HOP

Račan je nagradio Srbe za klanja Hrvata ustavnim zakonom, a Linta tvrdi da su Modrić, Šuker i Rakitić fašisti!

Hrvatske službe dozvoljavaju godinama ulaz u zemlju Miodraga Linte, srpskog fašiste i četnika koji svojim lažima širi mržnju među Srbima u Hrvatskoj. MVP i tajne službe nisu došle na ideju zabrane ulaska Linti u zemlju i na taj način sami destabiliziramo našu zemlju. Linta se u Hrvatskoj ponaša kao vladar, a naša vlast primanjem ove srpske protuhe legitimira njegove laži. 

Linta je novi Šešelj koji pokušava izazvati ratno stanje u Srbiji kao i devedestih. Pišem o njemu godinama, a hrvatski mediji godinama ignoriraju njegove govore mržnje u Hrvatskoj i na taj način pokazuju svoj pročetnički karakter. Naši mediji su okupirani kao i društvo novinara. Ipak najskandaloznije je ponašanje šefa SOA-e i predsjednika vlade koji zbog Pupovca ne reagiraju na ovaj slučaj širenja mržnje u Hrvatskoj. Ovaj bandit ne bi 2 minute bio na Kosovu, ali se normalno šeta po Hrvatskoj i BiH.

 

Četnik Linta koji podržava terorističku organizaciju Biro Krajine u Beogradu tvrdi da postoji mit o domovinskom ratu. Ne radi se po njemu o domovinskom ratu i napadu JNA, Srba iz Srbije i lokalnih Srba na Hrvatsku, već proustaških snaga na krajinu i Srbe koji su branili svoju srpsku krajinu! Nije li ovo dovoljan razlog za zabranu ulaska Linte u Hrvatsku?

Srbi su vodili oslobodilački rat, krajišinici su ratovali za svoje oslobođenje tvrdi Linta! Nije li i ova laž dovoljna da se ovog bandita uhiti i sprovede do granice?

I sada dolazimo do onog bitnog. Ivica Račan i njegova komunjarska braća vratila je pročetničku srpsku crkvu u Hrvatsku da bi Hrvatsku destabilizirao, napravljen je i ustavni zakon na osnovu kojeg su Srbi za svoja klanja dobili nagradu, ustavni zakon Srbima omogućuje 33% prisutnost na nekom teritoriju njihovo pismo, jezik, čak i osobne na ćirilici na tom terenu. 15% PRISUTNOSTI  u nekoj općini, 5% na nivou županije  mogućnost u tome postotku zapošljavanja i svoje prisutnosti u institucijama. Drugim riječima Srbi su zahvaljujući SDP-u i aboliciji za vrijeme kradezea naplatili svoja klanja. Znači hrvatska vlast je destabilizirala državu trajno, jer Srbi nikada nisu odustali od velike Smrdije.

Linta proziva Kolindu i Penavu za ustaštvo, proziva Kolindu jer se u Bleiburgu  klanja ustašma pod grbom sa bijelim poljem, drugim riječima ustaškim. To su strašne optužbe i laži kojima se skriva genocid nad Hrvatima na Križnom putu.

Ova knjiga magistrice Runtić i kolega otkrivaju tog nepismenog bijednika i fašistu kao lažljivca, jer grbovi sa prvim bijelim poljem postojali su i prije NDH-a u Austriji!

Linta traži da se Hrvatska suoči sa ZLOČINAČKOM PROŠLOSTI domovinskog rata! Zamislite i taj se normalno šeta po našoj zemlji, a šef SOA-e, predsjednik vlade, ministar pravosuđa, policije primaju i dalje normalno plaću. Ovo je situacija da se opozove cijela vlada. Linta polaže vijence u Jasenovcu, Srbu, te tako uz ove likove mirno i bez problema  širi mržnju u Hrvatskoj. Njegov najbliži suradnik je M. Pupovac, koji je u vladi ove države!

Linta tvrdi da ustaštvo šire Luka Modrić, Šuker, Rakitić, taj ljudski otpad tim prozivkama hrvatske zvijezde naziva fašistima. Bez ikakvih posljedica.

SREBRENICA za njega nije genocid niti su srpske snage imale namjeru uništiti muslimane na tome terenu? Takvog bandita BiH pušta na svoj terene da što bolje organizira četništvo.

Taj bandit tvrdi da su Srbi imali dva antifašistička pokreta, partizanski i četnički!

Falsifikator povijesnih činjenica dobiva u Hrvatskoj čak i osiguranje za putovanja! On je motor pročetničke politike SDSS-a na Banovini, koju provode nekadašnji teroristi.

Da je HDZ potpuno propao vidi se iz činjenica da odlično surađuje na terenu sa srpskim teroristima u Okučanima, Topuskom, župan pjeva i ždere sa četnicima u Okućanima, a general Mikolčević čak odlazi i na četničke derneke u Srbiju!

Narode naš mi smo prodani za judine škude!

 

HOP