25 ciljeva robovskog globalizma : Oduzimanju našeg bogatstva i onemogućavamju stjecanja bogatstva u budućmosti

0
2194

ZAŠTO JE KRAJNJI CILJ MILIJARDERA SVJETSKA VLADA?
CILJ JE DA NE POSJEDUJETE NIŠTA

 

Nadolazeći robovski sustav ne odnosi se samo na ukidanje ljudskih prava i sloboda koje smo uživali cijeli život – čak i onih jednostavnih stvari kao što su sloboda putovanja kamo god odaberete i kada god poželite – tu se paralelno radi o oduzimanju našeg bogatstva i onemogućavamju stjecanja bogatstva u budućmosti.

Prikladno za 55
U jednom video obraćanju Bjorn Andreas Bull-Hansen, najprodavaniji norveški romanopisac, objašnjava kako će EU-ova „Direktiva o energetskoj učinkovitosti zgrada“ – zakonodavni instrument što diktira standarde energetske učinkovitosti za zgrade unutar Europske unije – biti korištena za ostvarivanje sheme masivnog transfera imovine.
U ožujku 2023. parlament EU-a izglasao je reviziju ove direktive kao dio paketa „Prikladno za 55“ čiji je cilj postići smanjenje emisija stakleničkih plinova za barem 55% do 2030. godine.
Do 2050 EU namjerava uspostaviti „građevinski fond potpuno dekarboniziranih objekata s nultom emisijiom“. Ukratko, žele da do 2050. svaka zgrada – poslovna, javna, i stambena – u EU zadovaljava standarde nulte emisije. Da bi to postigli nametnut će niz novih uvjeta i zahtjeva vlasnicima kuća i stanova.
Na primjer, sustavi grijanja koji koriste fosilna goriva trebali bi biti potpuno izbačeni iz upotrebe do 2035. godine. Uspije li Europski parlament u svom naumu to znači da će vlasnici kuća i stanova morati instalirati nove „zelene“ vjerojatno električne sustave grijanja i platiti to iz vlastitog džepa. Prema Bull-Hansenu, troškovi ovih novih energetskih zahtjeva iznosit će, po nekim procjenama, oko 100,000 eura po stambenoj zgradi.
Pravi cilj da ne posjedujete ništa
Cilj je, objašnjava Bull-Hansen, istjerati ljude iz njihovih domova. Ako si nećete moći priuštiti neophodne nadogradnje bit ćete primorani prodati svoj dom, a kompanije za upravljnje imovinom poput BlackRocka i Vanguarda spremno će prigrabiti te nekretnine, osim toga moguće je da vam neće biti dopušteno prodati kuću koja nije u skladu sa standardima. Vlasti bi mogle procijeniti da nekretnine nije moguće prodati, pa će je zaplijeniti ili ćete možda morati platiti nekakvu kaznu.
U SAD-u početkom 2021. BlackRock i Vanguard počeli su masovno kupovati stambene kuće koje potom iznajmljuju umjesto da ih prodaju, nagrizajući tako vlasništvo srednje klase. Pritom su umjetno podigli cijene kuća i stanova isplaćujući iznose iznad tražene cijene, zbog čega je vlasništvo nad stambenom prostoru postalo gotovo pa izvan dosega prosječnog čovjeka.

Naravno, vrtoglavo je skočila i cijena najma, a stanari će nakon spomenutih energetskih nadogradnji morati plaćati još i više. Dakle ne samo da je vlasništvo nad nekretninom nešto što mnogi mladi ljudi više ne mogu ostvariti, mnogi si više ne mogu priuštiti ni plaćanje stanarine, te su prisiljeni živjeti s roditeljima ili s više stanara. Možemo očekivati da će posljedično i broj beskućnika vrtoglavo porasti.
Kako je napomenuo Bull-Hansen, ukidanje vlasništva nad osobnom imovinom dio je agende Velikog reseta (u režiji Svjetskog ekonomskog foruma-WEF-a), Agende 2030 i UN-ovih Ciljeva održivog razvoja.To su tek različiti nazivi za isti sveobuhvatni plan. U WEF-ovom videu pod naslovom Osam predviđanja za svijet do 2030. godine, gdje su entuzijastično proglasili da do 2030. godine „nećete posjedovati ništa“ predstavili su razne aspekte ovog globalnog plana, uključujući cilj ukidanja prava na osobno vlasništvo. „Svi proizvodi postat će usluge“ objašnjava WEF na svojoj web stranici. Upravo se na to odnosi ono „nećete posjedovati ništa“.
Vremena kada ste mogli nešto kupiti i neograničeno koristiti, jer to posjedujete postat će prošlost. Umjesto toga, novi sustav u koji nas guraju zahtjevat će da sve unajmljujemo: dom, prijevoz, namještaj, lonce i tave i sve ostalo. Vjerojatno ste već primijetili da se to polako, ali sigurno ostvaruje. Nekada ste, na primjer, mogli kupiti komad softvera koji bi bio na disku. Mogli ste uvijek iznova instalirati taj program na svakom računalu, jer ste imali taj CD.
Danas je većina softverskog programa temeljena na „oblaku“ i dokle god ju koristite morate plaćati mjesečnu ili godišnju naknadu. I premda je naknada možda povoljna, kada je zbrojite tijekom životnog vijeka korištenja, ispada da ćete platiti mnogo puta više negoli ste platili kada ste je mogli odmah kupiti.

Vlasništvo nekretnine oduvijek je bila strategija stjecanja imovine
Kao što je napomenuo Bull-Hansen, vlasništvo nad kućom definira srednju klasu. Još važnije, to je oduvijek bio način stjecanja i osiguranja generacijskog bogatstva. Onemogućite li ljudima da kupe vlastiti dom praktički ćete izbrisati srednju klasu, što znači da će ostati samo oni vrlo bogati i vrlo siromašni.
„Nije važno vjerujete li da će to biti dobro po okoliš ili ne“, kaže Bull-Hansen. „Ovdje se radi o kontroli nad ljudima. O posjedovanju ljudi. Svjedočimo transferu bogatstva, a to je neprihvatljivo. Vlasništvo je važno. To je silno bitan koncept. Kad se oduzme vlasništvo ostaje vam feudalizam. Netko će biti u posjedu stvari koje vam trebaju, a taj netko bit će pripadnik tzv. Elita. Stoga moramo lupiti šakom o stol i odbiti to prihvatiti“.

Naš jedini izlaz je neposluh
Što nam je, dakle, činiti? Ja podržavam poziv Bull-Hansena na mirni neposluh. „Sada moramo biti neposlušni“, naglašava. Alternativa je prihvaćanje kmetstva.
I opet, nadolazeći robovski sustav ne odnosi se samo na ukidanje ljudskih prava i sloboda koje smo uživali cijeli život – čak i onih jednostavnih stvari kao što su sloboda putovanja kamo god odaberete i kada god poželite – tu se paralelno radi o oduzimanju našeg bogatstva i onemogućavanju stjecanja bogatstva u budućnosti.
Nije im namjera samo oduzetti vam mogućnost da posjedujete dom i da tako stječete generacijsko bogatstvo. Uz digitalnu valutu središnje banke (CBDC) nećete imati kamate na svoj novac, a oni će automatski naplaćivati porez. Dodatno će imati mogućnost određivati, gdje i na što možete trošiti vlastiti novac i stavljati datume isteka vaših novčanih sredstava, tako da nikada nećete moći ništa uštedjeti za crne dane. Globalistička „kabala“ koja stoji iza ove agende namjerava stvoriti trajnu robovsku klasu koja nema nikakva prava, sloboda ni izlaza.
U slučaju da podržavate ove „zelene planove – što oni koriste kao opravdanje za konkretnu shemu transfera bogatstva – aktivno birate siromaštvo i ropstvo za samoga sebe, za svoju djecu i sve potomke nakon toga. Naime, demontirati tako uspostavljeni globalni sustav kontrole bit će nezamislivo teško, jednom kad bude uspostavljen. Kako ćete se pobuniti kada vam vlasti mogu zaplijeniti bankovne račune po volji, izbaciti vas iz trgovine živežnih namirnica, otpremiti vas u internacijski logor za kontrolu zaraze kako bi se „zaštitilo javno zdravlje“ iako niste bolesni, programirati vaše električno vozilo tako da vozi isključivo unutar određenog područja i kažnjavati sve koje poznajete na identičan način samo zato što vas poznaju?
Sve, i mnogo više, bit će moguće kada digitalna mreža nadzora i kontrole vođena umjetnom inteligencijom bude u potpunosti implementirana i povezana s vašim digitalnim identitetom, programabilnim CBDC- om i jedinstvenim knjigovodstvenim sustavom.
Kao što je istaknuo Bull-Hansen, bit će posljedica zbog neposluha i odbijanja globalističke“zelene“ agende, ali ako pristanemo platiti cijenu sada i masovno odbijemo njihove zahtjeve ovo globalističko otimanje moći neće uspjeti. Oni to ne mogu postići bez masovne poslušnosti.

Tko želi vladati svijetom?
Ako se dosad niste sureli s ovom temom možda se pitate tko su ti „globalisti“ koji pokušsvaju izvršitit taj globalni državni udar. Ovdje neću navoditi imena, iako je svakim danom sve lakše identificirati pojedince koji su dio tog kruga zahvaljujući njihovim javnim izjavama i stavovima, njihovim poslovnim planovima i vezama.
Razlog tome je što većina njih više ni ne pokušava sakriti svoje sudjelovanje, a organizacije koje su osnovane kako bi provele u djelo agendu postaju sve otvorenije po pitanju svojih ciljeva.
Na primjer 5.lipnja 2023. Ujedinjeni narodi su objavili dokument u kojem izričito navode svoju obvezu da Svjetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) učine središnjim upravljačkim tijelom. Preliminarni nacrt tog dokumenta objavljen je pod nazivom „Politička deklaracija sastanka na visokoj razini Generalne skupštine Ujedinjenih naroda o sprečavanju pripravnosti i odgovoru na pandemiju“ prije sastanka Generalne skupštine 2.rujna 2023.
Konačan tekst ovog dokumenta objavljen je 1.rujna 2023. U obje verzije se vidi namjera da SZO postane de facto upravljačko tijelo u svijetu.
Iako se dokument fokusira na ovlasti SZO-a da diktira sprečavanje pandemije i odgovor na nju u cijelom svijetu, o čemu sam pisao u nekoliko članaka, SZO neće biti zadužen isključivo za pandemije. To je samo opravdanje koje koriste da uspješno naprave prvi korak.
Zatim, SZO će se usmjeriti na opću zdravstvenu skrb promicanjem univerzalnog sustava zdravstvene skrbi. To će se promicati pod izlikom kvalitetnijeg sprečavanja, pripravnosti i odgovora na pandemije, kao što je navedeno na strani 11. pod naslovom OP33 u Preliminarnom nacrtu, te u članku 22. konačnog teksta. Zatim, kroz globalni program „jedno zdravlje“ – čime se pojam javnog zdravlja proširuje da obuhvati sve: od poljoprivrede i zagađenosti do putovanja i klimatskih promjena – SZO (ili neka njegova podružnica) preuzet će sve vladine funkcije.
U finalnoj verziji teksta UN-ove „Političke deklaracije“ čak se navodi da je zdravlje pokazatelj “održivog razvoja“, čime se izravno povezuju ovlasti SZO-e po pitanju pandemije s UN-ovim „Ciljevima održivog razvoja i Agendom 2030“.

Vladavina bezakonja
Ono što cijelu situaciju čini još strašnijom jest činjenica da vlade i globalne organizacije uključene u preuzimanje moći sve više ignoriraju pravila, smjernice, zakone i sporazume koji su nekoć jamčili barem nekakav privid demokracije i vladavine prava.
Jedan od najnovijih primjera toga je prihvaćanje Deklaracije o sprečavanju pandemije (dokumenta o kojem je ranije bilo riječi) od strane predsjednika Generalne skupštine UN-a (GSUN) bez glasanja cjelovite skupštine, te uz prigovore 11 država članica (Bjelorusije, Bolivije, Kube, Demokratske narodne republike Koreje, Islamske republike Irana, Eritreje, Nikaragve, Ruske federacije, Sirijske arapske republike, Venezuele i Zimbabvea.)
Po mišljenju dr. jur.,dr. sci. Francisa Boylea, stručnjaka za biološko oružje i profesora međunarodnog prava na Sveučilištu države Illinois koji je izradio nacrt Zakona o antiterorizmu i biološkom oružju iz 1989., prigovori 11 država trebali bi „spiječiti usvajanje ove Deklaracije konsenzusom, budući da bi u slučaju njezina usvajanja ona vjerojatno postala dio međunarodnog običajnog prava, što je namjera onih koji stoje iza ove Deklaracije“
„Nisu to mogli provući kroz GSUN kao konsenzusnu rezoluciju zbog 11 država koje su se tome protivile“ izjavio je Boyle za The Defender. „Pokušavaju to izmanipulirati i pogrešno predstaviti na način da Deklaraciju sada odobrava predsjednik GSUN-a, umjesto same GS UN-a“
UN-ova Deklaracija poziva na sveopće cijepljenje i još mnogo toga
Činjenica da predsjednik Generalne skuštine UN-a stvara rupe u zakonu tamo gdje ih nema osobito je uznemirujuća u svjetlu činjenice da ova Deklaracija čini otimanje moći u vezi Covida-19 trajnim i poziva ne sveopće cijepljenje, povećani nadzor, uvođenje Covid putovnica, cenzuru društvenih medija i „integrirani pristup Jednog zdravlja“ za koje sam upravo objasnio da je glavni način kojim SZO naposljetku će upravljati svim aspektima ljudskog života.
Dakle, vidimo da čak i kada se države ne slažu i odbijaju takve prijedloge vodstvo UN-a jednostavno zaobilazi pravila i slijedi plan duboke države, a upravo takvo ponašanje i možemo očekivati od „Jedne svjetske vlade“. Oni će imati posebna pravila za sebe, koja će prikladno ignorirati kada im to odgovara i fiksna pravila s oštrim kaznama za običan puk. Kao što je izvjestio The Defender 20.rujna 2023.: „Kritičari su nazvali Deklaraciju – kojom se nastoji stvoriti globalni pandemijski autoritet s ovlastima da uvodi karantene, univerzalno cijepljenje i cenzuru ‘dezinformacija’ – ‘licemjernom’ i ‘suludom’. Odobrenje je došlo kao dio sastanka na visokoj razini o SPOP-u (Sprečavanju, pripravnosti i odgovoru na pandemiju). U jednoj svojoj izjavi generalni direktor SZO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus, je rekao: ‘Ako nas je Covid-19 ičemu naučio, to je da kada je zdravlje u opasnosti, tada je sve u opasnosti’. Povezao je SPOP s UN-ovim Ciljevima održivog razvoja, rekavši da svjetski lideri trebaju pokazati da su naučili bolne lekcije pandemije „.
Pišući za Institut Brownstone dr. David Bell, liječnik opće prakse, savjetnik za biotehnologiju i bivši direktor inicijative pod nazivom Global Health Technologies u sklopu Global Good Funda kompanije Intellectual Ventires, rekao je da je „glavni cilj“ ove Deklaracije „podupiranje pandemijskog sporazuma“ i izmjene MZP-a (Međunarodnih zdravstvenih propisa) o kojima trenutno pregovaraju države članice SZO-a.

Bell je izjavio da je na djelu “tihi postupak, što znači da će se smatrati da države koje ne budu reagirale prešutno odobravaju taj tekst“. Rekao je da je tekst „očigledno kontradiktoran, ponekad pogrešan i često sasvim besmislen“ te da ima za cilj centralizirati moć SZO-a
Bell je za The Defender rekao: Ova Deklaracija nije napisana s ozbiljnom namjerom, već je u biti isprazna retorika koja promiče kontinuiranu centralizaciju kontrole koju UN i SZO otvoreno traže nauštrb demokracije, ljudskih prava i jednakosti“.
Francis Boyle se složio: “Ovo je strahoviti pritisak s ciljem da čitava organizacija Ujedinjenih naroda, njezine specijalizirane agencije i pridružene organizacije podrže i podupru predloženu SZO-ovu globalističku totalitarnu medicinsku i znanstvenu policijsku državu“.
Zašto duboka država okriva svoje planove?
Posljednjih godina, posebno zadnje tri, globalna mafija duboke države sve otvornije govori o svojim planovima. No, čak desetljećima ranije plan za „novi svjetski poredak“, „jednu svjetsku vladu“ mogao je svatko nazrijeti. Raspravljali su o tome u objavljenim „bijelim knjigama“ i izvještajima, nagovještavali u filmovima i drugim vidovima zabave, obznanjivali u debatama o kriznim situacijama.
Zašto uvijek razotkrivaju svoj plan? Nije li logičnije držati ga u tajnosti. Jer ako ljudi ne znaju što slijedi onda se neće ni odupirati?
Kako se ispostavilo, u tom prividnom „ludilu ima sistema“. Ukratko, u agendi globalnog upravljanja koristi se masovna kontrola uma kako bi se ljude uvjetovalo da prihvaćaju gubitak osobne moći putem promicanja i navikavanja na tri vrste gubitka:
1. Gubitak sječanja (amnezija)
2. Gubitak volje ili inicijative (abulija)
3. Gubitak interesa za ono što je važno u vezi vlastitog zdravlja i dobrobiti (apatija)
Ova tri psihološka uvjeta potrebna su globalnoj ‘kabali’ za uspješnu implementaciju globalne vlade. Metode kontrole uma koje koristi ‘kabala’ za promicanje ovih uvjeta uključuju podrivanje svetog simbolizma i arhetipova.
Korištenjem okultnih i ezoterijskih simbola oni se obraćaju nižim nagonima čovječanstva, životinjskim apetitima, kompulzivnim porivima i „neskladnim nagonima koji su u sukobu s višom svjesnom prirodom pojedinca“ Cilj je zaustaviti i ugušiti evoluciju duha unutar društva.
Stavljanje vlastitog ‘znaka’ na sve što rade također može biti i egoistički aspekt megalomanije ‘kabale’. Na taj način objavljuju svoju dominaciju jedni drugima i podsvjesno masama, dok se istodobno rugaju onima koje smatraju inferiornima.
Posebno zanimljiv aspekt upotrebe simbolizma od strane ‘kabale’ je to da simbol obično znači upravo suprotno od uvriježenog pogleda na njegovo zančenje. Na primjer obično se smatralo da simbol srpa i čekića, koji se nalazi na zastavi bivšeg Sovjetskog Saveza, predstavlja oruđe radničke klase – industriju i poljoprivredu. To je ideja o “utopiji radničke klase„.
Međutim, okultno značenje, koje prethodi Sovjetskom Savezu, odnosi se na Saturn, demijurga koji je koristio srp kako bi raskinuo jedinstvo zemlje i neba. Odvojivši zemlju od božanskog, Saturn je postao arhitekt materijalnog svijeta. Ugledajući se na Saturna i ‘kabala’ je zaokupljena stvarima materijalnog svijeta: želi ga posjedovati, oblikovati, kontrolirati. Čekić, pak, predstavlja uništenje materije – „završni čin kaotičnog uništenja radi uvođenja njihovog novog poretka“. To je instrument koji razbija posljednje ostatke božanske volje unutar čovječanstva „u procesu u kojem čovjek devoluira i pada sve dublje u jedan post-ljudski svijet“.
Srp i čekić, dakle gledani iz okultne perspektive, označavaju tiransku vladavinu elitne klase koja namjerava odvojiti čovječanstvo od božanskog i naposljetku ga uništitit. Okultno značenje ova dva simbola je podsvjena distopija – suprotno od ujedinjene distopije.
Dr. Joseph Mercola, Global Research

Zapamtite, Wikipedia ne iznosi istinu, u mnogim područjima, jer je i ona pod njihovom kontrolom:

Novi svjetski poredak (eng. New World Order ili NWO) je teorija zavjere koja tvrdi da mala skupina međunarodnih elita kontrolira i manipulira vlade, industrije i medijske organizacije širom svijeta, s ciljem povećanja moći, utjecaja i bogatstva, a primarni alat kojim se koristi je središnji bankarski sustav. To je teorija koja je postala popularna nakon 1990. godine.

Teorija kaže, da je skupina urotnika financirala i u nekim slučajevima uzrokovala većinu glavnih ratova u posljednjih 200 godina. Prema teoretičarima zavjera, ova skupina je pomogla, možda i potaknula, da se dogode Prvi i Drugi svjetski rat, Vijetnamski rat, Napade 11. rujna 2001. i rat protiv terorizma.
Prema teoriji, ona također ima odlučujući utjecaj na svjetsko gospodarstvo i namjerno uzrokuje inflacije i krize. Prema ovoj teoriji, tajni agenti koji rade za Novi svjetski poredak nalaze se na visokim položajima u vladi i industriji. Također, imaju pod svojom kontrolom utjecajne medije, koji imaju zadaću promicati bezazlenu zabavu i držati ljude u neznanju. Agentima Novog svjetskog poretka, smatraju se međunarodni bankari, pogotovo vlasnici privatnih banaka uključenih u Federalne rezerve, u “Bank of England” i druge središnje banke, te članovi Vijeća za vanjske odnose, Trilateralne komisije i Bilderberg grupe. Teoretičari također smatraju da Novi svjetski poredak također ima pod kontrolom transnacionalne i globalne organizacije poput: Europske unije, Ujedinjenih naroda, Svjetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda i predložene Sjevernoameričke monetarne unije, a iz gornjeg teksta i SZO žele centralizirati.
U teoriji, ova skupina urotnika želi doći do jedne svjetske valute i jedne svjetske vlade. Neki teoretičari zavjere tvrde, da ljudima žele usaditi RFID čipove u sklopu kontrole, ili čak i umjetno smanjiti ljudsku populaciju (ovo je u stvari prvi cilj).

25 ciljeva Novog Svjetskog Poretka

1.) Ljudi moraju biti više naklonjeni zlu nego dobru
2.) Propovijedanje liberalizma
3.) Upotreba IDEALA SLOBODE da bi potaknuli međuklasne ratove
4.) Upotreba svih dostupnih sredstava za postizanje njihovih ciljeva koji su dakako opravdani
5.) Vjerovanje u njihovo pravo u upotrebu sile
6.) Izvor njihove snage mora ostati nevidljiv do trenutka kad steknu toliku snagu ih niti jedna grupa neće moći potkopati
7.) Zagovaranje psihologije rulje i svjetine, na taj način pribavljajući si kontrolu nad masama
8.) Promocija upotrebe alkohola, droge, moralne korupcije, i svih oblika poroka, da bi sistematski pokvarili mladež neke nacije
9.) Čvrsto se vezati za privatno vlasništvo svakog građana, pomoću svih dostupnih sredstava.
10.) Upotreba slogana kao što su prevednost, sloboda i bratstvo na masama kao oblik psihološkog ratovanja.
11.) Rat mora biti usmjeren tako da su obje strane stavljene u daljnji dug i bijedu, dok je mir dizajniran tako da niti jedna strana ne može zadržati prava na teritorij.(domovinski rat 1990.)
12.) Članovi masonske organizacije moraju upotrijebiti svoje bogatstvo da uzmu kandidate koji su odabrani od javne ustanove, koji će biti pokorni u njihovim zahtjevima, i koji će biti pijuni u igri čovjeka u sjeni. Savjetnike treba odgajati i trenirati od samog djetinjstva da vladaju aferama u čitavom svijetu. (Obama)
13.) Kontrola medija, odakle ističe većina informacija koje javnost prima
14.) Agenti i provokatori će doći naprijed nakon stvaranja traumatičnih situacija, i nastupiti će kao spasitelji masa, a zapravo su njihovi interesi suprotni, smanjivanje populacije
15.) Stvaranje industrijske depresije i financijeske panike, nezaposlenosti, gladi, manjka hrane – upotreba ovih događaja da bi se kontrolirala masa i gomila, i da bi se zbrisali oni koji im stoje na putu.
16.) Infiltracija Slobodnog Zidarstva da bi se prikrili slijedeći ciljevi
17.) Razjasniti vrijednost sistematske obmane, upotreba velikih, zvučnih slogana i fraza, zagovaranje velikodušnih zvučnih obećanja masama, čak i onda kad ih ne mogu održati
18.) Umjetnost ulične borbe je neophodna da bi populaciju dovela u podložnost
19.) Upotreba agenata kao provokatora i savjetnika iza scene, a nakon ratova, upotreba govora tajne diplomacije da bi pribavili kontrolu.
20.) Osnovati velike monopole koji će kontrolirati svjetske vlade
21.) Postaviti visoke poreze i nepoštenu konkurenciju da bi postigli ekonomsko rasulo, kontrolirajući sirovine, organiziranu uznemirenost među radnicima, i time uništavajući konkurenciju
22.) Formiranje naoružanih policijskih snaga i vojske koje će i dalje štititi interese Illuminata
23.) Članovi i vođe svjetskih vlada će biti izabrani i imenovani od strane direktora Illuminata
24.) Infiltracija u različite društvene klase i razine bilo koje vlade s ciljem učenja mladih ljudi, teorijama i principima koji su poznati kao pogrešnima. (američki obrazovni sustav)
25.) Izrada i upotreba nacionalnih i internacionalnih zakona koji će uništiti čovječanstvo.

Pogledajte i razmislite, koliko su oni ciljeva dostigli ? Sve ili samo nekoliko?

Mislav Kolakušić: Svjetska zdravstena organizacija je gora nego kolumbijski narko kartel

13 psihopatskih obitelji ”izravnih potomaka drevnih bogova” vladaju uglavnom svijetom!
1. Rothschild (Bauer ili Bower)
2. Bruce
3. Cavendish (Kennedy)
4. De Medici
5. Hanover
6. Habsburški
7. Krupp
8. Plantagenet
9. Rockefeller
10. Romanov
11. Sinclair (St. Clair)
12. Warburg (del Banco)
13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)
Hoćemo li im se suprotstaviti ili prihvatiti da budemo robovi ”drevnim bogovima” ovih 13 psihopatskih obitelji?
Autor: Alexander Light, HumansAreFree.com
A imamo mi „tajno društvo apostola“, istina, stari je članak iz Jutarnjeg lista:
Jurica Körbler
Objavljeno: 14. ožujak 2016. 14:59
Zovu ih apostolima. Nikica Valentić, Franjo Gregurić, Mladen Vedriš, Mirko Barišić, Branko Mikša, Antun Kovačev, Božo Prka, Ivica Todorić, Vladimir Gašparović, Miroslav Gjurašin, Jurica Pavelić, Damir Begović, Duško Grabovac, Ivan Majdak, Martin Jazbec… I samo jedna apostolka, bivša ministrica Marina Matulović Dropulić, a ranije su u ekipi bili Stipe Mesić i Josip Manolić.
Tekst je izazvao opće zgražanje. Pravni i ekonomski stručnjaci tvrde, pak, da su ‘apostoli’ četiri jahača Apokalipse i glavni kreatori pljačke Hrvatske, a da Jutarnji pokušava ‘oprati’ njihove grijehe (16.3.2016. Promise.hr)
Ovo što je spomenuo u početku teksta dr. Mercole, vidljivo je da se ostvaruje u videu (donji link) koji prikazuje pojedine velike kvartove u Los Angelesu sa puno velikih stambenih i poslovnih prostora koji „zjape „ prazni i na većini njih piše da se iznajmljuju. Ljudi na ulicama nema, jer tu nitko ne stanuje, samo se odvija automobilski promet – „Ulica koja vlada svijetom“ je naziv videa. Inače u jednoj od tih zgrada nalazi se velik broj servera na koje se spaja velik broj podvodnih kablova iz čitavog svijeta!!

https://youtu.be/VI8vve4KQuo?si=7cfHbHFEOvsdF2et

A što nam znače pojmovi novogovora i što oni znače nama „zelena agenda, dekarbonizacija, borba za ublažavanje klimatskih promjena, klimatska otpornost, jedan i pol Celzijev stupanj, čista energija, čista industrija, ekološki uzgoj, održivost, ekologizacija i tako dalje – svaka ćast onome tko je te pojmove izmislio. Mislim da njihovo značenje znaju samo oni koji su ih lansirali u promet. A narod to nezna i bleji kao i sve ostale ovce.
NAŠ JEDINI IZLAZ JE ZA POČETAK NEPOSLUH
Izvor:

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2011/11/16/5795/
Dr. Joseph Mercola, Global Research
StopWorldControl
Wikipedia
https://wearehumanwearefree.org
Alexander Light, HumansAreFree.com
Jutarnji list 14. i 16. ožujak 2016.

Gerber Zorislav

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal