Branitelji u Sisku spremaju poseban doček pjevaču četničkih pjesmuljaka

0
4488

Ono što nije mogao četnički drugar Bore četnika Čorbe, olinjalog pijanog vojvode srpskih traktorskih snaga u vrijeme domovinskog rata, danas uspjeva Momčilo Bajagiću, pjeva u Sisku.

On je glavna zvijezda svih fešti u Hrvatskoj. Od Miletićeve opljačkane Istre, do Varaždina, a koliko vidimo niti u Sisku nije bolje. Prema političko kretenskoj stvarnosti u Hrvatskoj su svi ludi za Bajagom. Iako ga rijetko čujemo na radio postajama.

Iako naša scena obiluje vrhunskim bendovima, na kraju svega uvijek je  neki Ilić ili Mile Kitić ili neki Bajaga na hrvatskim feštama.

U Svetoj Nedjelji peva kajkavske popevke Miroslav Četnik Ilić. Ostalo je preuzeo Momčilo. Brekavica nas je opet okupirala svojim primitivizmom.

– Zovem mnoge braniteljske udruge da se odazovu na prosvjed protiv četnika Bajage i njegovih koncerata po Hrvatskoj, ali tek lokalne udruge branitelja u tome vide interes.

Kao što sam znao otjerati Ulemeka Legiju dok su drugi gledali HTV, tako ću i ovaj puta ovom pasioniranom četniku znati pokazati što mislim o kokardašima.- rekao je naš heroj Banovine Ivo Vranić.

HOP