Račan je od Srba i Mađara u Hrvatskoj stvorio nacionalne umjesto etnička manjine

0
941

U Hrvatsku se vratilo jugoslavenstvo – jednoumlje i lopovluk – odraz komunizma te neodgovornost hrvatskih saborskih zastupnika koji ne razumiju svoju zadaću u demokratskoj državi ni svoju odgovornost prema biračima, a zbog toga je hrvatska država na putu nestanka.

Prije donošenja bilo kakve saborske odluke, sabornik bi morao anketirati svoje birače preko svojeg ureda u njegovoj izbornoj jedinici i na temelju tih anketa glasati u Saboru. Kako će se to dogoditi ako birači ne znaju tko ih zastupa niti sabornik zna koga zastupa. Dakle, još i danas živimo u komunističkoj Jugoslaviji premda je ona nestala. Kako će sabornik stati na stranu birača ako o svemu odlučuje predsjednik stranke.

Od nastanka kraljevine Jugoslavije do nestanka komunističke Jugoslavije ubijeno je ili posrbljeno gotovo 1,5 milijun Hrvata.

Nakon nastanka Jugoslavije, Hrvatska je izgubila puno svojeg teritorija. U savezu sa Mađarskom i Austrijom je također izgubila teritorij i pučanstvo.

Koliko ćemo ga izgubiti nakon raspada EU?

Hrvatima ne treba ni marksistička ni komunistička već demokratska i liberalna hrvatska avangarda. To znači da treba izvršiti lustraciju, posebice u politici, medijima i obrazovanju, jer demokratske liberalne avangarde nema. Jedino lustracijom možemo stvoriti istinitu demokratsku i liberalnu hrvatsku avangardu.

Granice se mijenjaju i mijenjat će se zbog interesa velikih sila, a zbog njih će komunisti iliti hrvatska avangarda još jednom izdati svoj narod zahvaljujući licemjerju hrvatskih birača. Demokracija se izgubila u Hrvatskoj jer sa njom danas vladaju komunistički ratni dezerteri, lopovi i ratni profiteri, a podržavaju ih oni koji se busaju u svoje hrvatstvo.

Zar ti birači nisu licemjeri? Hrvati, ako vas još ima, predvodnici tog političkog nasilja i jugoslavenstva su bivši komunisti i ratni dezerteri kao Andrej Plenković i Zoran Milanović, te njihove, a ne naše stranke.

Pridružio im se i Penava koji je premlad da bi bio komunist i dezerter, ali nije mlad da  postane izdajnik.

Hrvatskom vlada jednoumlje i ignorancija kao u komunističkoj Jugoslaviji.

Nije dovoljno samo ukazivati na probleme već je potrebno iznijeti činjenice koje su uništile temelje državnosti i demokracije u Hrvatskoj. Spomenuta trojica se međusobno javno svađaju i zbunjuju birače, a zajedno ruše hrvatsku državu i demokraciju. Znamo zašto. Njihov cilj je neka nova Jugoslavija te bratstvo i jedinstvo .
Počet ću sa najvećim izdajnikom hrvatskog naroda u komunističkoj Jugoslaviji i republici Hrvatskoj, drugom Račanom, koji ga je više puta izdao – za vrijeme Hrvatskog proljeća, potom razoružavanjem hrvatskog naroda, šuteći pred naoružavanjem Srba u Hrvatskoj i BiH te na koncu dolaskom na vlast nakon smrti tvorca hrvatske države – Franje Tuđmana.

Dolaskom na vlast u RH, uništio je i onako loš Ustav, pretvorio etničke manjine u nacionalne i dao im pravo na sabornike, što je presedan u demokratskim državama.

Štoviše, ukinuo je Županijski dom i ukinuo hrvatski jezik kao službeni jezik u Hrvatskoj. Dakle, od RH stvorio je federaciju, koju je sproveo u djelo Andrija Plenković.

Hrvatski zakoni su i dalje komunistički, a današnji sabornici su ih učinili još gorima. Račan i Plenković su grobari hrvatske države. Što je radio Ustavni sud? ,
Račan je od Srba i Mađara  u Hrvatskoj  stvorio  nacionalne umjesto etnička manjine.

Danas su Orban i Vučić postali saveznici.

Upravo takvim savezom Hrvati su izgubili Srem, Bačku I Banat.

Međutim, oni su politički Hrvati jer su državljani republike Hrvatske i žive u Hrvatskoj. Birači toga nisu svjesni jer na to im nije ukazala jugoslavenska i komunistička avangarda, posebice medijska.

Ti ljudski licemjeri ga danas slave kao velikog demokrata, a pobjegao je iz Beograda kad je postalo gusto samo da spasi svoju stražnjicu.

Isto tako komunistički komentatori slave i Vladu Gotovca, ali u Jugoslaviji su ga strpali u zatvor. Može li im razuman čovjek vjerovati? U vraćanju Račana na vlast u suverenoj i nezavisnoj Hrvatskoj, najveću ulogu je odigrao orator i pjesnik? Gotovac nije bio samo mrzitelj Tuđmana nego i više od toga.
Zbog toga danas treba stvoriti novi predsjednički Ustav i politički sustav u kojem bi predsjednik bio na čelu izvršne vlasti koja bi bila odvojena od zakonodavne vlasti. Zadaća predsjednika je da sprovodi zakone koje je izglasao Sabor. Tako bi doznali tko je odgovoran za uspjeh ili promašaj izvršne vlasti i da prestanemo slušati mučna prepucavanja između predsjednika i premijera. Ustavom treba zabranili više od dva mandata na istoj funkciji za sve političare. Izbori bi se održavali svake dvije godine i biralo bi se polovica sabornika tako da predsjednici, župani i načelnici ne žive na staroj slavi i budu sigurnu za četverogodišnju sigurnu podršku u Saboru, skupštini i vijeću. Svaku novu promjenu Ustava u Hrvatskoj trebaju donijeti birači na referendu umjesto sabornika jer ta odluka pripada biračima. Oni moraju odlučiti kakva će im država biti. Oni moraju izglasati Ustav i Ustavne promjene u njemu.

Ako želite sačuvati državu onakvu kakvu želi većina u Hrvatskoj.

Birači, trgnite se iz komunističkog sna i napokon zatražite novi Ustav da vam budućnost bude ljepša, bogatija i sigurnija. Birači, vi ste suvereni, a ne vaši zastupnici
Srećko Radović

 

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal