‘Hrpu kazni sa deložacija sam morao sam platiti da bih mogao registrirati auto, a ova dva lažova svu su lovicu podjelili među sobom’

0
8284

Hrpu kazni sa deložacija sam morao sam platiti da bih mogao registrirati auto, a ova dva lažova svu lovicu podjelili među sobom i pogazili obećanja da će to biti novci za kazne… Nas je murija razvlačila i kažnjavala, da bi ovi lažljivi krivotvoritelji preko naših tijela se dokopali saborskih plaća i beneficija i otad sve su izdali i svoje ljude i ovršene…-aktivist B. Hleb.

-Ovi iz Živog Zida zaista misle da smo mi senilne budale.Misle ako su mladi da su pokupili svu pamet svjeta. Neke greške smo opraštali zbog njihove mladosti i neiskustva ali sad su i drski lažovi.Išli su na prosvjede u Rijeku zbog LNG-a a nisu došli u Zagreb na prosvjede protiv ovršnog zakona.A to im je glavni as za opstanak u politici.Eto koliko su pametni.Žali bože glasova koji su njima otišli.-kaže ovšena Lj. H.

Kako bi mogli doći u Zagreb i sresti ljude koje su prevarili? Jedini portal koji je o njima istinu pisao je HOP portal, danas Dnevno prodaje pamet nakon godina napadanja našeg portala jer smo prozvali ove kretene.

HOP