S. Sladoljev : ‘Osim rodnog i klimatskog, imamo i tumorski TSUNAMI, o prvima se piše “sve u šesnaest”, o zadnjem mudro šuti!’

0
1

Sada i eksperti, temeljni imunolozi, govore isto ono što tvrdim (i objašnjavam!) više od 10 godina. Nakon cijepljenja iglom, imunološki odgovor može krenuti krivim smjerom, pokrenuti imunološku preosjetljivost na bezazlene tvari iz okoliša (alergije) i\ili vlastita tkiva (autoimunost). “Moderna” RNK ili DNK cjepiva što se “šuljaju” iza plana globalnoga prisilnog cijepljenja (o konceptu ću više reći drugom prilikom!) ne mogu se administrirati oralno ili nazalno. Samo iglom. Reći ću i to da su klasična cjepiva u igli prema takvima kao “obična bomba” prema termonuklearnoj eksploziji. Čuvajte djecu i unuke. Čuvajte sebe. Povratka nema.-napisao 2020. godine.

Ana-Maria Hota
15. srpnja u 16:02 · Dublin, Ireland ·
Samo da znate, svi vi koji ste protiv cijepljenja, prijatelj mog sina iz razreda je upravo dobio groznu dozu ospica. Djecak je inace redovno cijepljen. Dakle, ne samo da ugrozavate živote svoje djece, ocito ugrozavate i zivote djece nas koji smo cijepili svoju djecu. Jednostavno ne mogu razumjeti zašto to radite i zašto ste vratili tu groznu bolest u 21. stoljece?! Vas su mame cijepile, zar ne?! Ljuta sam i tuzna. Mislim da je podatak u Irskoj da sedmero djece godisnje umre od ospica. 7 malih, nevinih zivota…2017. godine napisano.

U ravnodnevnici osim rodnog i klimatskog, imamo i tumorski TSUNAMI. O prvima se piše “sve u šesnaest”, o zadnjem mudro šuti.

Za zataškavanja su krivi reptili. Reptili u Ministarstvu zdravKOVIDA, reptili u Ministarstvu inforMISANJA (RTL, HRT, NOVA, Jutarnji, Večernji), reptili u Hrvatskoj KOVID komori, reptili u Hrvatskom KOVID zboru, u Hrvatskoj KOVID vladi, gotovo svi KOVID zastupnici su reptili, pokazalo se i da su TRANSFORMERI, podguzne imovinske buhe, također reptili. Ali da su i dobri stari POčetnici u SDSSu reptili – e to je razočaranje!

Prilažem “najfriškije” anti-onkotsunami vijesti iz paralelnog svijeta znanosti. I naravno, opet je u prvom planu, kako reče mudra Mojmira, LIJEK ZA KONJE!

Ivermektin suzbija rast tumora i metastaze

Sladoljev i Ivermectin

Postoji legenda o čovjeku koji je širio neistine o mjesnom svećeniku. Ocrnio ga je kako naplaćuje jabuke koje dijeli djeci. Kasnije, saznavši da to ipak nije bila istina, pokaje se i otiđe k sucu da ga kazni.

Sudac se zamisli i reče: “Ponesi pernati jastuk i popni se na zvonik. Jastuk zatim rasparaj, a perje prospi. Zatim se vrati.”

Čovjek tako i učini.

FB_IMG_1720871271973 FB_IMG_1720871265500 FB_IMG_1720871257781 FB_IMG_1720618954576

A sudac će na to: “A sada se lijepo vrati i skupi svo perje koje si rasuo!”

“Ali to je nemoguće!”, odgovori pokajnik.

Na to će sudac: “Vidiš, jednako kako je nemoguće ponovo skupiti razasuto perje, isto tako je nemoguće ispraviti nepravdu koju si napravio šireći neistine”.

-Faktograf: ISPRAVAK: Andrija Klarić nije širitelj dezinformacija

ISPRAVAK: Andrija Klarić nije širitelj dezinformacija


Ovo je drugi puta da Faktograf objavljuje demanti o meni
https://faktograf.hr/2022/09/15/andrija-klaric-informacije-koje-je-faktograf-objavio-o-mojim-poslovima-nisu-tocne/
Još jednom prije je ignorirao zahtjev koji sam opisao ovdje

https://www.facebook.com/share/v/v2VLYTuo6vrZGVmQ/

Zastrašujuće je da se demokratskom društvu istina određuje igdje osim na sudu. Sloboda govora je osnovno ljudsko pravo i NITKO to ne smiije cenzurirati. Cenzura je u hrvatskoj kazneno djelo ali tako nije u praksi.
Znate li onu priču o čovjeku koji širio trač o lokalnom svećeniku da jabuke koje je dijelio djeci u stvari naplaćivao.

FB_IMG_1721369771070 FB_IMG_1721285690120 FB_IMG_1721285003279 FB_IMG_1721284433842

Kada je saznao da nije istina otišao je sucu kako bi se pokajao i tražio kaznu.
Sudac mu je rekao da se popne na zvonik crkve i raspara pernati jastuk i baci perje.
Kada je to učinio vratio se sucu po kaznu. Sudac mu reče:”Hajde sada sakupi perije koje si bacio iz jastuka”.
Na to ovaj odgovori da je to nemoguće.
Na to će mu sudac:”Tako je i nemoguće ispraviti nepravdu koju si napravio šireći laži”.
Ova priča se jako dobro može primjeniti na cijelu javnu scenu a posebno na novinarsku profesiju kojom se evo volonteristički bavim poslijednjih nekoliko godina upravo u želji da prikupi to perje.

Molim podijelite ovu objavu kako bi i vi pomogli u skupljanju perja koje je Faktograf razbacao.- piše Andrija Klarić.

/ “Nalaže se tuženiku 24sata d.o.o. isplatiti tužitelju Krešimiru Paveliću iznos od 30.000,00 kn (3.981,68 €) sa zateznom kamatom počevši od 23. srpnja 2021. pa do isplate po stopi određenoj za svako polugodište, uvećanjem prosječne kamatne stope na stanja kredita odobrenih na razdoblje dulje od godine dana nefinancijskim trgovačkim društvima izračunate za referentno razdoblje koje prethodi tekućem polugodištu za tri postotna poena u roku od 15 dana.”

SREĆKO SLADOLJEV FB PROFIL

 

HOP