HOP

Srpski mediji i politika Hrvate i Bugare prikazuju genocidnima, da bi ovladali ‘Makedonijom’ i BiH

Dva medijska događaja obilježila su situaciju na političkoj karti Hrvatske. Uhićenje tzv. hrvatskog špijuna u Srbiji i ispitivanje Severine na granici sa Srbijom.

Netko će reći da je to dogovoreni cirkus hrvatske i srpske strane kako bi Vučić spasio glavu u svezi problema oko iskopavanja litija. Nije to daleko od istine.

Ipak treba primijetiti da u toj igri Hrvatska služi kao neki bijednik kojeg Srbija može gaziti u ovakvim situacijama, a to se događa uz blagoslov naše tragikomične politike dodvoravanja. Ono što nitko nije primijetio ; to je očito činjenica da uhićenjem hrvatskog državljana u Srbiji kao špijuna Srbija je jasno pokazala da je Hrvatska neprijateljska država.

I to prolazi bez nekog zapaženog narativa u Hrvatskoj,  jer Srbija i srpski vlasnici doslovno su “okupirali” sve bitne medije u Hrvatskoj, a nije bolje niti u BiH, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

O slučaju  na granici Srbije nekadašnje “srpske snajke” kako Srbi nazivaju i tepaju Severini govori da srpske službe imaju prvenstveno popriličan broj teških idiota koji ne znaju niti osmisliti neki uvjerljiv scenarij za medijsku prezentaciju slučaja. Severinu se ispitivalo u stilu filma “Balkanski špijun”, a ona je na nešto odgovarala, a na nešto nije, kako su ti dirigirani mediji pisali. I na kraju je puštena?! Komedijaši.

Za to vrijeme već mjesecima mediji u Srbiji prikazuju Bugare kao genocidan narod koji je pobio oko 35000 Srba oko Surdulice . Bugari su jasno odgovorili da je to laž. Ali mržnja prema Bugarima ne jenjava, a u Srpskim i Sjevernomakedonskim medijima širi se hajka prema Bugarima. Tako premijer te države napada Albance da se u Albaniji smanjuje broj Sjevernomakedonaca!

Naravno da je to laž, Albanija ne smanjuje broj osoba koji se tako izjašnjavaju na popisu stanovništva, jer prije titovog pretvaranja Bugara u Makedonce u Albaniji su živjeli Bugari. Lazar Koliševski je dao spaliti mnoge crkvene knjige 1945. godine da bi narod lakše proglasili Makedoncima. A jezik Makedonaca proglašen je 1944. godine. Sve je to imalo na kraju teške posljedice za tadašnju republiku Makedoniju u Jugoslaviju, koju Srbi nazivaju južna Srbija. Daleko najmanje se ulagalo u nju za vrijeme titoslavije.

Današnji Sjeverni Makedonci su vezali svoju crkvu za Srbiju, politiku za Srbiju, a Bugare doživljavaju kao neprijatelje. Upravo djelovanjem prosrpskih medija u Sjevernoj Makedoniji. Sjeverna Makedonija ima jaku Albansku oporbu što joj otežava opstanak, država  se poput BiH jedva  održava, upravo zato jer je srpskom politikom odvojena od majke Bugarske. I to je dio srpskog paklenog plana.

Potpuno isto se događa i u BiH gdje muslimanska relativna većina preko medija širi nevjerojatnu mržnju prema Hrvatima. A tome je pridonijela i međunarodna presuda za ratne zločine prema hrvatskim političarima i vojskovođama. Ispada da muslimanska strana nije radila strašne zločine protiv Hrvata , a srpska neviđeno protjerivanje Hrvata iz Bosanske Posavine.

Današnje rukovodstvo muslimana iz BiH koji su se devedesetih nazvali Bošnjaci ( u otomanskim spisima naziv za Hrvate iz Bosne)  širi mržnju prema Hrvatima, slavi titove partizane iako je istina da su udarne ustaške jedinice bile muslimanske. Tito je tako izmislio makedonsku i muslimansku naciju kako bi održao Jugoslaviju na okupu i u biti dao priliku Srbiji za razvoj velikosrpskog projekta. Upravo danas velikosrpski mediji tu situaciju koriste u ove dvije države, jer su iz Vojvodine i Crne Gore doslovno protjerali 99% Hrvata kao i kroz  rat u BiH u Bosanskoj posavini.

Hrvatski politički slijepci to sve toleriraju, a u tome im se pridružuju oni u Crnoj Gori, Makedoniji i BiH. I tako se jedna nebitna država Srbija sa lažnom srednjevjekovnom poviješću, bez ijedne knjige do Vuka Karadžića proširila i mnoge narode pokorila svojim lažima. Ipak najmorbidnije je bilo proglasiti nekog Savu svecem što on baš i nije bio, kao što i ta država nije bila samostalna već pod okriljem bugarskog vladara Kolojana u to doba…

Crvena Hrvatska je nestala, a ako  se ovako nastavi Hrvatska dodvoravati srpskim lažima, nestat će kao što je gotovo nestala naša narodna muzika i zamijenjena je jadom i bijedom srpskih narodnjaka po raznoraznim arenama.

VIDEO:

https://www.facebook.com/share/v/ktt7rG2e4UcyGwqK/

Sve se to događa jer naši političari se ne prestaju klanjati lažima srpske politike, koja si daje za pravo da Novak Đoković reklamira nekakvu rakiju Draža u ime te politike ili da Jokić pjeva pjesme Baje malog Kninđe, imbecila koji slavi klanja i ubijanja srpske vojske po Hrvatskoj i BiH na jedan perfidan način kroz prikazivanje srpske vojske i politike kao žrtava.

Naravno zbog kontrole hrvatskim medija to je manje bitno, bitno je da se svakodnevno piše o Đokoviću  u hrvatskim medijima koji silno voli Hrvate, pa zato reklamira Dražu Mihailovića, koljača Hrvata, a Jokić je toliko tolerantan da pjeva pjesme od imbecila Baje malog Kninđe koji iskonski mrzi Hrvate. Baš oni svaki dan izviruju iz hrvatske medijske paštete.

Trebali reći da je taj “traktor baja” godinama neometano pjevao na Banovini, širio četništvo o čemu smo pisali, a da nitko u Hrvatskoj nije reagirao, a i dan danas emisari Biroa Krajine ( “vlade Krajine u izbjeglištvu”) huškaju preostale Srbe u Vrginmostu, Vojniću, Glini, pa onda kada ljeto završi zbrišu u Srbiju kao zadnje kukavice, kad uberu hrvatske mirovine, zdrastveno, naravno putujići sa hrvatskim putovnica, a usput prijete svim Srbima koji ne misle kao oni, odnosno ne misle kao  mala ratnohuškačka i ratnoprofiterska ekipa.

Glupost domicilnog stanovništva je činjenica da se nitko ne upita o porijeklu njihove imovine, pa i čelnika tih političkih opcija. Ako su oni disidenti kako se predstavljaju, ugroženi Srbi ili protjerani  ili u Hrvatskoj , kako su stekli takvo bogatstvo u Hrvatskoj ili donijeli u Srbiju? A to je naravno pitanje nad pitanjima. I potpuno je jasno zašto šire mržnju prema Hrvatima, jer tako skreću pozornost sa svoga bogatstva kao što to čini Vučić sa ovim špijunskim cirkusom oko kopanja litija i trovanja vlastitog naroda…

Kako bi rekao Bora četnički vojvoda ” Žika Živac je obeleženi negativac, kad klinci banku obiju Žika zaglavi robiju”, a srpskoj politici je trajni Žika Živac Hrvatska…

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal