HOP

Najavom Olimpijskih igara u Parizu najavljuju bolest X i kodiranje ljudi

Disease X i Quantum dots flasteri (Pečat zvijeri)


I s ovim igrokazom su nam unaprijed poručili što nas čeka u idućem “poglavlju” scenarija o realizaciji Agende 2030.

Medalja u obliku sunca i šestagrama

U znaku šestice i obelisk u sredini…

 

Pogledajte isječak s probe otvorenja Ljetnih Olimpijskih Igara, Paris 2024.

Igrokaz započinje s uvodnim masonskim trokutom koji potom magijski dirigira scenskim nastupom prikazujući već najavljenu “bolest X” i “cjepivo” u obliku flastera na kojem se nalaze iglice (patent kaže da su veličine oko 1,5mm) koje otiskuju “code” pod kožu s različitim sadržajem, a koji će biti vidljiv ispod kože tek pod skenerom,  koji će očitavati kod kupovine i prodaje, kod dolaska na posao ili korištenje javnih usluga u budućem distopijskom društvu. Vidljivost će omogućiti tzv. Luciferaza koja će zračiti svjetlozelenom bojom pod zrakama skenera.


Neka proroštva kažu kako će svjetski sukob započeti sredinom nekog velikog svjetskog sportskog događaja.

 

Jesu li autentična znati ćemo, naravno, tek ukoliko se obistine, no bila potvrđena ili ne na nama je da si i ovog dana posvjestimo da je protekli period bio tek postavljanje igre (a što je također bilo najavljeno na proteklim ceremonijama otvaranja OI – sjetimo se samo prikaza virusa corone, bolničkih kreveta, medicinskog osoblja ili pak mitološke hydre koja se replicira u krvotoku, a koju smo mogli vidjeti nakon obdukcija preminulih u obliku bjelkastih ugrušaka čiji pipci su bili dugački i po 30-40 cm).

Ono sto slijedi jest “pojačavanje igre” s katastrofalnijim ishodima.

Ne želim nikoga zastrašivati, nego samo upozoriti na ono što dolazi. Oni koji “vide i čuju” dužni su buditi one koji ne vide i ne čuju, a zaglavili su na “tračnicama” (ni tamo, ni ovamo) u trenucima dok vlak juri prema njima. Kad se stvari počnu odvijati vrtoglavom brzinom, mnogi će biti obezglavljeni i u panici ne znajući što im je činiti.

Živimo u biblijski prorečenim vremenima kad će biti veliki otpad od vjere i kad će oko nas događati stvari kakvih ne bijaše od postanka svijeta.

Dužni smo prepoznavati znakove vremena u kojem živimo. Nikada u povijesti nije bilo, a da Bog nije unaprijed preko svojih proroka navjestio buduće događaje.

Taj navještaj je bio Rhema, Riječ dana za sadašnji trenutak. Treba biti oprezan i razlikovati duhove, jer se uz autentične uvijek pojavljuju i lažni proročki glasovi, no isto tako treba biti svjestan da nismo od Boga ostavljeni i da On govori i danas, te da ne smijemo bez razlučivanja odbacivati ih apriori.

Rasuđivanje je nužnost jer oni su tu. Ne može ih se ignorirati kao da ne postoje.

Budite sigurni u jedno, kao što imamo priliku gledati i slušati raznorazne distopijske lažne proročke glasove , isto tako tu su i oni pravi, autentični glasnici.

Ono što oni govore jest da se u susret onom što dolazi treba pripremiti DANAS bez obzira je li (ili nije) BOŽJE USKORO i naše ljudsko uskoro, ako ne želimo da nas lopov zatekne na spavanju.

Evo jednog primjera: Zadnjih par mjeseci mogli smo svjedočiti kako su banke samoinicijativno odobrile povećanje limita kod podizanja gotovine s računa građana. Mnogi su se zaletili i u njeg zakoračili da bi banke potom isti vratili na staro. Na taj način mnogi su ostali bez plaće za prethodni mjecec, a upravo se dok ovo pišem događa masovni IT prekid u svijetu i pad sustava u bankama i zrakoplovnim tvrtkama.

Za očekivati je da zbog panike mnogi požure podići novac iz banaka (a što će rezultirati uredbom o zamrzavanju istog do daljnjeg), te u trgovine uzeti (ako imaju od čega) zalihe hrane. Oni malo budniji i sarkastičniji bi sad rekli: E, tko vam je kriv!? Samo vi spavajte i zavaravajte se lažnim nadama. Jesmo li vam govorili da nema povratka na staro i da će novonormalno napredovati idući iz faze u fazu, ovisno o procjeni u kojoj mjeri ste se privikli na temperaturu u loncu, al da odustati neće!

Jednako tako “budnost” se tiče i stanja duha kad je u pitanju biti konektiran vjerom s Gospodinom preko ustrajne i žarke molitve u danima iščekivanja Dana Gospodnjeg, tj. Druge Pedesetnice i izljeva Duha na “sva plemena zemaljska”.

Mnogima nije jasno kako je Drugi Kristov dolazak zapravo Druga Pedesetnica i da se za nju treba pripremati na način kakav je bio kod Prve. Prije Kristovog dolaska kao strogog Sudca dogodit će se dolazak Kralja milosrđa, a koji će se očitovati kroz prosvjetljenje ljudskih savjesti Duhom Svetim. Taj događaj će biti utoliko manje bolan što se bolje budemo za njeg pripremiti kroz ustrajna bdijenja.

Ukoliko se ne dogodi valjana priprema postoji opasnost da odbacimo milosrđe Božje i povjerujemo lažnim proročkim glasovima koji će reći da se takvo što dogodilo zbog globalnog pomjeranja magnetskih polja i poremećaja u rezonantnosti zemljinih frekvencija.

A ljudi su prema svojoj paloj naravi skloniji povjerovati laži jer ona nudi “slobodu bez odgovornosti”, dok ona istinska podrazumijeva i odgovornost i prihvaćanje krivnje koja se po pokajanju i priznanju u svjetlu Božjeg milosrđa briše. Ukoliko nismo budni i ne pazimo ima li u svjetiljci dovoljno “ulja” moglo bi se dogoditi da “poljubimo nosom zatvorena vrata” kad se suočimo s posljedicama svojeg izbora.

M. Bušić