HOP

Skandalozno: Članovi i simpatizeri Živog zida proglasili ženu koja je izgubila ovrhom dom da je špija HDZ-a!

Živi drek od stranke koji vodi medicinski brat bez staža Jovica Vojvoda Pernar  frend od derpe četnika Obradovića jučer je napao na svom profilu ( na kojem se okuplja elita idiota, neradnika i naivaca) ženu izbačenu iz svoje nekretnine, a na kojoj je bila ovrha.

Ovaj idot-ego-manijak tvrdi da je gospođa Fel sama kriva jer je pristala na otpor i kako ju on nije nagovarao na otpor. Otpor nije uspio kao ni nikad prije niti nikad kasnije, a koji je vodio ovaj blento polupismeni. Gospođa Fel je poslije njegova otpora platila kaznu 60000 kuna, za koju su obećali  Pernar, slinavčić Sinčić i lažna inžinjerka Palfi  i uvjeravali  gospođu Fel da će biti pokrivena kada oni dođu Sabor. Oni su došli u Sabor, ove gnjide su uzela milijune za stranku od poreznih obveznika ulaskom u  Sabor, ali nisu podmirili 60 000 kuna gospođi Fel nikada iako su obećali! Naprotiv još ju vrijeđaju i prijete preko svojih trolova!

Hrpa pokvarenjaka iz te stranke, lažljivaca i falsifkatora napala je gospođu Fel jer je čisto zaključila da su je ove političke gnjide prevarile.

Njega ne pitaju ovi pokvarenjaci spremni na linč da li će to potpisati pod krivičnom i materijalnom odgovornošću?!

 

Tada je krenuo rat živozidaških trolova protiv jadne žene optužujući ju da se urotila sa HDZ-om ili tko zna kim protiv živozidaških bandita i prevaranata samo da bi skrenuli sa činjenice da su je prevarili. Naravno i nas su se  ti likovi dotakli, svojim lažima na koje se možemo samo nasmijati, jer za razliku od ovih političkih gnjida naš portal nikada nije uzeo niti kune on nikoga i ostao je čist za razliku od ove organizirane divlje horde kojima itekako pristaje biti u žutom.

Slinavi Sinčić je po namještenim udbaškim statistikama na drugom mjestu u državi po popularnosti. Taj vječiti student i njegova žena bez diplome iako se predstavljala kao arhitektica bi trebali voditi zemlju. Slinavi je napado Erste banku i upozoravao na njih, odnosno da ne dižete kredite kod njih, pa je sam podigao kredit. Perica nije u stanju skužiti jel ima dijete za koje ne plaća alimentaciju ili samo je doner sperme, ali kao takav stručnjak drži predavanja onako glupav po Srbiji, jer u Smrdiji ipak ima znatno više idiota nego u Hrvatskoj.

Žalosno je da pojedinci stoje uz takve gnjide i prevarante i napadaju obitelji koje su izgubile dom, te tvrde da su nečiji plaćenici. Takve svinjarije mogu pisati jedino teški pokvarenjaci ili budale koje nemaju obzira za nečiju nesreću i bol.

Pernar je na primjeru obitelj Fel pokazao istio psihopatsko ponašanje kao i kod slučaja svojeg djeteta, uopće ga nije briga za tuđe probleme, već se bavi promocijom sebe, kao nekog božanstva. A u biti je ljudski drek.

Taj šonjo, kao i žvaljo Sinčić spasili su sebe da ništa ne rade, dogovorili se sa Bandićem o aferi Gamont odavno, a koju ćemo uskoro u detalje objaviti i napravili obiteljsku stranku u kojoj je nekada bio Runtić sa svojom pevaljkom, a njih dvojica sa drugaricom inžinjerkom Palfi, koja je bila uhićena u krađi robe u zapadnom dijelu Zagreba…naravno krala je robu po buticima do vrijednosti do 1000 kuna, kako ne bi imala veće posljedice…tko je s takvima nije bolji od njih!

Žalosno je da niti jedan novinar nikada ih nije pitao o tim detaljima.

HOP