U ‘Novostima’ srpske teroriste, ubojice, fašiste nazivaju antifašistima, a hrvatski studij USTAŠKIM!

0
5198

Senat Sveučilišta u Zagrebu odobrio je Hrvatskim studijima skandalozni novi studij demografije i iseljeništva pod vodstvom nacionalističkog demografa Stjepana Šterca. -piše izvjesni  Borković kojem silno smeta Šterc. Smeta li Borkoviću što Šterc u državi Hrvatskoj upozorava na sve manji broj Hrvata?

Screenshot_20190715-104312_Messenger Screenshot_20190715-101433_Messenger

Borković poput komunjarskog komesara partije okruga Glina i Vrginmost naziv Jurčevića revizionističkim povjesničarom, jer ne priznaje milijun izmišljenih Srba ubijenih u Jasenovcu?!  Pa valjda zna komesar Borković što je srpska istina.

Borković širi dozvoljenu mržnju prema Hrvatima ismijavajući one ustašte koji su zbrisali 1945. godine, umjesto da u redu stoje i gledaju kako ih humano kolju, siluju i čupaju srca oslobodioci partizaneri. Trebali su svi ostati da ih partizaneri pokolju sve redom, da nema svjedoka i onda poklane i ubijene metkom pripišu Jasenovcu, ustašama i usput nabiju velikosrpsku stigmu Hrvatima.

Taj put bijega od zločinaca i koljača naziva ovaj Goranče bijegom štakora.  Ali naravno bijeg srpskih fašista 1995. je etničko čišćenje Srba. Koljače i pljačkaše nazvaše antifašistima u Novostima. Srpski list ima svoja velikosrpska “merila”. A glavni segment je mržnja prema Hrvatima koju financira hrvatska vlada i štiti hrvatsko pravosuđe.

Screenshot_20190715-101457_Messenger

U našoj zemlji srpska manjina glumi nacističke pojave, tzv. ljude kojima se mi moramo klanjati. I njih slijediti. Tko ne slijedi SPC i Pupovca taj je zatrpan tužbama do uništenja. Novosti 2019. godine usred Zagreba urliču da je otvoren ustaški odjel faksa bez ikakve reakcije Dražena Jelenića. DORH spava. Njih to ne zanima.

Screenshot_20190715-104055_Chrome

A iste te Novosti slave četnika, ubojicu, mrzitelja Hrvata Dragutina Ćelapa kao antifašistu i time šire fašizam i sad nam drže lekcije o ustašama.

I.D.

HOP