HOP

13. Youngmasters Festival u Samoboru

13. Youngmasters Festival u Samoboru koji će se održati u od 21. do 31. kolovoza 2024. godine.


Festival se nadovezuje na aktivnosti 13. međunarodne ljetne škole mladih glazbenika koja uz majstorske tečajeve i ljetni školu za instrumentaliste i pjevače, uključuje niz koncerata i zabavno-edukativnih sadržaja.

Ovogodišnji Festival obuhvaća čak trinaest koncerata i glazbeno-opći kviz. Među njima izdvajamo svečani Youngmasters Gala koncert. Koncert će biti održan u utorak, 27. kolovoza 2024. u Viteškoj dvorani Posavskog muzeja Brežice (Slovenija) u 20 sati. Izvodi ga niz renomiranih glazbenih umjetnika te Festivalski komorni orkestar uz soliste. Uz Gala koncert, koncertna događanja obuhvaćaju četiri recitala izvrsnih solista i komornih sastava, tradicionalne koncerte polaznika te glazbeni kviz Quisando s proslavljenim pijanistom Aljošom Jurinićem u ulozi ‘quizmaster’-a.

Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete koncertima i ostalom sadržaju u sklopu Međunarodne ljetne škole i Youngmasters Festivala te da, ukoliko ste u mogućnosti, neke od aktivnosti medijski najavite i popratite. Vjerujemo da ćete u našem bogatom rasporedu pronaći sadržaj koji želite prezentirati svojim gledateljima, slušateljima ili čitateljima. Sukladno tome, u privitku Vam prilažem program ovogodišnjeg Festivala i tekst s najavom događanja, a više informacija o Youngmasters Festivalu i Međunarodnoj ljetnoj školi mladih glazbenika možete saznati i na našoj web stranici www.youngmasters.com.hr.

HOP