KBC DUBRAVA i dalje traži ‘korona test’ prije operacije

0
5
RemasterDirector_1a5c03258

U slučaju bilo kakvog operativnog zahvata u zagrebačkim državnim bolnicama potreban je test na koronu napraviti dan ranije i sa potvrdom od obiteljskog liječnika doći na operaciju. Tu informaciju nam je potvrdio jedan čitatelj.

Takvu operaciju nedavno je imao i bliski rođak jednog našeg kolege i ta informacija se pokazala točna. Plandemija je ukinuta kao politički i medicinski fenomen, ali se i dalje ljude prisiljava na tzv. test na koronu bez da je općenito taj test točan!

Tako što bolje ne bi autor Alan Forda bolje izveo…

Obvezno testiranje PCR testovima, za koje je njihov izumitelj i nobelovac rekao da se ne smiju koristiti za dijagnosticiranje zaraznih bolesti.

Trebalo je proći godinu dana da SZO  23.01. izjavi kako se pogriješilo što su testovi rađeni na 45 ciklusa umjesto na 25 , indirektno tvrdeći da su svi ti testovi cijelu godinu dana davali nerealnu sliku odnosno da nije bilo osnove za proglašenje niti epidemije ,niti pandemije .

Cijelu tu godinu dana oni znanstvenici koji su upozoravali po tom pitanju su marginalizirani i svrstavani u rang teoretičara zavjere, a kako vidimo i danas je ista situacija…

HOP