Bidenova administracija nastoji odgoditi objavljivanje podataka o sigurnosti cjepiva protiv koronavirusa!

0
3350

 

Bidenova administracija nastoji odgoditi objavljivanje podataka o sigurnosti cjepiva protiv koronavirusa (COVID-19) u Wuhanu barem do 2026.

U zahtjevu podnesenom okružnom sudu, Ministarstvo pravosuđa (DOH) i Ministarstvo zdravstva i društvenih usluga (HHS) navodno su zatražili 18-mjesečni odgodu u vezi sa zahtjevom Zakona o slobodi informacija (FOIA) koji je podnijela Amerika First Legal (AFL) i Just The News. Zahtjev za FOIA tražio je dobivanje podataka iz Sustava za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS).

Prema dvjema agencijama, priljev zahtjeva za FOIA u vezi s pandemijom preplavljuje Upravu za hranu i lijekove (FDA). Dodali su da objavljivanje evidencije o cjepivima zahtijeva opsežnu obuku osoblja i integraciju, što bi moglo potrajati i do dvije godine. Iako su zaposlenici navodno angažirani u tu svrhu, oni su još uvijek na obuci. (Povezano: FDA je paravan organizacija koja je desetljećima dopuštala proizvođačima cjepiva da pljačkaju svijet.)

FOIA zahtijeva od vladinih agencija da objave tražene informacije osim ako to negativno utječe na interese poput osobne privatnosti, nacionalne sigurnosti i provedbe zakona. Ali prema zahtjevu koji su podnijeli HHS i DOJ, FDA se bavila zahtjevima za FOIA koji iznose “otprilike 5,7 milijuna stranica zapisa o cjepivu protiv COVID-19 u sažetom vremskom okviru”.
Prema National Pulseu, AFL i Just The News tuže FDA i Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) kako bi dobili podatke o reakcijama na cjepivo protiv COVID-19. Ta se izvješća navodno “čuvaju u pozadinskom, nejavnom sustavu” odvojenom od javno dostupnog VAERS-a.

“Javna [VAERS] baza podataka sadrži samo početna izvješća, dok privatni, pozadinski sustav sadrži sva ažuriranja i ispravke – poput formalne dijagnoze, oporavka ili smrti”, navedeno je u tužbi. Također su navedeni primjeri smrti izazvanih cjepivom koji nisu zabilježeni u VAERS-u, ali su prisutni u privatnoj bazi podataka.

Odvjetnik AFL-a osuđuje vladinu taktiku odgađanja
“Samo trebate pričekati do 18 mjeseci od sada, i možda ćete to vidjeti. Možda nećete”, rekao je odvjetnik AFL-a Gene Hamilton, koji zastupa Just The News, na pitanje o stavu vlade o evidenciji cijepljenja. “Ono što se nadaju jest da će ovo produžiti do točke kada će svi to zaboraviti.”

“Ovo je tipičan vladin izgovor koji glasi: ‘Oh, tako smo zauzeti. Nemamo resurse da Vama, američkom narodu, pružimo informacije koje trebate.’”

Ali ovo nije bio prvi put da je FDA uhvaćena u fijasku u vezi sa zahtjevima za FOIA. Engleski pisac dr. Vernon Coleman istaknuo je da su cjepiva protiv COVID-19 daleko od toga da budu “sigurna i učinkovita”. Pozvao se na niz dokumenata objavljenih kao rezultat zahtjeva za FOIA.

Tranša od 91 stranice bila je dio opsežnog izvješća koje je Pfizer podnio FDA-i kao dio svojih izvješća o nuspojavama nakon odobrenja. Uključena su izvješća o nuspojavama od pojedinaca kojima je ubrizgana Pfizer COVID-19 mRNA injekcija do 28. veljače 2021.

“Ono što je izvješće razotkrilo nije ništa manje nego kriminalno”, napisala je Edit Lang iz Natural Health 365 u prosincu 2021. “Zapravo, samo nekoliko tjedana nakon što je primio injekcije, Pfizer je primio više od 42 000 izvješća o slučajevima nuspojava.”

 

izvor ,Palagule

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal