Plenkoviću već duže vrijeme hrvatski narod služi kao otirač vučićeve politike

0
2250

U Dubrovniku je održan 3. sastanak na vrhu Ukrajina – jugoistočna Europa. Tom je prilikom u našu zemlju u svoj prvi službeni posjet stigao ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, a na summitu su se okupili čelnici i brojni dužnosnici zemalja jugoistočne Europe.

Sudionici summita donijeli su zajedničku “Dubrovačku deklaraciju” o čijem se tekstu pregovaralo. Njome se dala daljnja potpora Ukrajini, koja se već više od dvije i pol godine suočava s ruskom agresijom.

Naši mediji i oporba ujedinjeno su tvrdili da je  sam sastanak ukrao Vučić, četnički vojvoda iz rata u Hrvatskoj,  koji je obećavao da Glina više nikada neće biti u Hrvatskoj.  Obećavao je i da će standard u Srbiji biti bolji nego u Hrvatskoj, pa iz tog razloga 25000 Srba radi u Hrvatskoj, a srpske cajke beru lovu u Hrvatskoj i kunu se u srpsku državu, a mnoge srpske tvrtke muzu Hrvatsku da bi bile uopće rentabilne. 

Da je u biti politika kurva pokazao je upravo cirkus Plenkovića i Vučića. Plenkoviću već duže vrijeme hrvatski narod služi kao otirač vučićeve politike, kako Srbi ne bi linčovali Vučića u Srbiji za ono što radi majčici Rusiji, odnosno Vučić je dao podršku Ukrajini u Dubrovniku,  dok njegovi mediji i narod navijaju za Ruse u Ukrajini, pa da im se dodvori Vučić  je morao  popljuvati Hrvatsku u Dubrovniku, kao i kada je bio u posjetu prije par godina Kolindi Grabar Kitarović. Isti scenarij i isti glumci. 

Prljava politika agende koristi Hrvatsku za pripitomljavanje Vučića jer našoj ljigavoj politici je bitno biti na liniji agende, za narod malo brine kao i oporba.

Tako da je potpuno svejedno što govori Plenković u svojem igrokazu sa Milanovićem, jer kada agenda zapovjedi; milanovićeva žena brže bolje cijepi narod po Banovini po direktivi globalista, a u suprotnosti sa mišljenjem znastvenika, imunologa ili akademika poput Pavelića, Sladoljeva , Pavune koji su apsolutno protiv cjepiva ili kada Plenković svako malo dozvoljava ponižavanje hrvatskih žrtava iz Domovinskog rata ; da bi privolio Vučića na podršku zapadu protiv Rusije. 

U principu sve je to prljavi igrokaz i zapada i Rusije da bi svi zajedno proveli glavnu misao agende o kontroli stanovništva i ukinuli bilo kakvo domoljublje…zato je potpuno irelevantno što govori hrvatska oporba, nekakvi možemovci o Vučiću, jer to je sve ista cirkuska predstava za pokoravanje ljudi, a s tim u svezi , već odavno je ova ekipa političkih igrača na koncu ujedinjena protiv nas, a njihove podjele su tek glumatanje za naivce.

Da i Vučiću nije jednostavno u Dubrovniku jasno govori situacija kako nije izlazio na ulicu nakon njegovih izjava o krivici Hrvata za oslobodilački rat devedesetih. Za razliku od Franje Tuđmana koji se devedesetih šetao po Beogradu u tijeku pregovora sa srpskom stranom.

To kako se Vučić nije usudio šetati Dubrovnikom slavodobitno je prenio hadezenjarski gradonačelnik koji se proslavio šovinističkim ponašanjem prema necijepljenjima u vrijeme cirkus plandemije:”

Mato Franković: ‘Necijepljenima treba uvesti najveća moguća ograničenja, ti ljudi nas smatraju budalama!‘

HOP