušnike Milorad Pupovac.

Tijekom  podjele plijena ex Jugoslavije nestalo je 589 milijuna iz švicarske banke, što je naravno ne moguće. Povežemo li datume sukcesije i kada se rasplamsala  “Igmanska inicijativa” (znakovitog partizanskog marša) zanimljiva je teza kako je novac upotrebljen za tu inicijativu. Sada ljudi iz te inicijative osnivaju Novu ljevicu oronulih likova, baziranu na jugoslavenskim uspjesima , najgoreg auta na svijetu Yugo, velikog zločinca hrvatskog naroda Tita i na kontinuiranoj pljački Hrvatske od nekada do danas, kako su krali INA-u nekada i ubijali svjedoke tada (Đureković), tako i danas se žele riješiti jedinog stvarnog svjedoka INA-e Nikole Kovačevića, oboljelog pod čudnim okolnostima.

Hrvatska je bogata zemlja plinom, naftom, vodom, izuzetno kvalitetnom zemljom, šumama, izumima, morem, prelijepa i kao takva uvijek će biti meta pohlepnika.

Osnivačka skupština događa se u HND-u koji mora biti neovisan, ali HND na čelu sa nekakvim krezubim Lekovićem, oficirskim “detetom” ugošćuje ove sumnjive grupacije očitih neprijatelja drugačije Hrvatske.

HOP