Biooružje COVID19?

0
6

Da li je Biooružje COVID19 najgori  sotonistički zločin protiv čovječanstva ikada počinjen?!

Znamo da grobnice i dalje pokazuju emitiranje IP adrese preminulih osoba kojima je ubrizgan COVID19. Nano i mikroroboti ne umiru, oni nastavljaju svoju aktivnost nakon smrti i nastavljaju se samosastavljati.

Teško je u to povjerovati, no zar upravo oni koji odbacuju vjeru i istiću da će povjerovati ako im se predoče egzaktni dokazi, ne bi li  trebali biti prvi u prihvaćanju dokaza da se u “cjepivima” nalazi nanotehnološki sadržaj!?

Zar se svim silama ne bi trebali baciti na isticanje ovakvih znanstvenih otkrića i inzistirati na dodatnim istraživanjima od komisija sastavljenih  i to od eminetnih svjetskih imena s ovog područja!?
Trebali bi, no naprotiv šute kao zaliveni i puštaju politici i “mass medijima” da diktiraju i narativ i tempo.

To samo govori da su slijepci koji NE ŽELE progledati, odnosno da se egzaktnošću koriste kao alatom u ideološke svrhe. Nemaju ljubavi prema istini. Vjeruju u ono što bi voljeli da je istina, a ne u ono što jest.
I testni štapići, a o čemu sam pisao još u startu pLandemije objavivši prijevod s jednog slovačkog instituta koji je dokazao da se u štapićima nalazi  – darpa hydrogel.

M.B.

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal