Test za kovid sadrži sastav kao kovid cjepivo i postoje entiteti u njemu ?!

0
31

C-19 test izgleda kao C-19 cjepivo i postoje entiteti poput robota. Fotografije koji otvaraju oči.
Novija istraživanja briseva pokazuju istu vrstu aktivnosti kao što je viđeno u istraživanjima injekcija Davida Nixona. Roboti viđeni kako zumiraju izvan područja tekućine.

Pakiranje briseva za vizualnu analizu učinjenu ovom prilikom. Svi brisevi dosad dolaze iz Kine bez obzira na marku pakiranja.

Primijenjeno je nekoliko zasebnih kapi kako bi se reakcija dosljedno ponavljala. Bilo je prilično šokantno vidjeti da je vizualno promatranje bilo poput Pfizerovog cjepiva. David Nixon istaknuo je ovu sličnost budući da je mnogo puta testirao Pfizerovo cjepivo među ostalim injekcijama. Čestice su ovdje bile ogromne i kretale su se vrlo brzo. Pojavili su se mjehurići i prsten se počeo brzo zatvarati dok se odvijala reakcija i izvana se tada počela kristalizirati. Nakon nekog vremena masa čestica u središtu pretvorila se u fraktalni uzorak tipa naslaga ili sedimenta.

Ono što je bilo još upečatljivije bile su pokretne čestice na vanjskoj strani kapljice uzorka za koje samo mislim da bi se mogle opisati kao nekakvi roboti .

Kreću se vrlo brzo, lete od središta prema van iu drugim smjerovima. Zatim zauzimaju odmorište na toboganu gdje nakon slijetanja poprimaju izgled narančastih točkica, u ovom trenutku izgledaju kao narančaste Q-točke.

Primjetno je da kretanje sigurno nije bilo slučajno. Leteće točkice su opažene kako ponekad lete u tandemu, ponekad se okreću pod pravim kutom jedna od druge i općenito se kreću kao da imaju zadatak.

Čini se da bi ovaj složeni materijal koji se nalazi na gelovima za briseve implicirao da oni od nas koji smo vjerovali da je u redu napraviti test zapravo smo sudjelovali u procesu sličnom u cjepivu. To se pretpostavlja činjenicom da većina nas smatra da su reakcije i složene strukture koje se formiraju u skladu s vrlo naprednom nanotehnologijom za koju nismo bili obaviješteni da nam je podvrgnuta. Ovo je moje vlastito mišljenje na koje imam pravo i vjerujem da je prilično očito korištenjem nečijih očiju i zdravog razuma.

Ono što je najviše zabrinjavalo je činjenica da se ti pokretni objekti mogu kretati u suhom području. Vidio sam ih čak i kako lete ispod stakalca kad sam dublje fokusirao, a sljedeći slajd je bio prazan, položio sam ga na mikroskop i sada su letjeli i tamo. Čini se da su izletjeli u zrak. Ovo definitivno dolazi iz materijala na brisu. To izaziva zabrinutost koliko bi trebalo biti oprezan kada ih gledate u njihovom djelovanju tijekom budućnosti.

IMG-20240905-WA0001 IMG-20240905-WA0000

Iznad: materijal izlazi iz središta kapljice na stakalcu nakon kratkog vremena.

IMG-20240905-WA0002

Jedno se vlakno pojavilo svaki put kad bi se nanijela kap. Nastali su tako brzo da ih je bilo teško uhvatiti. Zanimljivo je da je tip štapića bio tip pjene sa heksagonalnim mrežastim uzorkom, a ne tip šiljastih vlakana.

KARL C.

HOP

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal