HOP

U ‘Novostima’ srpske teroriste, ubojice, fašiste nazivaju antifašistima, a hrvatski studij USTAŠKIM!

Senat Sveučilišta u Zagrebu odobrio je Hrvatskim studijima skandalozni novi studij demografije i iseljeništva pod vodstvom nacionalističkog demografa Stjepana Šterca. -piše izvjesni  Borković kojem silno smeta Šterc. Smeta li Borkoviću što Šterc u državi Hrvatskoj upozorava na sve manji broj Hrvata?

Borković poput komunjarskog komesara partije okruga Glina i Vrginmost naziv Jurčevića revizionističkim povjesničarom, jer ne priznaje milijun izmišljenih Srba ubijenih u Jasenovcu?!  Pa valjda zna komesar Borković što je srpska istina.

Borković širi dozvoljenu mržnju prema Hrvatima ismijavajući one ustašte koji su zbrisali 1945. godine, umjesto da u redu stoje i gledaju kako ih humano kolju, siluju i čupaju srca oslobodioci partizaneri. Trebali su svi ostati da ih partizaneri pokolju sve redom, da nema svjedoka i onda poklane i ubijene metkom pripišu Jasenovcu, ustašama i usput nabiju velikosrpsku stigmu Hrvatima.

Taj put bijega od zločinaca i koljača naziva ovaj Goranče bijegom štakora.  Ali naravno bijeg srpskih fašista 1995. je etničko čišćenje Srba. Koljače i pljačkaše nazvaše antifašistima u Novostima. Srpski list ima svoja velikosrpska “merila”. A glavni segment je mržnja prema Hrvatima koju financira hrvatska vlada i štiti hrvatsko pravosuđe.

U našoj zemlji srpska manjina glumi nacističke pojave, tzv. ljude kojima se mi moramo klanjati. I njih slijediti. Tko ne slijedi SPC i Pupovca taj je zatrpan tužbama do uništenja. Novosti 2019. godine usred Zagreba urliču da je otvoren ustaški odjel faksa bez ikakve reakcije Dražena Jelenića. DORH spava. Njih to ne zanima.

A iste te Novosti slave četnika, ubojicu, mrzitelja Hrvata Dragutina Ćelapa kao antifašistu i time šire fašizam i sad nam drže lekcije o ustašama.

I.D.

HOP