Nakon cirkusa u Splitu gdje su Bregovićevi puleni pjevali o Jugoslaviji, u Bugarsko je ispao fijasko Bregovićeva koncerta

0
1

U Plodviv dolazi   Goran Bregović. Njegov dolazak mjesecima je uzrok rasprave, ali  uglavnom negativane.

Njegov posjet Plovdivu bio je najavljen kao spektakl,  ali se ispostavilo da ljudi nemaju veći  interesa za koncert i da je za cijelo vrijeme prodano svega 700-800 ulaznica.

Organizatori su tvrdili da će se  događaj održati na stadionu Hristo Botev. 10 dana prije koncerta, lokacija je promijenjena, s informacijama o promjeni .

Bregović je dobio lokaciju za koncert blizu  sajma. Očito zbog maloga interesa publike.

Promijenjeno mjesto  koncerta izazvalo je brojna pitanja i postalo je glavni razlog da građani  žele vratiti svoje karte i  neslušati Bregovića uživo.

Čitatelji su došli do tima  portala Plovdiv24.bg, kako bi signalizirali tjedan dana nespavanja  u svezi rasprave s timom Bodev Plovdiv oko povrata novca.

 

Više od 6 dana  se čeka povrat  nadoknade kupljene ulaznice, a organizatori stalno govore da se treba ostvariti   osigurani ugovorni broj ulaznica, odnosno s tim u svezi  plaćanja.

Građani su zabrinuti jer ne vjeruju u povrat novca i misle da će njihov bankovni račun biti olakšan za  najmanje 200-300 leva.

Situacija je sve napetija.

Također čujemo i neke od komentara građana u nepovoljnom položaju:

“Kako se vraća ulaznica? Kupio sam ih sa  vaše blagajne?! Izgled pozornice nije amifiteatarski”.

“Prilikom kupnje ulaznice BGN 70 nema fiksnog mjesta, već stajanje.”

Posjetitelji traže povrat novca.

Nakon cirkusa u Splitu gdje su Bregovićevi puleni pjevali o Juvoslaviji u Bugarsko je ispao fijasko Bregovićeva koncerta i organizator ne vraća novac posjetiteljima.

HOP