HOP

Na jednoj strani vodi se militantni rat na drugoj strani odvija se ofenziva na duhovne vrijednosti

Dok se na jednoj strani vodi militantni rat do tada se na drugoj odvija ofenziva na duhovne vrijednosti. Rat je sveopći samo nisu svugdje iste vrste oružja!

🇫🇷 Pojavile su se prve fotografije generalnih proba za svečano zatvaranje Olimpijskih igara.
Ukucajte u google pretrazivač samo godinu koja je pred nama (2025) i povežite s ovom fotografijom giljotine sa zatvaranja OI u Parizu pa će vam (ako nije već) biti jasno zašto su se usudili staviti nama pred oči, otvoreno i bez trunke srama, sve onu blasfemiju i okultne rituale s otvaranja OI.


Ovime ne želim nikoga zastašiti i zatvarati vrata nadi, nego samo posvjestiti povijesni trenutak u kojem se nalazimo, … poglavito radi onih koji zatvaraju oči pred onim što zdrav razum govori, te pozvati na molitvu jer onaj tko moli taj se ne boji budućnosti.

Vazam koji je pred nama i kroz koji ćemo morati proći je radi konačnog obračuna i čišćenja, jer sve ono što ljudsko oko nije vidjelo i uho čulo, a što je Gospodin namjenio onima koji preziru laž, a ljube istinu, mora biti primljeno u poniznosti i zahvalnosti.

Sva ljudska umišljenost da može imati kraljevstvo na Zemlji bez Boga i oholost ugradjena u babilonske kule mora biti urušena u prah i pepeo.

M. Bušić

HOP