Karolina Vidović Krišto tvrdi da su i ovi izbori pokradeni!?

0
959

NOVI RJEČNIK U HRVATSKOJ

LOPOVLUK SE NAZIVA POBJEDOM,
LAGANJE SE NAZIVA SPOSOBNOŠĆU,
ISELJAVANJE SE NAZIVA SMANJIVANJEM NEZAPOSLENOSTI

Hrvatska je od svih 27 članica Europske unije imala najnižu izlaznost na jučerašnjim izborima za Europski parlament.

Jedino u Hrvatskoj glasačke kutije nisu numerirane i nisu izrađene tako da se njima ne može manipulirati.

Jedino u Hrvatskoj glasačke listiće tiska nećak političkog moćnika (nećak Vladimira Šeksa), u svim drugim državama glasačke listiće tiskaju državne tiskare pod strogim nadzorom.

Dakle, Šeksov nećak tiska listiće, potpredsjednik Državnog izbornog povjerenstva je Šeksov sljedbenik Josip Salapić, a nadzornu ulogu nad izborima vrši Ustavni sud čiji predsjednik je Miroslav Šeparović – koji je, pak, Šeksov kum!

Ono što je zabrinjavajuće – nikoga osim nas u OIP-u ove činjenice ne smetaju, i nijedna druga, relevantna društvena snaga ne reagira na ove deformacije.

Kao što nikoga ne zanima što se kradu glasovi, nikoga ne zanima ni da su nam cijene u vrhu prosjeka Europske unije, a plaće na dnu prosjeka Europske unije.

Mediji su u današnjoj Hrvatskoj kompletno pod korumpiranim nadzorom, a pravosuđe u velikom dijelu blokirano.

Posljedica ovoga stanja jest raseljavanje hrvatskih građana i gubitak nade, čemu svjedoči niska izlaznost na izbore. Ali, korumpirane strukture imaju rješenje za raseljavanje hrvatskih građana: naime, raseljavanje pola milijuna hrvatskih ljudi naši političari i mediji su proglasili uspješnim smanjivanjem nezaposlenosti.

Tako danas mediji slave da je Plenković pobijedio na jučerašnji izborima. Dakle, Plenković je pokrao izbore za Sabor 17. travnja, i isto je ponovio jučer.

Mi smo Državnom izbornom povjerenstvu poslali 28. svibnja niz zahtjeva koji se moraju osigurati kako bi izbori bili regularni i zadovoljavali europske standarde. DIP nam je nakon 9 dana poslao dopis (a bili su dužni u roku 1 dana), bez ijednog odgovora.

Međutim, DIP je dužan odgovoriti, a ne-odgovaranje DIP-a jest dokaz da su izbori pokradeni.

Slobodno možemo konstatirati da je politička scena u Hrvatskoj otplovila u paralelni svijet. U predizbornoj kampanji za Hrvatski Sabor tema izbora je bila krava ministra Olega Butkovića, koji se oko nečega svađao sa Zoranom Milanovićem, bez da itko i dan danas zna o čemu je riječ.

Za ove europske izbore saznali smo da osim Stipe Milanarića Ćipe, Ivana Penave i Marija Radića, ni Stijepo Bartulica nije sklon istini.

Ali, gdje su u svim ovim besadržajnim galamama hrvatski građani? Gdje je stanje u zdravstvu i pravosuđu? Gdje je stanje u gospodarstvu i poljoprivredi? Gdje je uvoz svega i svačega, gdje je pitanje iseljavanja hrvatskih građana koji se sustavno nastavlja?

Hrvatska u međuvremenu u europskim i svjetskim medijima postaje redovni primjer države, u kojoj su cijene bezobrazno visoke. Nastavi li Hrvatska na ovakav način, za par godina turizam će nam se urušiti.

Kako je moguće da je kolač u centru Zagrebu 30% skuplji nego u hotelu s pet zvjezdica u Italiji, ili Njemačkoj.

I cijene, i radni uvjeti, i opća društvena situacija, i raseljavanje imaju jedan uzročnik, a on se zove: bezakonje, korupcija i zlouporaba moćnika.

I upravo ove teme su zabranjene u javnosti.

Jedino ih mi u OIP-u iznosimo javno, i zato nas se pokušava ugušiti i odstraniti s političke scene.

Svi političari koji su prihvatili dodijeljenu im ulogu dekora koruptnog sustava, ali i svi mediji, komentiraju plenkovićevsko-šeksovsku krađu kao realnu, čak štoviše, oni ju proglašavaju uspjehom i pobjedom.

Oni se ne iščuđavaju na sve nelogičnosti s početka ovoga teksta, a novinari i samozvani politički analitičari ne prestaju glorificirati ”velikog” Plenkovića i njegovu ”pobjedu”.

Čak i da je izlaznost od 22% realna, a nije, ona je sramotno niska i trebala bi biti u javnosti shvaćena kao sumrak demokracije u Hrvatskoj.

Koliko će Hrvata živjeti za 20 godina u Hrvatskoj ako ostanemo u okovima laži i obmana, u sebeljubnom, antihrvatskom i antieuropskom sustavu koji danas vlada Hrvatskom? Ovo pitanje si moraju postaviti svi kojima je stalo do Hrvatske, ili tvrde da im je stalo do Hrvatske.

Meni i OIP-u je stalo do Hrvatske, i nažalost moramo konstatirati, da nitko drugi na političkoj sceni nema odlučnosti i želje urediti Hrvatsku, uspostaviti zakonitost i procesuirati lopovluk.

Zato najavljujem da ćemo tražiti poništavanje izbora za Europski parlament, koje će kompromitirani DIP zasigurno odbiti. Ali DIP mora znati da mi u OIP-u nismo ni ucjenjivi, ni plašljivi, te da ćemo dokaze o izbornoj prijevari iznijeti pred europske institucije, koje se neće moći oglušiti o nesporne dokaze primitivne krađe u anražmanu Plenkovića i Šeksa.

Doista, mi nećemo odustati da Hrvatsku uredimo i da ju izvučemo iz blata, laži i opće nepravde. Neće nas zaustaviti ni krađe glasova, ni klevetničke optužbe, niti cenzura s ”lijeva” i s ”desna”.

Mi u OIP-u imamo oružje koje je uvijek pobjeđivalo i sada će pobijediti – to oružje se zove istina i pravda!

FB profil Karolina Vidović Krišto

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal