HOP

U Londonu muslimani provocirali zastavom ‘svetog rata’ , a u Leedsu razbijali po gradu

Policija je ostavila  najveći grad okruga West Yorkshire  proizvoljnoj sudbini

U razmaku od samo jednog dana, dva slična stanja  engleskih gradova, glavnog grada Londona i Leedsa, , ispostavilo se da su ih preuzele tisuće migranata.

U prvom slučaju, policija je čuvala od mogućih sukoba,  dok se mahalo  zelenom islamističkom zastavom i zamolila lokalne ljude da izbjegnu središte Londona kako ne bi ometali povorku.

U drugoj, vlasti reda, nakon što su vidjeli s kojom se hordom suočavaju, policajci  su pobjegli, ostavljajući  grad Leedsa da  sudbinu učini svoje.

Londonski Gradonačelnik je Pakistanac Sadik Khan, a iz Leedsa vlada nigerijska imigrantica Abigail Katung.

U srijedu 17. srpnja cijeli središnji dio Londona bio je blokiran po naredbi gradonačelnika Hana, a sve državne  i javne službe zatvorene su kako bi se otvorilo  kretanje  tisućama muslimana u svome  maršu, proslavljajući svoj praznik Ashura.

Muslimani su bili predvođeni pod zelenom islamističkom zastavom- svetog rata protiv nevjernika, na kojoj je napisano „Nema Boga osim Alaha, a Muhamed je njegov prorok.

Ogromna zastava shahade s natpisom „Nema Boga nego Allah i Muhamed je njegov prorok  ” vijorila se samo 2 km od kraljevske palače i rezidencije britanskog premijera.

Otišli  je povorka u najpoznatije kvartove i ulice  , a neki kvartovi su bili zatvoreni – Oxford, Downing Street gdje je rezidencija premijera, Regent, Haemarket, Whitehall i Trafalgar Square također rezidencija premijera, Regent, Haemerceta, Whitehalla i Trafalgar Square.

Britanski mediji ili nisu pratili ovaj događaj, ili su mu dali tri kartice teksta,  kao nešto što je  dnevno, ne ostavljajući  bitan dojam na bilo koga.

U četvrtak, 18. srpnja, još tisuću migranata, preuzelo je Leeds, najveći grad županije Zapadno Yorkshire, i počela je slobodno  marširati. Nije bilo dozvole za sam događaj, ali nije bilo otpora protiv njihovih postupaka.

Sa svojim unucijskim brojem migranata – uglavnom bangladeškim i Pakistanskim, ali i Afganistancima, sa malo Arapa i Afrikanaca, prvo su rastjerali  policajce i počeli trčati kroz glavne ulice, bacajući automobile i  ostavili grad u strahu, počeli su razbijati prozore, policijske i osobne automobile, gradski autobus,   bacili vozača na ulicu…
Tisuće migranata bili su nekoliko sati vladari  Leedsa.

U današnjim vijestima  o tom slučaju britanski mediji ne daju nikakvu jasnoću o tome što je uzrok divljanja  migranata u Leedsu. Ministar unutarnjih poslova liberalne  stranke Ivett Cooper, kaže da  je prestravljen šokantnih scenama i napadima na policijske automobile i javni prijevoz u Leedsu. Kaže da- “U našem društvu nema mjesta u ovoj prirodi.”
Nakon svibnjskih izbora, jedna od prvih akcija nove britanske liberalno-globalističke vlade bila je obustaviti provedbu jedinog rješenja prethodnog konzervativnog vlade za evakuaciju migranata iz Ruande u njihovu zemlju.

HOP