HOP

Otkrivamo sve bolesti srpskog fašističkog vođe Vučića

Aleksandar Vučić hitno primljen na VMA  kardiološku kliniku radi srčanih tegoba
U kasnim popodnevnim satima jučer je srbijanski fašistički diktator Aleksandar Vučić hitno primljen na odjel kardiovaskularne klinike VMA ( Vojnomedicinske akademije ) na Banjici u Beogradu. Ovo nije prvi puta da srbijanskog tiranina pod dramatičnim okolnostima pogoršanja njegovog općeg zdravstvenog stanja primaju na kliniku VMA , da ga pokušaju vratiti u normalnu zdravstvenu kolotečinu.
I prije dvije godine Vučić je nakon povećanja krvnog tlaka na mjernu jedinicu gornjeg tlaka iznad 200 i srčane aritmije, također, bio hitno prebačen na VMA, pri čemu je trenutačno prekinuo sve političke aktivnosti. Vučića nisu tad hospitalizirali, no i prije i poslije toga taj je višestruki bolesnik i luđak počinio toliko zla u rekordnom kratkom vremenskom razdoblju, da je nemoguće i pobrojati i sve njegove zločine skupa s njegovom razbojničkom i pljačkaškom bandom koja sije strah i trepet u Srbiji.
Poznato je od ranije kako Vučić ima više dijagnosticiranih teških i neizlječivih medicinskih dijagnoza. Taj zloćudni i zlokobni pokretni lijes i amoralna ljudska kreatura ima metastazirani rak male karlice – sarcom pelvis, od kojega se već dulje vrijeme očajnički liječi i na najskupljim i najprestižnijim klinikama u Engleskoj, Francuskoj, Rusiji i Sjedinjenim Američkim Državama. No, liječnici specijalisti tvrde da on ima malo izgleda dulje poživjeti od tog rijetkog oblika raka kostiju. Od već daleke 1995. godine Vučića na spomenutoj klinici VMA ( Vojnomedicinske akademije ) u Beogradu stalno špricaju injekcijama i daju mu gutati stalne i povećane doze najtežih lijekova zbog njegove konstatirane mentalne bolesti paranoidne šizofrenije. Brojni srbijanski mediji su i ranije opširno i iscrpno pisali na temu bolesti poremećenoga duševnoga bolesnika Vučića i njegove dijagnoze pod oznakom F 20 paranoidne šizofrenije. Uvijek se liječio isključivo ambulantno i nikad nije bolnički hospitaliziran u psihijatrijsku ustanovu, gdje mu je odavno mjesto. Posljedice te kobne pogreške su očite, a sad radi nebrige i neodgovornosti liječnika i neuropsihijatara Srbije još od davne 1995. kad je Vučiću utvrđena paranoidna šizofrenija ispašta cijala Srbija, posljedično radi njegovih suludih i sumanutih poteza jednog neuravnoteženog lika i cijeli famozni region.
Nadalje, Vučić je po iskazima, pisanju i svjedočenju brojnih novinara i političara u Srbiji i registrirani HIV pozitivni bolesnik. Obolio je kao homoseksualac i od AIDS-a i to je pored njegove paranoidne šizofrenije, zatim kancera male karlice i sad i problema s povišenim tlakom i aritmijom srca jedna od njegove četiri teške medicinske dijagnoze.
Kako je Vučić u životu sijao, tako sad i žanje. Mnoge je ljude u životu u crno zavio i pritom slavio, likovao i veselio se patnjama, stradavanjima, mukama i nevoljama nedužnih i nevinih koji mu ništa nisu skrivili, niti pomislili nažao učiniti. Sad mu se za sve te radnje počinjene iz najdubljih poriva patološki usađene mržnje i strasti tipa najgoreg mentalnog sklopa sve vraća kao bumerang. Vučić je klasični primjer čovjeka kojemu ništa u životu nije sveto, sem udovoljenja potreba njegovom sebičnom i samoživom egu.
Zato i potpuno opravdano zaslužuje sudbinu kakvu sad proživljava. Zlo je mislio, zlo činio i planirao nova zla u budućnosti, ali su mu konji izgleda bili brži od samara. Malo se preračunao, a biološki sat mu očito otkucava ubrzanim tempom. Najmanje je bitna stvar što će očigledno u vrlo bliskoj budućnosti Vučić i njegova srbijanska SNS banda razbojnika i pljačkaša otići s političke, Vučić možda i biološkom smrću i sa životne scene i prije svih njih ostalih tipova poput Dačića, Vulina, Šešelja i ostalih prikaza i utvara i u Danteov deveti krug pakla. Jedina prava civilizacijska prekretnica u šumadijskom pašaluku bila bi samo u slučaju da nakon svih njih dođe nekim neviđenim čudom do potpune civlilizacijske preobrazbe opančara iz balkanskog čobanluka. Tako što sad djeluje nestvarno i kao nemoguća misija, jer se i u vlasti i u oporbi ne naziru i ne prepoznaju nikakvi vrijednosno i moralno drukčiji pogledi na svijet od onoga nakaradnog svjetonazora smrtno bolesne i ammoralne nakaze Aleksandra Vučića i njegovoga izopačenoga okružja.
Dragan Ilić iz Beograda
HOP