Često pitanje koje mi postavljaju je kako poništiti ili barem ublažiti učinke postupka genske terapije (koja se u PLANdemiji ne koristi za liječenje rijetkih genetskih bolesti već autoprodukciju imunoprovokatora!).
Jer mnogi su dovedeni “pred zid”. Primorani su je primiti.
Pogledajte, aktivna tvar u mRNK “cjepivu” je informacijska molekula koja mora U CIJELOSTI biti isporučena stanicama. Djelomična informacija nije informacija. Slaba točka aktivne tvari (mRNK) su SVUDAPRISUTNI enzimi nukleaze koji je uništavaju. Budući su enzimi aktivni čak i kod temperatura ispod ništice (riba nakon dužeg vremenu u zamrzivaču na – 20 mijenja zbog djelovanja enzima i miris i okus!), ova cjepiva s razlogom se moraju čuvati na -70, ali to nije sve. Da bi se mRNK informacijske molekule dodatno zaštitile od nukleaza, uklapa ih se u vodoodbijajuće tvari (PEG) da bi u tijelu “preživjele” od trenutka injektiranja do ulaska u stanice. Tek kada se PEG-mRNK kapljice stope sa staničnim membranama, mRNK se oslobađaju u staničnu tekućinu (citoplazmu) gdje brzo moraju “pronaći” proteinske tvornice (ribosomi) koje će, dok mRNK prolaze kroz njih, dešifrirati informacijske slijedove i pretvoriti ih u slijedove aminokiselina, u proteine.
Ovim podužim uvodom želio sam ukazati na “Ahilovu petu” mRNK cjepiva. TU ĆEMO IH NAPASTI kada vam ih uštrcaju u tijelo!
Učinkovitost cjepiva moguće je smanjiti dvojako: SMANJUJUĆI BROJ PEG-mRNK kapljica (1) i/ili UNIŠTAVAJUĆI ih (2).
1. SMANJITI ćemo broj tako da prije i po primitku cjepiva jedemo MASNU HRANU. Npr. špek i luk. Masnoće će se probavom resorbirati i naše tijelo “zapljusnuti” će lipemična krv. Pogledajte što se dešava s masnim kapljicama u juhi! Manje se spajaju s većim u jednu gigantsku. Pretpostavljam da će se slično (barem dijelom) desiti i s cjepivom!
2. PONIŠTITI ćemo ih tako da prije i po primitku cjepiva popijemo nešto “žešće”. Obzirom da alkohol rastvara masnoće, rastvoriti će i PEG-mRNK kapljice (ostalo će napraviti spomenute nukleaze!).
Oni koji su ovako postupili, rekli su mi da cjepivo nisu ni osjetili.
Sretno!
Dr. Srećko Sladoljev
HOP