Vatreni igrali za poniženu Hrvatsku, pokradenu od SDP-HDZ ološi i ujedinili hrvatski duh zajedništva !

0
8965

Englezi su mislili da će bahatošću zastrašiti Hrvate. To su 1991. pokušali i Srbi. Nije išlo. Jednostavno to kod Hrvata ne pali. Veleposlanik ruske federacije isto je prijetio oko Agrokora i sebi napravio kontraefekt. Kada je promijenio ploču shvatio je koliko su Hrvati posebna priča. Pali su Englezi.

FB_IMG_1531381975840

Odurni, puni sebe to su Englezi. Uvijek ih gledam sa posebnim gađenjem kao i Nijemce.  Glume vladare svijeta, a u principu su svjetske štetoćine . Pobjedu nad Engleskom  slavila je Irska. Wels. Škotska. Narodi koji žive kraj tih Engleza. Slavili su i Ukrajinci kojima je dosta ruskog terora. Za sve potlačene igrali su Vatreni i svi potlačeni bili su uz nas. Srušili smo bahate Argentince,  Dance, Engleze.

FB_IMG_1531381960385

Iza nas su ostali Nijemci, od kojih je ostalo zapaženo kopanje nosa njihovog izbornika. Talijana nije niti bilo. Toliko ulaganja u nogomet, a naši igraju na seoskim stadionima. Te klince pronalazio je baš Zdravko Mamić. Ovo je i njegova pobjeda danas. On je stvorio Modrića i Lovrena koje progoni DORH očito kako bi isto oslabio duh zajedništva…ali svi su oni budale, ne kuže Hrvate, kada ih podcijeniš onda si doslovno naje*o.

FB_IMG_1531381949689

I hvala DORH-u, Staziću, Glavaševiću, Puhovskom, Markovini, Rudanici, Tomiću, Pupovcu -ma vi ste nas ujedinili. Što nas više pljujete, gazite to ste bliže svome kraju. Ma nismo vam mi Srbi. Nismo sluge. Mi smo slavna Horvatija, od Ukrajine do Hrvatske.

modrić

Što je proživljavao Modrić u sudnici? Lovren? Ponovo izdaju. Nakon što su im Srbi uništili djetinstvo. Koje je to bilo podcjenjivanje od strane dijela Torcide, medija, 24 sata, Večernjeg, Jutarnjeg, a sada ta novinarska štakorija piše o njima u superlativima. E to im je najveća kazna. Zadnjih mjeseci prolazim sličan put kao oni. Izdigao sam osobu iz blata, spasio, dao joj život i egzistenciju u ruke, kada sam mislio da će poštivati moju bolest i težak put okrenula se onima koji su je gazili. Čovjek se tada pita što ga je snašlo, tako se i Modrić pitao u sudnici dok su mediji gazili po njemu.

Očito da su mnogi strepili od Hrvata na prvenstvu, pa je očito DORH morao uništiti duh reprezentacije.  Bila je to očito malo veća zavjera, a vidi se zašto, ujedinili smo svijet. Mi smo postali centar svijeta! Ali učinio je strašnu glupost. DORH. Izazvao je najveće ratnike na svijetu, one kojima se Napoleon klanjao. Oni koji su zaustavili Turke. Izgubio je . Inat kod Hrvata je najjači.

To nema Nijemac niti Englez. Oni su ipak samo velike ljudske kurve koje sve rade iza leđa. Ali protiv Hrvata tako ne možeš. Te kurve su nas prodale 1945. i iza leđa dogovorile pokolj. Ta licemjerna ekipa i danas nam radi o glavi. I zato su izgubili. Nisu ratnici. Samo balon od sapunice. Toliko novac su uložili u nogomet, a rezultat nikakav.

Vatreni hvala što ste pokazali da Hrvati mogu, iako se pokvareni Nijemci boje naše pobjede jer kako kažu njihovi ušljivi novinari to će probuditi nacionalizam. Neka fala Bogu. Pun nam je ku…c EU. Boji se i svjetski slugan Puhovski tog nacionalizma. Borbe za dom! Domovinu!

Vidi se da nogometaši igraju za narod i da im je dosta političara koji uništavaju san. A narodu je dosta saborske ološi i ološi na vlasti. Hvala vam!

Englezi: “Hrvatska, tko su oni? Mi smo zemlja s 53 milijuna stanovnika, izmisili smo nogomet, rođeni za prvaka! Hrvatska? Imaju grad Hum sa 17 stanovnika, ne mozeš sastaviti dvije nogometne momčadi od njih! Reprezentacija? To su živi mrtvaci, svi jedva hodaju a kamo li da trče!

Znam da Vučić ne propušta niti jedan moj  tekst- Vučiću, banditu jebi se ti i tvoja Smrdija! Hvala Pantiću, ali fulao si…nisam mogao da ga ne spomenem…

Igor Drenjančević gl. urednik

HOP