Britanska vlast plaća prestanak rada na poljoprivredi i predlažu da sade travu

0
7355

Populacije divljih vrsta životinja u cijelom svijetu proteklih se 50 godina smanjuju i to značajno, pokazao je Izvještaj o stanju planeta WWF-a. Prema njihovim podacima, promatrane populacije divljih vrsta (sisavci, vodozemci, reptili i ribe) u prosjeku su manje za 69 posto od 1970. godine. Izvještaj naglašava da je stanje prirode ozbiljno narušeno i upozorava vlade, tvrtke i javnost da hitno uvedu promjene kojima će zaustaviti uništavanje biološke raznolikosti.
U prijevodu, oni koji su na vlasti ne rade ništa i optužuju narod ili svjesno uništavaju svijet?!

Poljoprivrednicima u Britaniji se nudi plaćanje da prestanu s poljoprivredom i umjesto toga siju travu, a zatim će im biti plaćeno da pokose travu. Trava ne proizvodi mnogo neto kisika zbog vrste ugljika koji proizvodi.

Kada trava umre, njezini karbonizirani šećeri i škrobovi sudaraju se s kisikom i oslobađaju ugljični dioksid dok pada. Ako životinja jede travu, probavni proces krave koristi kisik za pretvaranje trave u energiju. Dakle trava je slab proizvođač kisika.

 

Njemačka provodi nacionalne testove,civilne obrane – u slučaju katastrofa ili,ratovanja.

Hitna upozorenja emitirana su putem radijskih i televizijskih kanala,kao i putem mobilnih telefona,putem aplikacija za upozorenje.

Začule su se sirene,a informativne ploče u gradovima objavljivale su poruke na peronima javnog prijevoza,iu vlakovima…

Čovjek je sam odlučio ne promijeniti ,već uništiti svijet.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal