HOP

Preko tisuću sedam stotina članova akademske zajednice Srbije traže bezuvjetne ostavke srpskih ministara policije, BIA, svih članova REM-a kao središnje državne agencije tiskanih i elektorničkih medija

Preko tisuću sedam stotina članova akademske zajednice Srbije dalo potporu svenarodnim prosvjedima pod nazivom “Srbija protiv nasilja”
Do sad je gotovo tisuću i sedam stotina članova akademske zajednice Srbije, potpisnika  proglasa potpore prosvjednicima što već tjednima traže bezuvjetne ostavke srpskih ministara policije, BIA,  svih članova REM-a kao središnje državne agencije tiskanih i elektorničkih medija, te ukinuća i oduzimanja frekvenci Vučićevim udarnim medijskim šakama kao što su TV Pink i TV Happy, odnosno tiskovine dnevnih stranačkih biltena SNS-a poput Informera ili sličnih promidžbenih SNS tiskovina tipa Alo, Objektiv, Srpski telegraf, Kurir… Jedan od glavnih inicijatora prikupljanja potpisa profesora i profesorica iz akademske zajednice je i beogradski Pravni fakultet, gdje je svojedobno ratnom i poratnom samo formalnopravno neosuđenom ratnom zločincu, te teškom mafiozu i šefu organiziranog državnog kriminala Srbije Aleksandru Vučiću koncem 1994. krivotvorena posve lažna diploma Pravnog fakulteta.
Kucnuo je čas da Pravni fakultet u Boegradu i dodatnom inicijativom i peticijom profesora i profesorica, već javno obznanjenih potpisnika proglasa protiv Vučićeve diktature, ovime proširi zahtjeve prosvjednika.

Mi smo prije nekoliko godina opširno i iscrpno pisali na stranicama HOP portala o lažnoj pravničkoj diplomi vječnog srednjoškolca i svršenog maturanta Zemunske gimnazije Aleksandra Vučića. Gospodo srpski akademski građani, posebice vi što ste uvelike stavili vlastoručne potpise protiv Vučićeve diktature i podupipirete opravdane zahtjeve prosvjednika, pozivamo vas javno, pokrenite i dodatnu inicijativu oduzimanja lažne diplome pravnika Aleksandru Vučiću koja mu je koncem studenog 1994. krivotvorena na Pravnom fakultetu u Beogradu i time skinite sa sebe stigmu i veliku sramotu što vam je nanio bjelosvjetski prevarant, protuha i spodoba Aleksandar Vučić.Njegov glavni pomagač bio je tadašnji dekan Pravnog fakulteta, sad pokojni Oliver Antić, kojem se nakon toga Vučić odužio time što ga je poslao u srpsku diplomaciju.

Oliver Antić, član SPS-a ratnog zločinca Slobodana Miloševića i kao čovjek jedna od glavnih stranačkih poveznica Miloševićeva SPS-a i Šešeljeve stranke SRS, bio nje glavni krivotvoritelj Vučićeve lažne diplome na pravnom fakultetu u Beogradu. On je kasnije bio veleposlanik Srbije u portugalskoj prijestolnici Lisabonu. Tim posatvljenjem na dužnost srpskoga diplomata Vučić se pkojnom Antiću samo svesrdno odužio za uslugu lažiranja fakultetske diplome potkraj 1994. godine. U Portugalu je prije neku godinu i pod doista neistraženim i nerazjašnjenim okolnostima i završio život navodnim samoubojstvom s vrha litice i portugalskog kanjona zvanog “Usta pakla”. Sad profesori i profesorice beogardskog Pravnog fakulteta oduzimanjem lažne diplome Vučiću i srpskoga diktatora mogu poslati izravno u pakao doživotne javne blamaže u Srbiji, za samoga Vučića jače i bolnije vječne sramote i o skoka u smrt  vrha portugalske litice “Usta pakla” s koje je Oliver Antić skočio u kanjon rijeke.
Evo sad i popisa profesora i profesorica, potpisnika propglasa potpore oporbi i prosvjednicima skupa “Srbija protiv nasilja”, koji bi u nastavku ako hoće mogli baš u ovome trenutku ispitati Vučićevu lažnu diplomu pravnika krivotvorernu na beogardskom Pravnom fakultetu, istražiti podrobno pismohranu fakulteta o Vučićevim datumima tobože “polaganih” ispita dok je kao Šešeljev dragovoljac više od godinu dana ratovao u Bosni i bio u postrojbi čletničkoga vojvode Slavka Aleksića na Romaniji. Onda je po izjavama nekih sarajevskih ratnih svjedoka i pucao s položaja kod Židovksog groblja na civile u Sarajevu. kako god, Vučićevu krivotvorenu diplomu lažnog pravnika Srbi bi napokon trebali javno raskrinkati i objelodaniti u srpskoj javnosti i zakopati do kraja višekratnog prevaranta, blefera i foliranta Vučića. Apelirano na sljedeće profesore i profeorice Pravnog fakulteta u Beogradu, što su se već očitovali protiv diktatora Vučića, da ga oduzimanjem lažne pravničke diplome do kraja nokautiraju.
1. Profesor dr. Miodrag Jovanović
2. Profesor dr. Svetislav V. Kostić
3. Profesor dr. Goran Dajović
4. Profesor dr. Bojan Spaić
5. Profesor dr. Marko Davinić
6. Profesor dr. Dragor Hiber (profesor u mirovini)
7. Profesor dr. Tanasije Marinković
8. Profesor dr. Aleksandra Jovanović
9. Docent dr. Milena Radulović
10. Profesor dr. Marija Karanikić Mirić
11. Profesor dr. Danilo Vuković
12. Docent dr. Nikola Ilić
13. Profesor dr. Maja Lukić Radović
14. Profesor dr. Miloš Zdravković
15. Profesor dr. Marko Đurđević
16. Profesor dr. Ivana Krstić
17. Profesor dr. Bojana Čučković
18. Profesor dr. Ljubinka Kovačević
19. Profesor dr. Vanja Bajović
20. Profesor dr. Tatjana Jevremović
21. Profesor dr. Slobodan Marković
22. Profesor dr. Nebojša Jovanović
23. Profesor dr. Sanja Gligić
24. Profesor dr. Marija Draškić
25. Profesor dr. Jasminka Hasanbegović
26. Profesor dr. Goran P. Ilić
27. Profesor dr. Uroš Novaković
28. Asistentica Mila Đorđević
29. Docent dr. Ivana Marković
30. Suradnik fakulteta Sava Vojnović
31. Profesor dr. Radmila Vasić (profesorica u mirovini )
32. Profesor dr. Dragica Vujadinović

Dragan Ilić iz Beograda
HOP

HOP

https://t.me/hopportal