Oreste Rossi piše Europskoj Komisiji da su Chemtrailsi štetni za zdravlje 15.3.2012 . godine!

0
1140

Chemtrails štetni za zdravlje 15.3.2012 Pisani odgovor Pitanje sa zahtjevom za pismeni odgovor E-002906/2012 Komisiji Članak 117. Uredbe

Oreste Rossi (EFD) 

Screenshot_20240703-093948_Facebook

Prema talijanskom blogeru, od 1996. do danas intenzivirana je prisutnost chemtrailsa, koji se nazivaju i chemtrailsi, fenomen koji mnogi ignoriraju.

Ti se tragovi, za razliku od tragova, ne otapaju brzo u atmosferi. Nadalje, postoje dokazi koji potvrđuju prisutnost štetnih kemijskih elemenata u tragovima. Neki su istraživači proučavali sastav i učinke ove pojave koja se našim očima čini bezopasnom i uobičajenom. Prema tim znanstvenicima, chemtrailsi su posljedica eksperimentalnih operacija koje imaju višestruku svrhu. Glavni ciljevi, iako nedokazani, kreću se od meteorološkog sektora do vojnog. Provedenim analizama utvrđena je prisutnost sljedećih elemenata u chemtrailsima: barij, aluminij, radioaktivni torij i cezij, bakar, titan, silicij, litij, kobalt, olovo, etilen dibromid ili dibromid i neki patogeni. Chemtrails može izazvati sindrom koji se zove Morgellons.

To je bolest koja uzrokuje ozbiljno propadanje organizma. Osim ove bolesti, chemtrailsi su povezani s drugim patologijama poput raka, Parkinsonove bolesti i srčane disfunkcije. S obzirom da se učinci chemtrailsa na ljudsko zdravlje koje opisuje blog čine vrlo ozbiljnima, može li Komisija reći je li svjesna učinaka chemtrailsa i kakvo je stajalište Europske unije u pogledu ciljeva kojima se teži, a koji su u podrijetlu fenomen?

GU C 240 E del 21/08/2013

 

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal