HOP

SLADOLJEV :’ Krist će opet pobijediti zlo’

Sutra su izbori. Pola ljudi neće izaći na izbore jer … “uvijek jedni te isti”. A “jedni te isti” …. vole BAŠ to. Vole jako. Jer …vaši izostali glasovi biti će pribrojeni onima koji su razmjerno dobili najviše glasova izašlih.

I tako se dovodite u situaciju da će se vaš glas pribrojiti baš onima zbog kojih na izbore ne izlazite. “Jednima te istima!”

Ne, ne smije vam biti svejedno. Izađite na biralište, dopišite i zaokružite nekog svog najdražeg. Npr. Isusa Krista.

Izborno će povjerenstvo tada KRISTA PROGLASITI NEPODOBNIM, a vaš izborni listić proglasiti nevažećim. Odlično.

I tako će Krist opet pobijediti zlo. Spriječiti će da se vašeg glasa domogne onaj ….. “jedan te isti”.

“Sjajno da ti ideš. Tu sam da pomognem kako mogu.”
” …. u moralno-etičkoj sam dilemi jer samo ulazak u Sabor nije mi primarni cilj već iskreni odgovor na iskreno pitanje kako JA tu mogu pomoći!?”
“Da sam znao, rado bih ti ustupio mjesto koje je meni ponuđeno. Iako to ne ide tako, ali bar bi pokušao.”

JER TU JE, već lupa na vrata distopijsko društvo, “majka svih fašizama čije se ime NE izgovara” u koje nas demo(n)kracijom nezadrživo vode legije glasača s Alzheimerom…

Svatko tko se odluči (ili čak i ne odluči!), izaći na izbore u Hrvatskoj 17. travnja 2024., DUŽAN je zbog sebe i svojih, znanih, neznanih i nerođenih, odvojiti malo vremena i poslušati sjajnu “instalaciju” Andrije Klarića o Agendi 2030 koju su u naše ime već potpisale “Rijeke crvene pravde” i “ZNA se, a drugi ne znaju ni za se!”.

Toliko dugujete sebi! Probudite se iz demencije! Ovo je krik, molba da svi ne završimo u planski navođenom građanskom ratu svih protiv svih! Sulude pucnjave, besmislena masovna ubojstva o kojima svakodnevno čitamo su njegov POČETAK!

Srećko Sladoljev

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal