Srbo-četnički popovi djelomično priznali da je brojka ubijenih u Jasenovcu značajno manja!

0
3875

Kada se skupe četnici i srpski politički lažljivci u Gradini ili Jasenovcu zbog srpskih žrtava u 2. svjetskom ratu možete čuti koliki su to bolesnici i pokvarenjaci.

jasenovac-linta-4

Ta banda srpskih kriminalaca i četničkih popova laže pred svijetom da je tu ubijeno milijun Srba. Popovi koji bi trebali služiti Bogu služe sotonskim lažima.

Dodik u BiH i Miodrag Linta  u Hrvatskoj politički su nosioci tih laži.

dodik-kocicev-zbor-1024x683

Jedan dio tih popova razumije da je ta laž neodrživa i panično održavaju skupove na kojima žele objasniti da je to laž nad lažima.

Bradonja Ćulibrk je mnogo pametniji i perfidniji srpski pop od Kačavende i sličnih kretena te pokušava istrgovati neku prihvatljivu cifru za Srbe u svezi Jasenovca.

photo_region_BiH_licnosti_kacavenda_vasilije_Kacavenda_01_u_393710263

Zato u videu lupeta gluposti kako je većina Srba poubijana po selima, jamama , za vrijeme NDH-a. Sve kako bi pokrio strašne laži oko Jasenovca.

Ćulibrk koristi i teze našega urednika Igora Drenjančevića koji je usporedio laži Jasenovca u brojkama sa lažima Auschwitza, odnosno preveličanu brojku žrtava Auschwitza za 2,5 milijuna do 1990. godine. To se radi i sa Jasenovcem.

Značajno je ipak da je dio srpske četničke crkve priznao preko tog skupa da su brojke stradanja preuveličane.

No ako tu dodamo istraživanja doktora Jurčevića, Igora Vukića i Romana Leljaka jasno je da i brojka od 80 000 ubijenih u logoru je velika laž.

Ovaj video zanimljiv je ne zato jer u srpskoj crkvi ima poštenih svećenika, već ima onih koji i sami pobijaju monstruoznu laž o milijun ubijenih Srba u Jasenovcu!

HOP