Ne propadamo zbog neznanja znanstvenika, već zbog nedostatka ljudskosti i morala kod njih i u medijima

0
1253
urednik portala HOP Igor Drenjančević
urednik portala HOP
Igor Drenjančević

U medijskom prostoru vladaju dvije prevare koje su toliko raširene da je istina potpuno skrivena o nekim ljudima…

Prva i najopasnija je skrivanje istine; zastrašivanje naroda previđanjem; da će svi cijepljeni umrijeti u roku od pet godina. To je krenulo od antivakser ekipe sa tečajem prve pomoći i tome se jedino postovima na svome zidu suprostavio Srećko Sladoljev. 

FB_IMG_1711259303042FB_IMG_1713297962653FB_IMG_1715037428589FB_IMG_1715241852009

Ostali su ili u svojoj ulozi znanstvenika uživali pa su to pređviđanje preskočili ili su se uključili u medijska nagađanja tog predviđanja.  Ljudi koji su predviđali smrt svih cijepljenih ugradnjom straha ugradili su u te ljude bolest koja ravnopravno djeluje s cjepivom na njih same.  Danas vas ti isti okruženi znanstvenicima pozdravljaju sa tribina bez trunke savjesti što su govorili. To se nisu usudili govoriti stručnjaci, ali nestručnjaci su poslužili za sijanje straha i podjele među ljudima.

Zastupnici cjepiva imali su još luđe pretpostavke ili da necijepljeni ugrožavaju zdravlje cijepljenih ili da trebaju umrijeti bez pomoći liječnika. Znači mediji su pretvoreni u vidovitog Milana, a ne da se bave činjenica. 

Meni su najopasniji upravo oni koji se bave predskazivanjem budućnosti. Oni su odlična hrana za budale. A budala hvala Bogu ima…agendi odgovaraju ta predviđanja, jer tako ispada da baš svi planovi se ostvaruju…

Iskreno ne vjerujem u vidovitost . Meni to izgleda promašena teza, vjerujem u logiku i simboliku nekih događanja, odnosno Bog nas ne kažnjava, već uči na greškama.

Tu simboliku treba prepoznati i prava vrata otvoriti…dati ću jedan primjer…izvjesna gospođa 17 godina nikako da dobije stan kao braniteljica. Ali jedna osoba koju dobro poznam rekla joj je da će dobiti stan. Zašto je to rekla? Jednostavno, bila je inicijator ogromnih promjena u njenom životu. A uz te promjene došao je red i na stan. Čista logika stvari i simbolika događanja.

Pošto ta gospođa nije prepoznala božjeg glasnika, ona ga je odbacila svojom glupošću i valjda vam je jasno da je vraćena u svoj blato. Ta osoba nije slijedila onog tko je vidio svjetlo i uzdigao nju samu.

U drugom primjeru izvjesni snob sa titulom okružio se znanstvenicima , knjižurinama , promocijom ega , zaboravio je duhovno, pa je po putu doživio totalni fijasko i tragediju. Da li je trebalo biti vidovit da će mu se to dogoditi? Sama logika ga je odvela do toga.

Vidovitost je koketiranje sa bogohuljem. A to danas prevladava u medijima i znanstvenim krugovima. Agenda će nas sve pobiti i pokrasti je jedan teorija vidovitosti, a drugi propagira da čipovi u čovjeku poboljšavaju čovjeka. Zar ne vidite da je to igra istog gazde kako bi nas lakše pokorio?

 

Tko je danas odgovoran za raznorazne ptičje gripe, kravlje ludilo, plandemije? Pa znanost, znanstvenici, a narod i dalje vjeruje osobama okruženim znanstvenicima? Pa koji od njih je direktno optužio plandemiju- “kako je ekspiriment nad ljudima zločin?”.

IMG-20240613-WA0001

Razotkrio plandemiju

FB_IMG_1713268951521

Razotkrio medije i politiku

 

čemu mlake priče i svjedočanstva? Da li je ijedan znanstvenik ikada se odlučio na kazneni progon kolege, pravnik suca, doktor doktora? Na prste jedne ruke ih možete nabrojati. I čemu se mi uopće divimo ako je neki znanstvenik osporio teze o cjepivu. Pa to mu je u opisu posla. U biti on štiti svoju stručnost i ništa više, to mu je posao, a kako se  neke njegove kolege prodaju za novac – nama njegova stručnost postaje božanstvo!  Kao što je bravaru da napravi postojanu ogradu, tako i znanstveniku imati znanje.. Čemu ta divljenja, obožavanja? Čemu taj kult ličnosti? Čemu kičenje božanskim perjem?

A to je upravo ta druga medijska zamka. Elitizam. Mediji s jedne strane klanjaju se znanju znanstvenika poput Đikića, te mu se umiljavaju kao da je Božanstvo, na drugoj strani obožavaju ili napadaju akademika Pavelića.  U biti jedan i drugi rade svoj posao, netko sa savješću, netko bez savjesti, ali puno su opasniji oni koji ih koriste za svoje medijske ili političke igre.

I to više nema veze sa znanosti. Već borbom ega. Uz toliko znanstvenika, magistara, doktora, pravnika , politika je uspjela natjerati sve da nose maske, ucjenjivati cjepljenjem i zatvaranjem tržišne ekonomije na tri mjeseca? 

Čemu vi plješćete? Titulama, elitizmu, dok svijet propada. Elitizam je zlo.

Ne propadamo jer nema dovoljno znanja, znanstvenosti kod školovanih, već zbog nedostatka ljudskosti i morala, a to se ne kupuje nikakvom titulom. To upravo dokazuje ono što govorim da biti stručan ne znači biti božanski. To je samo kult ličnosti.

Na kraju uvijek narod svojom krvlju spašavao slobodu, a mediji su promovirali uvijek  stratege, političare, znanstvenike koji tu nisu niti prismrdili…

Svi smo bitni kao zajednica i moramo imati usaglašeni sustav vrijednosti gdje svatko ima svoje mjesto,a ne da se klanjamo svetim kravama uz Boga koji nam je sve besplatno pružio i podario na rukovanje.

Zato se treba maknuti miljama od medija, znanstvenika , publicista koji se bave baba roga vidovitostima, predskazanjima i svakako od programiranog elitizma kojem narod samo služi za pljeskanje, nema tu duha, duhovnosti, tu je prisutan ego i strah.

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal