HOP

SDP je devedesetih bio protiv samostalnosti, danas ujedinjeni komunisti i četnici sve čine da državnost unište!

Ustavna odluka o suverenosti i samostalnosti Republike Hrvatske je najvažnija odluka o nezavisnosti Republike Hrvatske donesena 25. lipnja 1991. od strane Sabora i predstavlja ustavnopravni temelj samostalnosti i nezavisnosti hrvatske države.

Na referendumu, održanom 19. svibnja 1991. godine, 93,94% birača izjasnilo se za suverenu i nezavisnu Republiku Hrvatsku. Budući da po Ustavu Republike Hrvatske odluka donesena na referendumu obvezuje sva državna tijela, Hrvatski sabor (koji se tada zvao Sabor Republike Hrvatske)

Protiv samostalnosti je tada bio SDP, komunistička prosrpska partija, do danas tako djeluje SDP, širi zločinačke simbole po zemlji i zajedno sa SDSS-om čini sve na rušenju naše državnosti, kada pogledate s kojim gađenjem članica SDP-a Grbić (bliska Račanu) govori o Hrvatskoj i traži izvođenje himne Hej Slaveni, ukradene iz Poljske, jasna je geneza današnjih huškača; Rudan, Dežulovića, Tomića, Klauškog, Jergovića, Markovine, Teršeličke, Zorana Pusića, Klasića, Goldsteina, Rade Borić, nekakve Simić… i mnogih drugih koji nam sa naslovnica novina poručuju da smo ili otpad ili gamad ili kukavice ili nam lažiraju povijest. Oni su svakodnevno na naslovnicama što govori da mi i dalje ratujemo sa genocidnom politikom Josipa Broza, onom koja je organizirano napravila genocid nad 650 000 Hrvata i izmislila genocid nad 750 000 Srba u Jasenovcu.

 

Hrvatska je u goroj situaciji nego 1991. godine. Sustavnom politikom sada spojenih SDP-a i HDZ-a ,namjernim uništenjem privrede i pljačkom preko ovršnog zakona je zajednička vlast protjerala 450 000 Hrvata. Danas je HDZ udružen sa SDP-om u svezi uništenja svega Hrvatskog. Kakav mi to dan državnosti slavimo? 

Slavimo dan kada su titovi banditi napravili genocid. Napadamo ustaštvo i branimo genocid. Plaćamo srpsku četničku crkvu koja  širi mržnju prema Hrvatima i otvoreno laže da smo u NDH pobili 1, 2 milijuna Srba.

Naša vlast slika se sa takvima, dajem im novac, bogomolje, to ne bi napravio niti malouman čovjek. 

Da to nije samo u njihovom slučaju govore i druge slike;

Ovaj veliki desničar financijski potpomaže knjige o četnicima i posjećuje sinode pročetničke crkve..

Milan Šapić i Miodrag Linta uz pomoć pročetničke crkve Srba šire četničiju po Hrvatskoj, šire laži o nama u svijetu, nose čak i vijence u Jasenovac, jedni od glavnih pokretača Biroa Krajine (vlada genocidne krajine u izbjeglištvu) …pa kakvu mi to državnost imamo? O tome generalski zbor šuti .

U stilu partizanije…Crknite dušmani? Za vrijeme EU izbora se svađaju, Bujanec šalje svim medijima dokaze protiv NZH jer surađuju sa prosrpskim lobistima, a javnosti predstavljaju drugu stranu? Tako se ujedinjuje desnica? Ma kakva je to uopće desnica koja posjećuje četničke popove i daje im novac za obnovu smještaja?!

Ubojica hrvatskih policajaca i kradezeov načelnik nam čestitaju Uskrs!

Ovi dvoje bore se za potlačene, uz zločinačke simbole, vrlo bliski su Plenkoviću. Februarka mora prikazati zemlju sa najmanje nasilja prema ženama u EU kao zemlju divljaka…Ovaj pak Jovanović glumi nekakvog europejca …

Šaraju se spomenici koji podsjećaju na državnost…sve u koordinaciji sa …posrbicama

 

Obećanje ludom radovanje…

Ovo je terorizam na koji policija uopće ne reagira! Slučajno su svi mrzitelji hrvatskog Srbi? Gore je nego 1990. godine

Teroristikinja u društvu Palfi i Sinčića…

 

Četništvo i nošenje neovlaštenog oružja u Hrvatskoj cvatu, a desnicu predvode ovakvi tragikomični novinari…ili stručnjaci poput Letice…

Nakad uz Tita, danas uz Bujanca…

 

Ljuta pravašica koja razvozi onemoćale četnike po bolnicama, prava “komšinica”. HSP-a u Vrginmostu nema nigdje, ali su zato ona i njen suprug u porama SDSS-ove vlasti…

 

Ovo je srpski svetac, a oni nama drobe o Stepincu svoje laži…nema što baš smo suvereni…

Ovi su lijepo pokopali Uljanik, jedino što znaju je trabunjanje o Titu i partiji…

 

Kradezeov načelnik i njegov frend četnik, nerazdvojni, ovaj naš jadnik čak je bio i član njihovog kultruno četničkog društva.

Ovo su naše nove snage neradnika koje obožavaju četnike. S njima ćemo u budućnost? nema što pravu državnost imamo…

 

 

 

Kradezeov župan svira četnicima, da se osjećaju bolje, jer nisu još uvijek u SAO Krajini! Državnost do bola…

I onda šlag na kraju, čudnovati general u našoj odori pije i jede sa četnicima usred Srbije, a generalski zbor normalno šuti…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I gle tko ga brani? Čovjek koji je “ratovao sa njime”… Inače Srbi nisu ispalil ni metka, a on tvrdi da je poput desničarskog Boška Buhe jurišao na bunkere (koji su bili prazni)…

Prvo zanemariv otpor – za godinu dana je postao ni manje niti više juriš na bunkere sa generalom koji tada niti nije bio general niti šef operacije…Sve da bi se pokrilo sramotno ponašanje generala… ko nas bre zavadi?

 

Hrvatska je u ludilu krvoločnih komunista i četnika kojima se svuda priviđaju ustaše… Jednostavno sramotno ponašanje koje dopuštaju tajne službe i policija, a o pravosuđu da ne govorimo…Sretan dan državnosti? Pa mi svaki dan trabunjamo o Srbima…oni su nezadovoljni, oni nas progone kao i 1945. godine. A naša komunistička elita njima služi. Desnica je licemjerna skupina prebogatih ljudi koji će naći opravdanja za generala Mikolčevića ili za Hasanbegovića i s time pokazati da radi potpuno ista sranja kao i ljevica. 

 

 

Izbori se namještaju, to je golubima na grani jasno, pa tko normalan više može podržavati HDZ i SDP? Ankete se namještaju, mediji kontroliraju, sve u korist bratstva i jedinstva…Otvorite Večernji list, izgleda vam kao da živite u Beogradu, tako je i u 24 sata…državnost? Nismo sposobni kupiti 12 zrakoplova da nas srpski lobij ne blokira, čak imamo blokadu i kod kupovanja naoružanja. Namjerno su nam podmetnute prosrpske udruge koje maznu 2 miljarde kuna da ne bi mogli kupiti naoružanje, a onda nas blate za naš novac po svijetu kako ubijamo Srbe, a iz ovog dokumenta se vidi da je poginuo u usranoj Krajini 1992. godine! Ovo piše Dokumneta od jna kćeri Teršeličke i jna zastavnika Zorana Pusića.

Mi se 2019 bavimo Srbima kao 1991. godine, nakon ubojstva Radića, pljačke 1918 godine od strane srpske bande, nakon laži o Jasenovcu, nakon pljačke SPC-a 1922. godine, nakon genocida 1945. godine i 1991. godine! To može politički dozvoljavati izdajnik ili teški idiot. Stvorili smo društvo idiota koje služi genocidnim komunistima i četnicima u Hrvatskoj.

O kakvom mi danu državnosti govorimo? HDZ i SDP su na krvi branitelja napravili srpsku kasabu!

HOP