HOP

Vučića će u Loznici čuvati vojska i policija, ‘ toliko vjeruje Srbima’

Što  će se dogoditi ako umjetno održavani srpski  dinar “pukne”  i uskoro nastanu nemiri i neredi u Srbiji zbog litija? Što će se dogoditi sa političkim vodstvom Srbije ako ne ispuni želje agendaša i ipak ne prihvati iskopavanje litija? Kakve će to imati posljedice za Hrvatsku, prema kojoj politički vrh Srbije vodi šizofrenu politiku porobljavanja?

Krah Srbije  je lako moguće radi krize oko iskapanja litija. Vučić zbog svojih nalogodavaca  izaziva  vlastiti narod.

Jučer  su bile vijesti  u kontroliranim medijima kako  Vučić dolazi na cijeli tjedan u Loznicu uvjeravati  Srbe da su otrovi od iskapanja litija bezopasni, a Srbi će  uskoro  postati bogataši!? Uvijek je Vučić imao plitka i glupa objašnjenja svojih laži, ipak ovo je za dobar scenarij kultnog stripa Alan Ford.

Vučić  će odsjesti i spavati sedam dana u vojarni u Loznici.

Čuva ga tamo i vojska i policija s oklopnim vozilima.

Toliko se uplašio od gnjeva Srba.

Njima je jasno kako ih Vučić zarad svoga profita od posla s litijem želi sve otrovati. I nije ga briga ni za što osim za vlastiti džep.

U Srbiju  je otvoreni sukob samo pitanje trenutka.

Ako opet ne ispuni želje agendaša oko litija, on je politički otpisan, ne treba zaboraviti kako i Rusi potpiruju cijelu situaciju tražeći svoj politički interes u Srbiji…smjenu čovjeka koji ih je izigrao. Narod fanatično vjeruje Rusima pod jakom artiljerijom ruske propagande, ne znajući da su Nijemci krojili ove prevelike granice Srbije, a Rusi su bili uz Bugare protiv Srba. U biti svima je jasno što je srpska politika, ali žele vlastiti primat u Srbiji.

Uskoro bi Srbija mogla postati još žešće poprište sukoba jer i Kosovo se i službeno treba predati agendaškoj ekipi, nakon gubitka rata…U BiH broj Srba se spominje manji od milijun, tako da i priča o odcjepljenju postaje SF. A s južne strane Bugarska je razjarena srpskim lažima oko tzv. genocida u Surdulici navodno počinjenim od strane Bugara  i odnosom  prema Bugarima u Srbiji i Sjevernoj Makedoniji koje opet zakuhava – tko drugi nego Srbija.

Kako bi Sloba rekao, ‘ ne sme nitko da bije srpski narod sem srpske policije’, sada se samo čeka i taj scenarij od lažljivca i ratnog huškača Vučića.

D.I.

HOP