HOP

Zapad je razlog zašto nikada nije došlo do lustracije u Hrvatskoj jer je izgubio svoju miljenicu – Jugoslaviju

Bivši hrvatski komunisti i njihovi potomci kontroliraju sve državne institucije pa tako i državu premda su limitirani u spoznaji demokracije, liberalizma, slobode i morala. Ranije su služili Titu, Partiji i Jugoslaviji, a  danas služe ”trulom” Zapadu. Udbaše je nakon sloma komunizma prihvatio truli Zapad kao svoje suradnike jer u ovom trenu glavni cilj Zapada je kontrola bivših komunističkih država te kontrola antikomunista ili antiglobalista koji žele biti slobodni. Danas Hrvatima  slobodu oduzimaju oni koji su ga ranije lažno  branili od jednoumlja i zavodili demokracijom i slobodom, a danas se ponašaju kao fašisti i komunisti u ime ljudskih prava. Dakle, metode su ista prevara.

Zapad je razlog zašto nikada nije došlo do lustracije u Hrvatskoj jer je izgubio svoju miljenicu – Jugoslaviju. Njegovi komunistički suradnici su glavni uzrok podjela u Hrvatskoj na domoljube ili antikomuniste i komuniste ili globaliste.  Komunistički antifašizam sigurno  je bio  krvoločniji i okrutniji od fašizma jer je duže trajao. Zapadu je danas najvažnije politička podijeljenost i zbunjenost u suverenim državama jer tako je lakše kontrolirati države i pojedince. Ciljevi fašizma i komunizma su bili isti, što su komunisti kasnije i potvrdili. Izgleda da su im tvorci bili isti. Danas ih je zamijenio globalizam. Pogledajmo tko su novinari hrvatskim medijima. Što promiču? Tako se ljudima pere mozak. Tko kontrolira hrvatske medije?

Pri kraju 2. svjetskog rata, partizanima i komunistima su se pridružili krvoločni i okruni četnici uz blagoslov Zapada  i zajedno sa njima pobili više od pola milijuna Hrvata na svirepi i okrutan način. Izvršen je genocid nad Hrvatima. Zar nam tu okrutnost i svirepost nije potvrdila posljednja  (četnička) agresija na Hrvatsku uz pomoć hrvatskih Prečana i hrvatskih komunista, te Zapada? Pod komunistima su hrvatske žrtve u Hrvatskoj i BiH prepisane ustašama, a da hrvatski komunisti  na tu podvalu uopće nisu reagirali. Reagirao je Andrija Hebrang, a znamo kako je završio. Danas to čine  Milanović i Plenković. Šute na sve laži i objede. Neka me netko uvjeri  da oni  nemaju iste cilj – nestanak hrvatske krvlju stečene države i stvaranje neke nove Jugoslavije?!

Tako se danas ponašaju bivši komunisti – predsjednik Milanović i premijer Plenković. Javno se svađaju, a kad je u pitanju progon Hrvata zbog Srba i komunističkih laži i zločina. Istinu, utemeljen na činjenicama, stalno zabranjuju i hrvatske domoljube zbog toga progone. Misle li oni da će narodu još jednom uskratiti pravo na istinu? Sve pokazuje da oni pokušavaju sakriti istinu pred narodom jer progonima žele prikriti zločine nakon 2. svjetskog rata.  Sloboda govora? Gdje to mi živimo? U Jugoslaviji?

 

Ne čudi me ponašanja dva komunistička sljedbenika i globalista koji su se pridružili Zapadu, ali imam dojam da Zapad od njih traži stvaranje neke nove Jugoslavije u kojoj bi se Srbijanci i ”Srbi” iz BiH naseljavali demografski opustošeni hrvatski etnički prostor kao u prošlosti. Međutim, ni jedan od njih ne vidi nestanak EU u skoroj budućnosti. Obojica nemaju ljubavi za domovinu, a bez toga se ne može voditi državu i narod u bolju budućnost. Obojica su politički slijepci. Međusobno se javno svađaju samo da bi podijeli narod i dozvolili Zapadu da sa narodom manipulira. Obojica su globalisti jer to je bio i komunizam.

Zašto tako mislim? Milanović druguje sa Dodikom koji iznosi najveće optužbe i laži o Jasenovcu za zločine koje su počinili partizani, četnici i komunisti nad Hrvatima. Sa druge strane Plenković uopće nije pokušao riješiti granice sa susjedima. Milanović je protiv Pupovca, a Plenković je dao Pupovcu da definira hrvatsku noviju povijest i jezik.. Plenković je dobar sa Vučićem, a za dolazak Vučića u Hrvatsku slijepci optužuju predsjednicu Kolindu. Ni jedan ni drugi se ne žele odreći komunističkih laži i podvala. Da bi Hrvatska postala bolja i slobodnija za budućnosti svih Hrvata, moramo se odreći komunizma i komunističkog Ustava i zakona. Taj Ustav je još više unakazio Račan. Dakle, Hrvatska mora stvoriti novi Ustav, a izglasati ga moraju birači na referendu umjesto sabornika.

Srećko Radović

HOP -portal na Telegramu

https://t.me/hopportal