HOP

Pulsna magnetska polja – za liječenje višestrukih osteo-zglobnih i mišićnih patologija

Pulsna magnetska polja koja se nazivaju i Cemp posebna su vrsta magnetskih polja koja se koriste za liječenje višestrukih osteo-zglobnih i mišićnih patologija. Dijele se na magnetska polja visoke i niske frekvencije.

“Prošli smo kroz krizu u kojoj smo, kao i uvijek, više-manje uspjeli ostati blizu ljudi.

Mogli smo što i svi drugi, ali to nije u našem registru i vrijednostima. Više ne radimo s nekim od dizajniranih strojeva.

Druge tvrtke uvijek su prepoznavale četverofazne frekvencije, različite valne oblike, priručnike već dugi niz godina.

Biofizika se mora razumjeti klinički. Mnogo stotina ljudi imalo je MOC s poništenjem, smanjenjem artritične, artritične, algodistrofične boli i mnogo više samo s Cempom, korištenim na nesimptomatski način, ali djelujući na mnoge uzroke.

Pokušali smo operativno stvoriti kulturu Cempa. Također protiv ravnodušnosti profesora i specijalista koji nisu znali što učiniti i uzroke artroze i još mnogo toga.

Tržište ne zna koristiti valove i frekvencije. A kliničkog iskustva nema.

Ako ne kvadratni val jer su različiti valovi s 4 faze i frekvencije bili nepoznati. I oni će također biti nadvladani.

Istraživanje treba provjeriti dijagnozu zajedno s biofizičarom (?) i provjeriti biološku učinkovitost s obzirom na to da je vrlo često dijagnoza generička te se niti iz laboratorijskih analiza ne zna radi li se o tetivi, živcu, mišiću ili kost ili upalni kompleks, ali s kojim uzrokom?

Puno smo naučili i trudili se unaprijediti kvalitetu života kao besplatna usluga asistencije. Teško je čak i istom pacijentu ovisnom o lijeku koji otklanja bol uz vrlo visoke biološke troškove prihvatiti duža vremena vraćanja u ravnotežu. Danas dominira špica. Uklonite simptome i vi ste  dobro. Mi ćemo s naprednim timovima i dalje davati informacije onima koji to žele jer sve se mijenja.

Cemp također i moraš držati korak. A skok do svjetskog prvenstva 2024. je lud. S potvrđenim rezultatima za mnoge neizlječive neurodegenerativne bolesti.

Možda ćemo doći do te integrirane medicine u kojoj će liječnici zdravstvenih profesija nadvladati povijesni individualizam i klinički surađivati poštujući uloge.

U gotovo 70 godina vidio sam liječničke federacije protiv medicinskih sestara, 50 sindikata jedni protiv drugih, zdravstvene profesije koje se međusobno gledaju s nepovjerenjem zbog beznačajnih razlika.

Oni koji plaćaju uvijek su ljudi, nažalost, sve više zbunjeni, tromi, razočarani i bez novca da plate zdravstvenu uslugu koja nedostaje.”

Daniele Romano

 

Hop

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal