VUČIĆEV ‘INFORMER’ NAPAO ‘USTAŠE SAČIĆA I BUJANCA’ I PORTAL HOP JER NE DOZVOLJAVAJU VULINU ‘DA VRIJEĐA’ HRVATE!

0
3577

Vučićev Informer divljački nahuškava poludjelu Smrdiju protiv “ustaškog voditelja” Velimira Bujanca, “ustaškog ” generala Sačića i naravno HOP portala.

Tvrde tako blentavi novinari da je ovo nezapamćeno stanje prije dolaska u Hrvatsku  četničkog vojvode Vučića. Ti Vučićevi idioti iz Informera i najveći dupelisci samog vojvode zaboravljaju da LGBT ministar obrane Smrdije Vulin već danima provocira Hrvate, vrijeđa, a kretensko glasilo poludjelih Srba   Ekspres  laže kako će D. Keleminec ubiti niti manje niti više nego vojvodu.  Po onoj srpskoj prvo vrijeđaš a onda si uvrijeđen.

Ipak pogledajte komentare poludjelih Srba ispod teksta, što najbolje govori sa kakvim  je ljudima Miljan Brkić frend.

http://informer.rs/vesti/politika/369127/paranoja-ustasa-peni-na-televiziji-kolinda-otkazi-posetu-vucica-ili-daj-ostavku

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Ustaški general poručio srpskom narodu da se REŠI VUČIĆA!

POLITIKA         62

Bivši hrvatski general Željko Sačić, za koga i sami Hrvati priznaju da je polupismena gluperda, pozvao je juče javno predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović da otkaže posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića kao hoće da spase svoju funkciju i političku budućnost, a potom  pozvao srpski narod da sruši Vučića!

Raspomamljeni ustaša je u emisiji TV Z1 “Bujica” izneo niz uvreda na račun srpskog predsednika, nazivajući ga “četnikom”, a potom poručio Kolindi Grabar Kitarović da otkaže posetu i izvini se Hrvatskom narodu, a Srbima da se “reše Vučića”?!

I HRVATI UKAPIRALI: VUČIĆ NIJE NI STIGAO U ZAGREB, a već je pobedio Kolindu i Plenkovića!

Sačić, koji je inače počasni predsednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, kaže da će Kolinda snositi teške političke posledice ukoliko do posete dođe, i tvrdi da je jedini način da spase svoj ugled – da otkaže posetu i izvini se Hrvatima. 

Ali to nije sve!

Posle poziva voditelja građanima Zagreba da spuste roletne u uliciama kojima prolazi srpska delegacija, kako bi pokazali da Vučić nije dobrodošao u Hrvatsku, zapenjeni Šačić poručio je da srpski narod treba da se reši Vučića!

POGLEDAJTE KAKO PENI I BULAZNI USTAŠA SAČIĆ: 

Istovremeno, navodno nezavisni portal Hop objavio je priču o tome kako Vučić dolazi u Vrginmost kao sedište “četničije” i najavljuje se haos zbog protesta branitelja i pravaša u Zagrebu!

 HOP