Manijak ‘vojvoda Pernar’ nastavlja vrijeđati obitelji koja je deložirana, heroj Banovine mu poručio da će ih zaštiti !

0
7234

Vojvoda Pernar nastavlja psihičko cipelarenje gospođe Fel, čija nasilna deložacija ga je preko noći učinila medijski poznatim. Pod pritiskom reakcija na današnju svoju skandaloznu objavu o tome da je gđa Fel sama kriva za ovrhu „jer nije htjela mirno napustit svoj dom“ nego se pod utjecajem laži tog istog Pernara, Sinčića i Palfi usprotivila vlastitoj deložaciji.

pernar moron

Nakon što je Pernar svojim današnjim fb statusom gđu Fel izložio javnom linču, a ona vrlo odmjereno i pristojno ispravila njegove laži, Pernar je na videu objasnio svojoj sljedbi kako je gđa Fel dobila otpis duga, o čemu priznaje da ne zna detalje, jer je naime dio duga gđa Fel i sama otplatila. Znači, ometanje deložacije nema po Pernarovim riječima nikakve veze sa dugom od 60.000 kn koje je gđa Fel dobila od suda – za ometanje deložacije?! Pa jel se Pernar bavio deložacijama ili nije? Tko je onda čitavu stvar predvodio, ako ne on?
Pernar u ovom svom jadno sklepanom videu konačno priznaje da joj je obećao pomoći – o čemu postoje i dokazi prepiski između gđe Fel, Vladimire Palfi i ostalog živošitaškog vodstva prije dvije godine – ali nije objasnio zašto je izbjegavao javiti se na pozive i vapaje gospođe Fel. Slijedi niz neuvjerljivosti, zamuckivanja i muljanja na tom jadnom video uratku: „tad nismo znali da ćemo dobiti kazne“,“ kad smo ušli u Sabor nismo znali da ne smijemo isplaćivati novac osobama“, bla, bla, bla itd.

slin

To znači ili da je Pernar postao pametan preko noći (neposredno nakon ulaska u Sabor) ili da je suštinski pokvaren. Ako je pošten, zašto nije sam privatno uplatio gđi Fel bar simbolički iznos na njen račun od svoje masne saborske plaće? Zašto je izbjegavao njezine pozive? Kaže da bi isplaćivanjem sredstava stranke na privatni račun prekršio zakon, a ne brine ga kršenje zakona sprečavanjem izvršenja sudske odluke. Tko je tu lud? U svakom slučaju, gospođi Fel se nitko od te bagre nije niti javio ili ju zapitao za zdravlje čitave dvije godine. Preko njenih leđa i medijske pozornosti koju je slučaj Fel tada uskovitlao, Pernar, Sinčić i Palfi, kao i Hrvoje Runtić ušli su u Sabor i dobili saborsku fotelju i plaće. Hrvoje Runtić je kasnije uz veliku medijsku pompu napustio živošitaše i prešao Mostovcima – a od tada nema ni glaska od njega. Šuti i prima lovicu.

pernar maškara
To također znači da u Saboru imamo lika kao Pernara koji je ili glup ili beskrajno pokvaren. Budući da ih tamo ima takvih napretek, vojvoda Pernar misli da će se dobro uklopiti i da ništa ne može naštetiti njegovom „ugledu sabornika“. Nevjerojatna je bahatost tog napuhanca koji se nakon svega još i promovira videom u kojem praktički kaže da ga se to sve ne tiče te da ga ne zanimaju „pojedini slučajevi“. U nekoj normalnoj državi bi radi huškanja na kršenje zakona svaki građanin, a pogotovu saborski zastupnik već odavno završio iza rešetaka, ali u Hrvatskoj se takvu osobu nagrađuje saborskom foteljom i debelom plaćom. Zaista bolesno. Kao i to da se jednom saborskom zastupniku dozvoljava izlagati žrtvu deložacije i ovrhe linču javnosti i lagati o njoj, a preko grbače te nesretne žene je ta niškorist od Pernara i upala u Sabor.

O cijelom slučaju saznao je heroj Banovine, Ivo Vranić:

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju
Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populacijuu

-“Poručujem našem saborskom Pernaru da ću osobno štiti obitelj od živozidaških nasilnika koje pokvareno huška Pernar na jadnu obitelj.

Koja ološ moraš biti da javno prozivaš uništenu obitelj od ovrha.

Pernar bio si dijete dok sam se tukao sa Ulemekom Legijom, dođi frajeru pa pljuj po meni ti i tvoji živozidaši, vojvodo Pernaru. Čekam te. A obitelj Fel pokušaj napasti, znat ćemo je obraniti od tebe junačino!”

I. R.

HOP